Удобна лятна количка - има ли такава???

• 48 489
  • 600
  •   1
Отговори
# 270
Веси, мен за това ми е кофти. С такъв мерак си я взех Simple Smile А се замислям за лятото, като отидем на почивка... удобно ще е да спи в количка, а ние да обикаляме кръчмите Laughing

# 271
Явно трябвало да се оплача, за да се промени поведението ooooh! Laughing Днес си я гали и вика "Бръм-бръм"...Влиза в банята (там я държим), сочи я и тупка вратата. Камък ми падна от сърцето Peace Лятото кръчмите са наши Mr. Green Пък през другото време, ако иска да си върви без количка... ама като гледам ще си се вози Wink

# 272
# 273
Ей, Асинка, да не се главозамаете сега с тез кръчки  Laughing Че то хубаво детето си залюби наново количката, но не става за палатка да ти кажа  Mr. Green

А аз да се отчета за рзултата от писането ми до Бебе Комфорд - НИКАКЪВ  Crossing Arms Само получих репорт, че някой си Матю еди кой си ми е получил писмотои до там  Crossing Arms
А и не знам вие какви гаранционни карти имате, но аз се зачетох в моята и се хванах за главата:
Гаранцията НЕ покрива
- щети нанесени поради неправилна експлоатация /това добре/
- избеляла и скъсана тапицерия /хубаво/
- повредени тик-так копчета, ципове и други /ще сепреживее, макар че според мен не трябва да опирам до шивашки ателиета за това, ама.../
- спукани, счупени и износени пластасови детайли  Shocked Явно нямаше смисъл от писмото  Crossing Arms
- спукани вътрешни и срязани външни гуми  Shocked Shocked Shocked
- изгубени части  Shocked
Накрая се замислих за какво ли ми е тази гаранция въобще... Thinking #Cussing out Просто нямам думи...

# 274
  • София
Накрая се замислих за какво ли ми е тази гаранция въобще... Thinking #Cussing out Просто нямам думи...

И аз това щях да те питам.

# 275
Весе,
бих те посъветвала да попиташ във чужбинския форум дали някоя мама няма да си идва скоро до БГ и да ти донесе нова закопчалка. Тук във Франция в по-големите бебешки магазини можеш да поръчаш резервна част за количка или нещо друго и до 1-2 седмици ти го докарват.Обикновенно не струва скъпо - предполагам че твоята закопчалка ще е няколко евро само. Тук във Фр. твоята количка е много разпостранена, никакъв проблем е да се поръча тази част.
Аз бих се нагърбила със задачата, но ще си идвам началото на лятото. Все пак, пиши ми ако мога да помогна.

# 276
Мишенце, мнооого ти благодаря за предложението, но аз вече се оправих сама  Hug Hug Hug
Трябваше да сменя почки изцяло коланите на количката, за да станат с тези закопчалки по нашите магазини, но сега вече е ОК.
Значи можело да се поръчват части, само желание да има човек  Crossing Arms Просто от Малечко вече НИЩО няма да си купя  Naughty  #Cussing out

# 277
да бе за какво са тези гаранции като почти нищо не покриват newsm78

# 278
Коте, не за какво, а за кого - за Българи Mr. Green Нали ние всичко си можем сами... Неделчевите са много по-услужливи, ама и те не вършат много работа Wink
Днес да ви се похваля си се возихме чинно в количката и много се радваше човеченката Grinning

# 279
браво все така да си обичате количката Mr. Green

# 280
Мамчета, виждам, че има доста компетентни мнения относно количките, затова ще си позволя да ви попитам...спряла съм се на два модела летни колички (засега) - Ариата и Инглезина Еспресо. Кажете моля Ви, на коя да се спра newsm78
Тук няколко мами вече са се сдобили с Ариата  - Честито!, но ще се радвам и на отзиви за Инглезината. Мерси в аванс Hug

# 281
в съседната тема и снимки можеш да видиш на Арията и то в 3 цвята  bouquet

# 282
  • София
Момичета, знаете ли каква е цената на тази количка
http://www.play.es/new/play.php

Ех,не я показва Crossing Arms
Става въпрос за даунтаун летния вариянт

# 283
Май беше о/о 600лв  newsm78

# 284
Здравейте мами - количкоманки,

Аз напоследък честичко посещавах темичката-полезна е.
Дълго време се чудех каква да е 3тата ни количка /втората, Пикадили на Бертони е здрава, но поовехтяла естетически. Ползвахме я 1г. и 3 м. - беше ми подарена от една приятелка, която я беше ползвала около месец. Желязна количка./
Та, първо - дълго време се чудех дали да взимам въобще още една количка, но в крайна сметка надделя това, че немога да карам детегледачката да носи Ема, когато се измори. После дълго време се чудех дали да взимам скъпа или по-евтина количка, при положение че ще я ползваме още 4-5 мес. мах. Вчера си реших проблема съвсем случайно. Бях в Скай Сити /там Ема си играе в детския кът/. Влязох да разгледам в Хиполенд - имат доста колички /Чиполино, Бертони, Хаук, Кикко, Пег Перего и др./. Загледах се в една количка с много приятни цветове - розово, светло синьо и метално сиво - Бертони Фокси - за скромната сума от 84 лв. Има 3 положения на облегалката, вкл. пълно легнало, голям сенник и кош за покупки, подвижен борд /който аз махнах/, направена е от леснопочистваща се материя, която може да се сваля да се пере /може само дюшечето, което най-много се цапа/, 3-точково закопчаване, сгъва се като книга, с един бутон, тежи 6,5 кг. Ето снимка:

Гуш, имам една молба - би ли измерила дължината на количката от най-вътрешната част до края на поставката за крачетата. Интересува ме дължината, на която детето ляга /при легнало положение/, не  цялата дължина с гумите. Благодаря предварително!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт