Удобна лятна количка - има ли такава???

• 48 515
  • 600
  •   1
Отговори
# 210
Ами Дорел за корпорацията, произвеждаща Бебеконфорт и още много известни марки.Ами предполагам може , аз после видях къде е адреса

# 211
  • София
Много съжалявам за Алегрото.  WearyАз като бях да видя този модел в магазина почти ми предложиха да купя синьото счупено Алегро без никакъв коментар за цената и разбира се да си отстраня сама дефекта. И тъй като видяха отрицателната ми реакция, просто така между другото ми казаха, че другата седмица чакат стока, но не знаят дали ще има този модел............  В началото когато синът ми беше съвсем малък, влязохме с количката в магазина. "Любезните" продавачки почти изгониха съпруга ми, тъй като могъл с Куинито да закачи евентуално...някое креватче и шефа им щял да се кара.....оттогава той не влиза там.... Явно са големи противници на Куини Бъз и....просто с много селски манталитет. Така може би и мен ме отказаха вече от този магазин.....

# 212
За Малечко и аз имах премеждия с тях и много се бях ядосала,но както и да е...те си знаят....как да си гонят клиентите Mr. Green

# 213
Малее, какв са тези работи...типично по български! А аз не се бях сетила да погледна колко е дебела закопчалката  Blush дано да нямаме проблеми...
Иначе пиши до производителите задължително, че после само ще се томозиш - ако бях писала можеше и да ми я вземат обратно  Joy Късмет  Peace

# 214
А аз не се бях сетила да погледна колко е дебела закопчалката  Blush дано да нямаме проблеми...

То и аз не се бях сетила за това  Tired Ама то явно, преди да купуваш количка трябва да ходиш с един дебел тефтер за всеки модел и да я разглобиш и сглобих отново, за да си горе-долу сигурен какво има по нея и да огледаш всяко болтче и всяка част  Laughing
Такова умуване беше - да е удобна, да е широка, да е лека, да е незнам си каква и накрая се издъни там, където най-малко очакрах  ooooh!

# 215
А аз не се бях сетила да погледна колко е дебела закопчалката  Blush дано да нямаме проблеми...

То и аз не се бях сетила за това  Tired Ама то явно, преди да купуваш количка трябва да ходиш с един дебел тефтер за всеки модел и да я разглобиш и сглобих отново, за да си горе-долу сигурен какво има по нея и да огледаш всяко болтче и всяка част  Laughing
Такова умуване беше - да е удобна, да е широка, да е лека, да е незнам си каква и накрая се издъни там, където най-малко очакрах  ooooh!
много некоректно са постъпили #Cussing out,оказва се ,че няма значение дали на място или по интернет си си купил нещо-и в двата случая могат да се появят проблеми Simple Smile

# 216
Веси, мерси за предупреждението. Ще го имам предвид. А фирмата е френска. И честно да ви кажа французите си разбират от работата, та съм сигурна, че ако изпратиш мейл на официалния сайт ще ти окажат помощ. Ако имаш нужда завършила съм френска гимназия... позанемарила съм езика, но ще скалъпя все нещо на френски, ако се наложи Hug

# 217
  • София
Здравейте мами - количкоманки,

Аз напоследък честичко посещавах темичката-полезна е.
Дълго време се чудех каква да е 3тата ни количка /втората, Пикадили на Бертони е здрава, но поовехтяла естетически. Ползвахме я 1г. и 3 м. - беше ми подарена от една приятелка, която я беше ползвала около месец. Желязна количка./
Та, първо - дълго време се чудех дали да взимам въобще още една количка, но в крайна сметка надделя това, че немога да карам детегледачката да носи Ема, когато се измори. После дълго време се чудех дали да взимам скъпа или по-евтина количка, при положение че ще я ползваме още 4-5 мес. мах. Вчера си реших проблема съвсем случайно. Бях в Скай Сити /там Ема си играе в детския кът/. Влязох да разгледам в Хиполенд - имат доста колички /Чиполино, Бертони, Хаук, Кикко, Пег Перего и др./. Загледах се в една количка с много приятни цветове - розово, светло синьо и метално сиво - Бертони Фокси - за скромната сума от 84 лв. Има 3 положения на облегалката, вкл. пълно легнало, голям сенник и кош за покупки, подвижен борд /който аз махнах/, направена е от леснопочистваща се материя, която може да се сваля да се пере /може само дюшечето, което най-много се цапа/, 3-точково закопчаване, сгъва се като книга, с един бутон, тежи 6,5 кг. Ето снимка:

Последна редакция: нд, 18 фев 2007, 12:03 от Гуш

# 218
Здравейте мами - количкоманки,

Аз напоследък честичко посещавах темичката-полезна е.
Дълго време се чудех каква да е 3тата ни количка /втората, Пикадили на Бертони е здрава, но поовехтяла естетически. Ползвахме я 1г. и 3 м. - беше ми подарена от една приятелка, която я беше ползвала около месец. Желязна количка./
Та, първо - дълго време се чудех дали да взимам въобще още една количка, но в крайна сметка надделя това, че немога да карам детегледачката да носи Ема, когато се измори. После дълго време се чудех дали да взимам скъпа или по-евтина количка, при положение че ще я ползваме още 4-5 мес. мах. Вчера си реших проблема съвсем случайно. Бях в Скай Сити /там Ема си играе в детския кът/. Влязох да разгледам в Хиполенд - имат доста колички /Чиполино, Бертони, Хаук, Кикко, Пег Перего и др./. Загледах се в една количка с много приятни цветове - розово, светло синьо и метално сиво - Бертони Фокси - за скромната сума от 84 лв. Има 3 положения на облегалката, вкл. пълно легнало, голям сенник и кош за покупки, подвижен борд /който аз махнах/, направена е от леснопочистваща се материя, която може да се сваля да се пере /може само дюшечето, което най-много се цапа/, 3-точково закопчаване, сгъва се като книга, с един бутон, тежи 6,5 кг. Ето снимка:
Да Ви е честита! Много е красива,сладка и естетическа наслада за окото.Страхотни цветове за детска количка! А има и всички удобства за детето.Сигурно е нов модел,защото през януари още нямаше такава по магазините като търсехме.

# 219
Ей Мами ще има нов магазин в София вчера видях рекламата! Simple Smile

# 220
Ей Мами ще има нов магазин в София вчера видях рекламата! Simple Smile

какъв магазин, я дай подробности

# 221
Днес писах до фирмата-производител на Бебе Конфорд. Дано да има резултат  Rolling Eyes Може и нова количка да ми дадат  Mr. Green  Joy

# 222
  • София
Днес писах до фирмата-производител на Бебе Конфорд. Дано да има резултат  Rolling Eyes Може и нова количка да ми дадат  Mr. Green  Joy

Дано!

# 223
Момичета,това ПЛИКО нов модел ли е http://www.pegperego.com/page.php?sid=4fce5007fe56d566ab0633543c … 00000120&cl=N
На мен ми харесва този вариант с борд  bowuu.
За сега фаворити са ми новата АРИА и ПЛИКОТО,но коя  количка ще избера  newsm78 незнам. Пликото широко ли е,като Ариата???За дължината сигурно е по-дълга,защото се регулира поставката за крачетата!

# 224
А колко тежи това Pliko, нещо не открих такава информация  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт