Удобна лятна количка - има ли такава???

• 48 567
  • 600
  •   2
Отговори
# 225
Pliko e 8 кг. Най-отдолу под снимката, която е дала desi7674  има характеристики и там пише.

Иначе на Пликото му пада облегалката до напълно легнало положение   и става за новородени. Сгъва се като чадър, а Арията като книга.

# 226
Има много хубави разцветки Пликото,но 8 кг са ми много на фона на Ариата-5.8кг. Mr. Green
АРИЯ ще е моя избор май bowuu,но кой цвят да избера е другата чуденка #Crazy Mr. Green  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 227
АРИЯ ще е моя избор май bowuu,но кой цвят да избера е другата чуденка #Crazy Mr. Green  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Аз съм фен на оранжевия десен  Peace Изглежда ми най-"слънчево". Пък и не обичам да взима такива неща, розово за момиченца и синьо за момченца  Grinning
Иначе наистина е по-добре да си вземеш Ариа за лятна  Peace

# 228
  • до канала

деси аз току -що си поръчах оранжевата ариа от симонови другите са им много тъмни гюруците а през лятото тъмното привлича слънцето затова се спях на тозицвят  bouquet

# 229
И на мен ми върви окото към оранжевото,комбинираната ми е оранжево,сиво и бежово и ми се искаше тази да е по-различна,но май везната клони към оранжевото.
Харесва ми също комбинацията със зелено и черно,но ще се почудя още малко.
В началото на март ще се разходим до Гърция и ще отида до магазин ДЖЪМБО(близо до Кавала),казаха ми че има голям избор на колички.Ако има Ария може и от там да си я купя(ако не е по-скъпа,де).

# 230
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=3499

Знае ли някой това какъв модел на Peg perego e? Ползвала ли е някоя мама количка с такива колела?
Аз се колебая между нея, чентрото и ариата.  Но май е малко тежка (10.2кг) за лятна количка...

# 231
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=3499

Знае ли някой това какъв модел на Peg perego e? Ползвала ли е някоя мама количка с такива колела?
Аз се колебая между нея, чентрото и ариата.  Но май е малко тежка (10.2кг) за лятна количка...

Тоав е модел UNO. На мен не ми харесва. А на живо съвсем не ми хареса. Предните колела са много малки, а както са единични още по-зле. И ми изглеждаха не толкова здрави, като на другите модели. Абе не ти я препоръчвам. Освен това май се води комбинирана. Всъщност от изброените модели само Ариата се води чисто лятна. За това е и най-лека  Peace

# 232
Много благодаря за инфото! Веднага се отказах Wink

# 233
Вчера се сдобих с това  Simple Smile

Страхотно лека, маневрена, доста широк кош който ляга прилично и степенка с две нива за краченцата.

# 234
  • София
Pamilia би ли казала  Laughingот къде я купи и колко струва

# 235
Ами купих я от Бургас. Беше на промоция и ми излезе325лв.

# 236
  • София
Здравейте, момичета!  GrinningВчера и аз си поръчах от Симонови оранжевата ариа и се надявам, че направих горе-долу добър избор.  PeaceГледах модели, избирах ..... и ми омръзна, #Crazy #Crazy #Crazy всяка количка има някакъв недостатък и тови си е.....но в момента ми трябва нещо наистина леко, затова се спрях на нея въпреки малките колелца.  Simple Smile

# 237
Diana_321 - не му мисли повече,избрала си най-добрата количка Peace. Много ми се иска да ги видя наживо и която ми грабни окото нея да взема,но май и аз ще взема оранжевата,а много ми се искаше да е по-различна от първата newsm78.
Със здраве да си я ползвате  bouquet!

# 238
Вчера се сдобих с това  Simple Smile

Страхотно лека, маневрена, доста широк кош който ляга прилично и степенка с две нива за краченцата.
Pamilia, има ли борд отпред или обезопасяването е само с коланите?

# 239
  • София
Много ти благодаря,Деси 7674. Аз на живо съм виждала червената, розовата, и тъмно-сиво с черно. Куините ни е син цвят /океаник/, синьо е и Чикото в баба му, така че този цвят малко ми поомръзна, макар че нашия татко не харесва оранжевия цвят /според него е женски цвят/ , но решението все пак си е мое, така че........... а и синята ариа, която не съм виждала на живо ми се струва много тъмна и неприветлива, абе въпрос на вкус все пак. Обаче сега пък  ми се струва,че май сенника на ариата е много малък, как мислиш??? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт