Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 67

• 19 454
  • 745
  •   1
Отговори
# 375
А фрапе с какво си правиш? И аз много обичам, но нали гледам да не консумирам прясно мляко...

# 376
Ох, и аз се каня прясна скумрия.
Ама така се случва, че ходя вечер и нямам време да я готвя.
Тя и бързо сигурно ще се развали, ако седи в хладилника.
Абе следващия път, ще си взема и на другия ден ще готвя пък прясна.
Иначе имам 6 замразени.

# 377
А фрапе с какво си правиш? И аз много обичам, но нали гледам да не консумирам прясно мляко...
Слагам малко животинска сметана 30% във фрапето (накрая- след блендирането на нес кафето).😁 Малко лед и добре се получава. Аз и млякото така замествам в кафето- със сметана. Е, понякога си позволявам по малко мляко. Важно е сметаната да се добавя накрая, иначе не става хубава пяна. Голям фен съм на фрапето.
BFF, за малко щях да вечерям само скумрия😅, но доматите и краставиците бяха толкова примамливи, че направих и салата.😃 И аз съм фен на плуването. Тъкмо се научих да плувам миналата година (случайно ми се получи, а цял живот се опитвам🤣), а това лято не се очертава море.
Сега отворих фб и видях линк към тези скалички на No sugar😂:
https://nosugar.bg/skalichki-bez-gluten-i-laktoza/

# 378
Фрапето и на мен ми е слабост. Почти целогодишно си го пия, малко мляко и сметана. Като Долчето.
Пишете днес за колаген и желатин. Днес взех от Лидъл ушаци . Ето ми храната за вечеря- свински уши в микровълнова. И желатин, и колаген.
И салата, разбира се. Но установих, че им трябва и термична обработка. Утре отиват в мултикукъра.
Пача посред лято 😀.
Обичам такива работи, а скумрията само готова изпечена купувам. У нас не ми се получава.

# 379
Тайс, все се каня да ги пробвам тези ушенца!😍 От вакуумираните ли са?
Скумрията пека за около 20 минути във фурната. Слагам само малко зехтин и сол, екстра става.
Фрапето ми е слабост.🥰

# 380
С ядково мляко ?
Соя, кокосово, бадемово 😃
Нямам представа какъв вкус ще се получи не съм пробвала ама и аз съм любител на фрапе
Леле какви градуси Долче 38
При нас е едва 20 през деня и като няма вятър а само слънце се усещат като 30
Ниско е небето тука. Аз съм висока и понякотга особено като е облачно имам чувството че с нос ще го подпра 🤣
Елора Аз съм.чувала че и в България имате Holland &Barrett. Обаче цените във вашия са 3ни.
Аз видях цени като 56 лв
Едно масло 150 и кусур лева и подобни . Иначе намерих магнезиев нитрат точно в Holland &Barrett за 20£ някъде за 120 таблетки  не на прах обаче  но пък има и по-евтино в Амазон и разни други сайтове .
Аз днес вечерях таратор и един омлет с шунка и 2 яйца 😃

# 381
Тайс, все се каня да ги пробвам тези ушенца!😍 От вакуумираните ли са?
Скумрията пека за около 20 минути във фурната. Слагам само малко зехтин и сол, екстра става.
Фрапето ми е слабост.🥰
Да, днес за пръв път взех. Знам, че ги хвалеха в лидълската, пък днес бяха на някакво намаление. Вкусни са, ама им трябва още обработка, че получих мускулна треска да дъвча 😀

# 382
И аз много обичам фрапе, но не съм пила откакто съм на режима. Преди него, лятото дъних по 5 на ден. Ама  със захар и мляко, както си е. Ще пробвам със сметана.
Ден предпоследен тук и НЕ съм съгрешила с нищо. Одеве ми мина през акъла за една мини палачинка с шоколад , но си наложих да я изпъдя. Чак сама себе си взех да се увещавам - аре бе момиче, на море си, една палачинка нищо няма ти стане. Другата в мен обаче веднага я контрира - ааа не, утре ще си като парцал и с поне кило отгоре. Надви втората засега. Да не се обади третата само 😁, че тя направо помита без да подбира...

Последна редакция: пт, 14 юли 2023, 00:14 от sharpy

# 383
Дара, цените на доста от добавките са сериозно надути в България. То и затова много хора си пазаруват от Iherb.
Ох, Тайс, мускулна треска.😄 В Т-маркет на топлата витрина имат опечени, може да взема някой път като за проба. Иначе и Азара ги харесваше тези лидълските.
Чак сама на себе си взех да се увещавам - аре бе момиче, на море си, една палачинка нищо няма ти стане. Другата в мен обаче веднага я контрира - ааа не, утре ще си като парцал и с поне кило отгоре. Надви втората засега. Да не се обади третата само 😁, че тя направо помита без да подбира...
🤣🤣🤣
Пет фрапета на ден (и със захар) си е сериозна работа!😃 Аз на заведение през лятото си поръчвам понякога бяло фрапе- изрично им казвам да не ми слагат захар...🥴

# 384
Дара, не те разбрах за цените на Холанд и барет тук. По-евтини или по-скъпи са?

# 385
Следя ви. Ще погледна iherb.

# 386
Аз още 2 кг имам да сваля. Изобщо и не си помислям за нережимна храна😂 нямам това право.
Имам купен магнезиев цитрат, но не съм го пила и него 🤧ще започна.

# 387
А защо в чията да слагам сол?
Сутринта гаврътнах лъжица супена.

# 388
Добрютрю! Днес се чувствам по- тромава, не знам защо. Ще наблегна на повече плуване. Тая нощ се борих с два комара, накълваха ме да им го фукна 😡 Днес пак е голяма жега.

# 389
  • На север
Здравейте. Отдавна не съм писала. Много от вас не вярваха, че ще имам успех. Искам да споделя моите резултати за 3 месеца.

Вече съм 20 кг надолу. Постигнах го с много фастове. И продължавам да свалям. Аз се радвам на този резултат и продължавам. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт