Удобна лятна количка - има ли такава???

• 48 519
  • 600
  •   1
Отговори
# 195
арията аз защо си мисля ,че има легнало положение newsm78вече са ми толкова колички в глав3ата че се оплетох Mr. Greenа допреди няколко дена разпитвах за арията Mr. Green

# 196
Аз вече си купих от новата Ария и съм много доволна.  newsm10 Няма напълно легнало положение - има лек наклон,  но детето спокойно си спи в нея. По принцип я дават за деца от 6 месеца.Лека е като перце и страшно маневрена. Сгъва се много лесно и наистина е много компактна. Гласувах за нея.

# 197
  • на кой му пука, майна

Tази количка дали има внос в  България ?

п.п Сега видях, че се поръчва само онлайн и няма внос иначе на мен много ми харесва като модел, но е прекалено тежка за лятен модел

Последна редакция: нд, 11 фев 2007, 15:54 от doniboni

# 198
бууут   tiptoe

# 199
аз си взех такава преди седмица

и ми изглежда стабилна. все още не съм я лашкала по хубавие ни улици но мисля че няма да има проблем. поне на външен вид ми харсва много.
някой ползвал ли е такава и има ли мнение за нея

ето и линк за повече инфо
http://911.bg/a2/offers.asp?p=1777125

# 200
Мами, аз да се оплача от моята Алегро /и да предупредя другите мами с Бебе Комфорд/  Sad Счупи ми се закопчалката за коланите  Sad Едното от двете неща, които се мушкат в това между крачетата, му се счупи външното зъбче, което дефакто закопчава колана  Sad Обадих се в Малечко и ми казаха, че не могат да ми помогнат, защото това не им го водели за резервна част и не могат да ми пратят ново. Трябва да си търся от някъде цяла закопчалка. А и не става с лепене, пак се чупи. Те имали в магазина една такава счупена и не могли да я поправят. Явно това им е слабото място на тези колички. Пластинката е много тъничка в основата и явно не издържа от време на време  Sad
Така, че мами с Бебе Комфорд, внимавайте с вашите закопчалки...

# 201
  • София
Е как така да не могат да ти помогнат  Shocked?Докато си купиш дадена стока те убеждават,че и извън гаранционен сервиз поддържат,а след като си купиш стоката-нъц!Нали са официални представители/вносители?Аз пък бих се амбицирала и бих написала писмо във официалния сайт на Бебе Конфорт.
Ох и аз си мислех за Бебе Конфорт-Вива или Бейби Релакс,ама като пак са те вносителите ще си купя една Чиполино 6 кг за под 100 лева да ми е мирна главата.
Стискам палци да се оправят нещата! Praynig

# 202
ами мамче моето мнение че инглезината е страхотна Simple Smile , Джорданито също , важното е на бебчо да му е комфортно... успех и приятни разходки

# 203
Весе, какво е тази глупост- тези луди ли са!!!!Ей , значи, много се ядосах!Хич не ги харесвам Малечко, още първото ми впечатление беше много лошо, мислех , че има промяна при последното ми ходене, но явно не е така!
ЗАщо не направиш запитване в официалния им сайт как седят нещата и ако Малечко са длъжни да ти приемат рекламцията да им обясниш , че са ти отказали, а количката е почти чисто нова.
Аз така бих направила, мразя да ме правят на идиот!

# 204
След като се чудя вече 2 месеца,каква лятна количка да купя,и след като прочетох 10-те стр. отидох в Малечко на "К.Величков" да купя Вива на Бебе КОмфорт.Е,за мое разочерование или по-скоро да го нарека късмет,тази количка я нямаше...... SadИ ми казаха,че няма да я внасят повече!Това ми го каза собственика на магазина,който беше там.Или да се уточня,каза,че ако я няма в каталога на Бебе Конфорт за 2007г,няма да я има и тук.

# 205
Абе и аз много се учудих, че дирекно ми казаха да се оправям сама  Tired Защо ли се навих да си купувам количка от тях, като и аз бях предубедена...  ooooh! Това ще ми е за урок. Явно определено няма да си купувам Плей за следващото бебе  Naughty
А тези запитвания на публикувания мейл на сайта ли се правят и на какъв език  Rolling Eyes Сори, но никога не съм си комуникирала директно с фирмите и не знам много какви са процедурите  Embarassed

# 206
След като се чудя вече 2 месеца,каква лятна количка да купя,и след като прочетох 10-те стр. отидох в Малечко на "К.Величков" да купя Вива на Бебе КОмфорт.Е,за мое разочерование или по-скоро да го нарека късмет,тази количка я нямаше...... SadИ ми казаха,че няма да я внасят повече!Това ми го каза собственика на магазина,който беше там.Или да се уточня,каза,че ако я няма в каталога на Бебе Конфорт за 2007г,няма да я има и тук.

Е, как да я няма в каталога за 2007, като има нов модел Вива 2007  ooooh! Не си купувай количка от тея! Избери си друга

# 207

Имам го каталога за 2007 , Вива-та я има на цяла страница както и другите колички!Трябва да видиш кога ще имат доставка!Аз също донякъде съм се спряла на нея

Весе, пиши на английски, там трябва да има посочен мейл за контакти.Чакай да хвърля едно око

# 208
Погледни  тук и им пиши ако искаш

# 209
Погледни  тук и им пиши ако искаш

А аз защо си мислех, че Бебе Конфорт е италианска марка  Rolling Eyes Щом ще пиша в Канада може ли и на френски  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт