NISHANE – потопете се в луксозния и омагьосващ сетивата ароматен свят на Ориента

• 12 142
  • 315
  •   1
Отговори
# 60
Не познавам ароматите Nishane. Много бих искала да ги пробвам.
Пачули, жасмин ми напомнят на ориенталски аромат.

# 61
  • София
Познавам бранда само като име, но не съм ползвала нито един негов парфюм.
Ароматите, които ми напомнят за ориента са жасмин, сандалово дърво и мускус.
Ароматът, който описва любима дестинация, е лимон и цитруси, които ме пренасят в южна Италия.

# 62
Не познавам ароматите на NISHANE

Любимите ми нотки са кафе, ванилия, кехлибар... като цяло ориенталските аромати са много мой тип, много харесвам гурме ароматите 👑

# 63
  • София
От ароматите на Nishane познавам, обожавам и имам Vain Naive, Zenne, Pachuli Kozha, Tero и Tempfluo.
Ориенталски нотки за мен са ванилия, канела, кориандър, сандалово дърво, амбър, карамфил, кимион, роза.
Ароматът, който описва моята любима дестинация е ром.

# 64
Здравейте!
1. Не са ми познати артикулите на NISHANE.
2. Ароматите на Ориента... турско кафе, сладкото ухание на баклавата, терпентиново дърво (мененджик), жасмин и свежестта на нара.
3. Свързвам любимите ориенталски дестинации с нара и цитрусите.

# 65
Все още не познавам парфюмите на този производител. Най-напомнящи  аромати за Ориента са ми шафран, кардамон, турска роза. Любимата ми дестинация е с аромат на мускус.

# 66
Не познавам парфюмите на бранда .Парфюмите на Ориента ми напомнят на жасмин,мускус и ванилия.Обожвам най-вече жасмин.

# 67
  • София
Чувала съм бранда, но не съм ползвала и не познавам ароматите, които предлага.
Уханията, които ми напомнят за Ориента са канела, кардамон, джинджифил, щафран, амбър, мускус, жасмин, сандалово дърво.
Най-любимата си туристическа дестинация свързвам с аромата на портокали.

# 68
  • софия
Не познавам парфюмите на бранда.
Уханията, които ми напомнят за Ориента са сандалово дърво, мускус, кехлибар, подправки.
 Ароматът на една от най-любимите ми туристически дестинации усещам като море, водорасли, сапун, пудра, цитрус.

# 69
1. Не познавам парфюмите на турския бранд.
2. Уханията, които ми напомнят за Ориента са: канела, карамфил, сандалово дърво, мускус и кехлибар.

3. Аромат на гора.

# 70
1.Не познавам ароматите на NISHANE.
2.Най-напомнящи за ориента са ми: карамфил, ванилия, розов пипер, канела, смърч, корен от перуника.
3.Любимите ориенталски дестинации свързвам с аромата на масло от горчив бадем.

# 71
Не съм използвала парфюм от Nishane, но бих пробвала. Уханията, които ми напомнят на ориента са мускус, санталово дърво

# 72
Споделете ни дали познавате парфюмите на турския нишов бранд NISHANE: Не съм използвала тази марка.
 Какви са уханията, които ви напомнят за Ориента? - мускус, шафран, лилиум.
Ако трябва да опишете най-любимата си туристическа дестинация с аромат – какъв би бил той - със сигурност ще има свежи нотки за през деня и дълбок, силен аромат за хладните нощи Simple Smile

# 73
Мускусът ми е най-яркият напомнящ Ориента аромат. Не съм запозната и не съм ползвала парфюми Nishane, предполагам са удивително дълбоки и женствени. ❤
Любимата ми туристическа дестинация свързвам с аромат на цитруси.

# 74
Не съм ползвала парфюмите на турския бранд, но много бих искал, тъй като са ми известни и съм тествала аромати от тях. На ориента ми напомнят аромата на ванилия и канела. Бих тествала всеки един от ароматите.

Общи условия

Активация на акаунт