Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са най-популярните марки колички, които се обсъждат в темата?
Какви са характеристиките на количката Peg Perego Ariana?
Какви са предимствата на количката Stoke Explory?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са най-популярните марки колички, които се обсъждат в темата?
-
Какви са характеристиките на количката Peg Perego Ariana?
-
Какви са предимствата на количката Stoke Explory?
-
Какви са характеристиките на количката Bebe Confort Vitam?
-
Какви са характеристиките на количката ChiPolino Karolin?
Аз като бях да видя този модел в магазина почти ми предложиха да купя синьото счупено Алегро без никакъв коментар за цената и разбира се да си отстраня сама дефекта. И тъй като видяха отрицателната ми реакция, просто така между другото ми казаха, че другата седмица чакат стока, но не знаят дали ще има този модел............ В началото когато синът ми беше съвсем малък, влязохме с количката в магазина. "Любезните" продавачки почти изгониха съпруга ми, тъй като могъл с Куинито да закачи евентуално...някое креватче и шефа им щял да се кара.....оттогава той не влиза там.... Явно са големи противници на Куини Бъз и....просто с много селски манталитет. Така може би и мен ме отказаха вече от този магазин.....
дано да нямаме проблеми...
Късмет
Ама то явно, преди да купуваш количка трябва да ходиш с един дебел тефтер за всеки модел и да я разглобиш и сглобих отново, за да си горе-долу сигурен какво има по нея и да огледаш всяко болтче и всяка част
,оказва се ,че няма значение дали на място или по интернет си си купил нещо-и в двата случая могат да се появят проблеми
.
незнам. Пликото широко ли е,като Ариата???За дължината сигурно е по-дълга,защото се регулира поставката за крачетата!