Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 67

• 19 539
  • 745
  •   1
Отговори
# 210
Дара, корабът е в Поморие, да. Има и ресторант в него, и пътува. Много е фецки.
За количките няма възраст и никой няма да ти се смее. Аз също съм от дРътите, ма хич не ми пука. Важното е, че ги наблъсках яко. 🤣 Един така го треснах, че количката наполовина излезе извън терена. Имаше и много на наша възраст, не цяха само младежи. Снощи такива забавления, наистина се чувствах като дете ☺️
А за космите и русото, не е до това, просто е ген. Майка ми е тъмна, тъмноока и тъмнокоса. Нито един косъм. Аз съм бяла като сняг, тъмна коса, кафяви очи. Обаче - Мата Хари!

# 211
Здравейте!
Минавам да се похваля и да ви благодаря за мненията и съветите! Бяхте ми много полезни и продължавате да сте!
Аз съм момичето, на което ендокриноложката каза: "за 6 месеца трябва да свалиш поне 10 кг и 8 см коремна обиколка иначе започваш хапчета."
Есента стартирах нисковъглехидратно хранене с инсулин на гладно 15, на 60 Мин - 80; глюкоза на гладно 4.93.
Към днешна дата съм - 13 кг. и - 10 см коремна обиколка.
Прикачвам резултатите от днес.
Бих се радвала да ги обсъдим понеже ме притеснява, че инсулина е 4.94.

# 212
Таня, добре ти е инсулинът. Теб какво те притеснява? На гладно е оптимално да е колкото кръвната захар горе-долу (а тя е добре да е под 5).
Шарпи, писали сме почти по едно и също време. Писах в предишния ми пост за mct-то и КЗ.😉

# 213
Ами чудесни резултати, кое точно те притеснява? Поне КЗ, инсулин и гликиран си изглеждат много добре. Тези свързани с щитовидната не ги коментирам че не са ми много ясни те.

# 214
Може би инсулинът ми се струва нисък на фона на предходният резултат, когато беше 15.

# 215
Таня, инсулинът ти е бомба! Захарта също! Мога само да те поздравя за резултатите и да продължаваш все така напред! Идеални са като стойности! Такива трябва да бъдат.
Долче, страхотен маникюр! Ако си споделяла упражненията, то точно аз съм ги пропуснала. 😕 Но сега ще наваксам. За мст-то тенкю за инфото, аз няма да рискувам, че да не направя беля.

# 216
Долче Хахаха да кайсиите ги открих като чудно средство против запичане . Тука не са сладки предполагам и захар нямат кой знае каква😂
Shine bone - пищял мисля беше .
Много ми е интересно какво ли ще са моите резултати. Смятам това първо да направя като си дойда в България.

Шарпи да много интересен е😃
А как е на морето.
Чета че във връзка с онези изпревали крави хората се притесняват, че има замърсяване, някъде чак и за радиация четох и взех да се притеснявам.
Аз децата на плаж уж щях да водя .
Дъщеря ми и тя ми сервира искала с нас. Обаче е бременна и още не съм проверила до кой месец може да пътува сякаш не ми се рискува с нея.
Макар да не мога да и повлияа никак  тя просто не чува. Само избирателно като кажа дай да отидем да хапнем,да ти купя нещо веднага чува и откликва иначе 😂

Долче  браво , маникюпа е точно такъв в каквато дължина се нося и аз и харесвам. Сама си го правиш браво 🥰

# 217
Нямам идея има ли няма ли радиации и тем подобни. Морето е чисто като сълза. И тук, и в Несебър като бяхме. Но факт, че тази година туристите са по-малко, но според мен е заради високите цени. Масово мои приятели и познати са в Гърция и Турция

# 218
Шарпи, мисля, че това бяха упражненията (хубавото е, че не са само описания как се правят, ами можеш и движенията да видиш):
https://kinezia.net/%D1%83%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B6%D0%BD%D0%B5%D … 0%B0%D1%82%D0%B0/
Дара, в последните месеци бременните мисля, че трябва да носят документ от лекар, че няма проблем да пътуват със самолет. Кога очаквате бебчето?🥰

# 219
Dolce miele, какво диагностицират лекарите, когато са ти изчезнали космите по краката? Какво заболяване?

# 220
Отново ви благодаря за всичкият споделен опит.
В началото не вярвах, че ще се справя, но не спирах да ви чета и да ми вдъхвате кураж.
Продължавам нисковъглехидратното хранене, защото съм влюбена в него.
Бъдете здрави! И отново благодаря!

# 221
Dolce miele, какво диагностицират лекарите, когато са ти изчезнали космите по краката? Какво заболяване?
Проблеми със сърцето, лошо кръвообращение, вътрешни възпаление, ИР. Не помня всичките. Мисля, че под влияние на менопаузата също могат да отпадат космите. При майка минтака се случи след менопаузата- обаче тя е и със сърдечна недостатъчност...

# 222
Отново ви благодаря за всичкият споделен опит.
В началото не вярвах, че ще се справя, но не спирах да ви чета и да ми вдъхвате кураж.
Продължавам нисковъглехидратното хранене, защото съм влюбена в него.
Бъдете здрави! И отново благодаря!
Браво, отлични резултати!
Но.
Ще те помоля нещо.
За статистиката и за всички, които четат и пишат, можеш ли да разкажеш историята си поне в един пост, например- какви симптоми, кое те накара да правиш обременяване.
После- за лекарката пак.
И за режима ти- какви добавки пиеше, как се хранеше, спорт, или друга дейност . С какво темпо сваляше .

Ще бъде полезно, защото много момичета пишат тук, после благодарят и си тръгват. То наистина никой не е длъжен на никого, но е хубаво да има разни да подкрепят, дори излекувани. Затова "старите кучета " тук са ми любими, не се уморяват да пишат.
Просто да споделиш, ако не ти се пише в темата, когато имаш време, аз ще го копирам и като влезе друг с подобен на твоя случай, да му извадя поста ти.
Щото аз ще си пиша тук, компанията  ми харесва .
На теб- много здраве и късмет!
И пак- голямо браво!

# 223
Таня, имаш хипофункция на щитовидната жлеза. Обърни внимание на това.

# 224
tays, днес няма да успея, но ще се постарая утре да пиша.
*stella, приемам Еутирокс, знам за хипофункцията.

Общи условия

Активация на акаунт