Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 67

• 19 512
  • 745
  •   1
Отговори
# 300
Ох завиждам ви за градусите тука се излива дъжд 😃
Внимавай какво си пожелаваш, както се казва...😆😝

# 301
голямо браво, Dara! 👏

Днес с този басейн ми се получи един фаст 🫣неочакван. Прибрахме се и хапнах моята икономична мусака, защото не обичам полив

Въх! Мега жега! Чак в един момент аха ми попричерня.. Майка направи кисело мляко (днес ми беше фермен ден😅доховорих да донеса и децата да видят кравите - ще ги пуснат да го видят). От утре- на айрян, а децата на басейн в градината 🤪разсипах се, не ми хареса какъв парцал съм сега 🤔

# 302
Дара, изглеждаш чудесно и поздравления за резултата! 🌷
Ще се пробвам и аз утре с един по-дълъг фаст! 🙄
След София и Созопол, винаги ходим до Търново за 2-3 дни в родната къща на свекър и свекърва ми… Любимо Търново 😊

# 303
Значи, 2 грама от магнезиевия цитрат са кафена лъжичка, равна. Ако си изровя баш мерителните за утре вечер, ще претегля примерно половин чаена и евентуално това ще е мярката. В тези 2 грама би трябвало да има грубо 300мг магнезий.
Рових отново в пакета, даже с вилица тоя път, уж по-лесно да хвана ако има какво. Нямаше.

# 304
Има ли вкус този магнезий? Бях си взимала някакъв преди време и се потрисах всеки път когато трябваше да го пия. Запушвах си носа и веднага след това трябваше да глътна кафе, за да не усещам гадния аромат.

# 305
С капсули не се усеща абсолютно нищо. А може и да го бъркате с нещо друго.
Проблема на капсулите магнезиев цитрат е че са доста големи и някои хора имат проблем с преглъщането им. На жена ми съм й купил празни малки капсули и прехвърля големите в две малки за да й е по-лесно преглъщането. Аз нямам такива проблеми колкото и големи да са.
Всъщност попадал съм веднъж на неприятни на вкус капсули, които трябваше да комбинирам с дъвчещи се ароматни таблетки витамин С. Но това беше проблем на материала на капсулите, не на съдържанието вътре.

# 306
С капсули не се усеща абсолютно нищо. А може и да го бъркате с нещо друго.
Проблема на капсулите магнезиев цитрат е че са доста големи и някои хора имат проблем с преглъщането им. На жена ми съм й купил празни малки капсули и прехвърля големите в две малки за да й е по-лесно преглъщането. Аз нямам такива проблеми колкото и големи да са.
Всъщност попадал съм веднъж на неприятни на вкус капсули, които трябваше да комбинирам с дъвчещи се ароматни таблетки витамин С. Но това беше проблем на материала на капсулите, не на съдържанието вътре.

О да..аз точно поради тази причина спрях да пия магнезий.  Хаповете , огромни продълговати  всеки път ми засядаха 😃

Мерси момичета
 Има някакъв застой при мен ноооо няма отказване . Искам си старите кг и туй то😃

# 307
здравейте. От две седмици чета и се опитвам са вляза в новия си ритъм. За фастовете разбрах и не са ми проблем, но нали за ИР не се яде сладко, тесто, мазно, картофи, ориз и тн. А тук гледам прекрасни гозби и се чудя аз ли още не мога да се ориентирам какво що? А имам нужда да сваля този пуст корем.

# 308
Къде тук си видяла в темата снимки на тесто, картофи и ориз?
Иначе мазното си го ядем.
Какво да ядеш, колко в първия пост.

# 309
Дара, 👏
Гергана, ядем мазно, как да не ядем.🙂 Фастове не е задължително да се правят в началото, по-важно е да свикнеш с режимната храна преди това.
Днес храната беше таратор, сардини със зехтин и ябълков оцет, бри и пушени коремчета от сьомга.🙂

# 310
Благодаря. Но как тогава се справяме с високия холестерол?

# 311
Не се справяш, не го мериш, защото няма значение.

# 312
Хелоууу.
Ей ме на, натренирана, нахранена до пръсване, наплажувана и четвъртото нЕма да казвам 😁
Тая вечер вечерята беше останки от снощната, само изпържих 5 яйца на очи, в случай, че не ни стигне.

Бяхме на разходка по кея и сега пак ще ходим навън да разтъпчем храната. Днес доста скачах на въже, па едно време сърцето взе да ми лупа, та се спрях, че и баш в най- голямата жега. То аз умишлено исках повече да се потя, та после за да не става така, ходих да скачам до брега. Скачам 50 пъти, вляза във водата, пак 50, пак вода и така до към 700. Имаше много странногледащи ме хора, ама на мен не ми пука.
Все още съм твърдо към режимното хранене, с нищо не съм съгрешила, единството количествата са ми малко повече.
Поздрави 😋
Скрит текст:

# 313
Шарпи, ще ги повредиш тези хора!😝 Страхотен залез. Ти също.🙂
Аз вчера бая вода съм изпила- 5,75 литра...Но вероятно реално е повече, защото се сетих, че някои от чашите ми съвсем не са по 250 мл, а с по 100 мл отгоре...😅 Купих си най-накрая магнезиев цитрат, директно две капсули от 250 мг взех.

Последна редакция: чт, 13 юли 2023, 00:20 от dolce miele

# 314
Долче, толкова много вода, не е добре. Изхвърляш всички електролити, заедно с водата. Наваксваш ли ги по някакъв начин?

Общи условия

Активация на акаунт