Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 67

• 19 549
  • 745
  •   1
Отговори
# 165
В последно време все по-често се натъквам на статии колко е вредно месото за здравето и за околната среда. То ЕС затова ли въвеждат прах от насекоми в храните с цел консумация на повече протеин.
Масово съучениците на дъщеря ми в Германия стават вегетарианци още на 7-8години и дори й вменяват вина, че яде животни.🙄🤦♀  Та в тази връзка или не много 😁, скоро ни предстои пътуване до Бг, но свекър ми се е видял в чудо с тези комари в цялата страна. Малкият го съсипват от хапане, а сега не искам и да си помислям какво ще бъде. Какви мерки вземате?

# 166
Абе те и за маслото викаха, че било вредно уж.
Аз съм алергична към хлебарки. Сигурно и към всички останали летящи глупости съм.
И да не съм, няма да ги ям.
И как да не обичам животните.
Онзи ден на планината видях едно бебе овчарка. Ама някакво шарено. Много сладко, много мека козина, такова нещо не бях галила. Буквално ми идеше да го изям. Аз не ям неща, които не обичам.
Даже често им благодаря, че си дават живота за моя. Grinning

# 167
За комарите - машинки вкъщи, спирали/свещи навън и пръскане. Иначе ще ме изядат тези гадове - много ме обичат Joy

# 168
Нани, направо съм с ел. апаратчето с течност. Знам, че е вредно, но мен ме ядат , пикират, дебнат ме и после със седмици не минават петната. За дечица не знам. Преди да започна да включвам апаратчето, съм се пръскала с етерично масло от лавандула, разредено. Нищо. После почнах с пръскалките, има и на Бочко. Но до сутринта пак имам поражения .
Дано детето да не е алергично към насекоми, мен и една оса веднъж щеше да ме умори, а и до Пирогов съм стигала заради лични паранои, че съм нахапана от кърлеж. Уговорих си да си платя, че щях да чакам цяла нощ. То се оказа, че паяк бил злодеят. Въобще, болна тема ми е с насекомите на мен 😫

# 169
При малкия стават огромни мехури. Тайс, при нас също е болна тема. На ръката ме беше нахапал паяк и си останаха белезите. Нищо не помага с тея гадове комарите тази година. В два контакта пускахме миналата година тези апаратчета, но свекър ми казва, че нищо не помага сега. Гривни някакви купих за децата, но съм скептична…

# 170
При мен действат. То и много влага, ларвите имат благодат тази година.
Оня ден хукнах до близкото кафене за половин час по спешен върпос, турих роклА, забравих да се напръскам, и се прибрах с 4 " брошки" на всеки глезен по две. Сега съм с панталони 🤣

# 171
🤣🤣🤣🤣

# 172
Кел файда от панталони.
Онзи ден на планината през блузата ме ухапа един простак.
Що не смучат мазнини тия глупендери? Ще отида до блато и ще оголя коремчето веднага Joy

# 173
Хаха, щяха да са много ценни, ако смучеха сланинки Laughing

Аз ползвам машинка с таблетки и мазило - такова като стик-дезодорант, но пак има пропуски.

# 174
Гуд ивнииинг 😁
Писали сте доста, после ще чета. Сега се прибрахме и наредихме масата да се храним и после май ще ходим на бар. Ще ви чета назад след малко. Тази вечер сме на пиле със зеленчуци, салатка краставици и домати, гъби с масло и маслинки. Аз си сипах и чашка бяла сухо вино, като сме на почивка такава традиция имам.

Последна редакция: вт, 11 юли 2023, 00:27 от sharpy

# 175
На Бочко пръскалото ползвам и аз навън, върши ми работа. Близо съм до река, както и до парк с доволно сенки за тия гадове да се крият. За вътре съм с ултразвуков уред, прогонва ги уж. Аз не съм и на нисък етаж де, ама вършат работа по принцип. Гривните са с масло от цитронела, не знам евентуално ако се сложи такова на пргзорците дали няма да ги отблъсква достатъчно.

# 176
Днес впрочем имаше в кауфланд примоция на линд и си купих 4 натурални. Два от 90 и два от 85.
И един с чили и един с карамел.
С карамела не го бях пробвала, чопнах малко парче. Не ми допада.
Ще го използвам на 2-3 пъти за ганаш.
Виж с чилито е яко.
Та ще засека за колко време ще ми стигнат тия 6 шоколада.

# 177
Благодаря ви за споделения опит и идеи! Ще взема от всичко, което сте споменали. Simple Smile
Шарпи, чудна вечеря! Приятно изкарване после! Много свежа и хубава си! Малко странен въпрос, но какво консумираш в бара? Много обичам Мохито и Аперол, но не са ОК при нашия режим.

# 178
Шарпи, топни и за мен гъзо.
Не че ще разбера и усетя. Ама ей така, топни и го наречи на мен Joy

# 179
И от мене🥳.
Дано намеря време до петък да отида на басейн поне.

Нани, аз при нужда пия розе. При каничка на другия ден кз ми е под 5 😎.
Но ми лупа кръвта, потя се , бе хич не е здравословно . Последно пих ...отдавна.Преди режима си кърках, а лятото обичах бейлис и един подобен от Лидъл, много вкусен 🥂.
Имам едни червени чаши, като сложа много лед и клокна от това, и го помириша, и ми порастваха крила от кеф.

То всичко вредно е много вкусно 🤣

Общи условия

Активация на акаунт