Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 67

• 19 468
  • 745
  •   1
Отговори
# 360
От две седмици ММ пие ето това:
Скрит текст:
Лекар му го препоръча, защото всеки ден тича. Пише, че трябва да се пие поне 6 месеца.

# 361
Дара, има си изгодни неща.
Давам инулина за пример. Сравни цените на другите сайтове.
На тримарт кило е 22 лв. Без пари е. Защо го казвам.
Инулин на прах на хая лабс само 200 гр е 27 лв
227 грама на Нау е 47 лв. Wink
200 гр на Холанд и Барет - 21
Същото и с останалите неща.
Дали не пък по-евтино Grinning

# 362
Натка, бях сериозна.. После започнах да хапвам по празници, после 2 пъти в месеца и последно ударих дъното на морето с едноседмично ядене 🙆. Трябва да си върна сериозността.😪
Фитнес не посещавам вече толкова често, ама и към него трябва да се върна 🤦
2 фаста направих от неделя досега. Ще се взимам в ръце, нямам избор 🤧

# 363
Аз от другата седмица тръгвам на уроци по плуване. Това ще е моята тренировка Grinning

# 364
Аз от другата седмица тръгвам на уроци по плуване. Това ще е моята тренировка Grinning
Едни от най-хубавите уроци! Браво за избора. Развиват всички групи мускули и помагат за отслабване. Успех, Стелче! 🍀

# 365
През последните години съм станала ужасен интроверт и пари да ми дават- няма да стъпя във фитнес или на басейн. Най- хубаво ми е у дома да се потя и тръшкам, че ми идва тегава тренировката. Последно ходих на индоор спининг, но тогава имах компания. Сега… тц… хоум фитнес… А пък се и ловя, че все мързеливи тренировки подбирам. 😁
От вчера съм на някакъв вид фаст, но изпих бутилка напитка с витамини и калории… Тааа не е съвсем активиране на автофагия тоз’ път.

# 366
Днес ми е доста лошо.🙄 Пак пих две капсули магнезиев цитрат...Но така е, като точно в най-големите жеги се замотах и не си купих навреме магнезий!🤐
Обядът беше печени пилешки дробчета с парче бри. Вечерята беше страхотна печена скумрия със салата от домат, 1/2 краставица, зехтин, листенца босилек и повечко сол:

Час преди вечерята си взех няколко кристалчета хималайска сол. Добре ми се отразиха. Старая се да ограничавам донякъде водата днес, усещам, че още не съм се освободила от задържаната...
Нани, и аз съм интроверт, но с компания бих се навила доста по-лесно.🙂
Стела, плуването е чудесно.
Ето как беше температурата в 18:55🤪:

Последна редакция: чт, 13 юли 2023, 21:57 от dolce miele

# 367
Ох, Долче, в близките години не съм яла скумрия, а така обичам... Нямам търпение да се прибера и това ще е едно от първите неща, които да хапна! Много апетитно е всичко! Твоето количество изпита вода за вчера е моето за 3 дни. Laughing

# 368
Долче, няма сА плашиш, аз ще те направя екстроверт. Тъй като в мен живеят около 5 души 😆, ще си с усещането, че си с цяла компания 😉
Страхотно изглежда рибата!

# 369
Долче, цитратът ни поддържа във форма. Представям си при вас какво е 😫, щом тук, в София, въздухът се реже с нож.
Аз днес до 12 свърших разни дейности, трябваше да съм на семинар от 13 до 16, егати.
Пих кафе, вода, па влязох в Лидъл , напълних мешката и резко реших, че не ми се обучава 🤣
Поне се наспах у нас на хладно. Мм паднал по стълбите днес, щото е голЕм актив, та сега и болногледачка го играя. Кекавец.
Разхождах се до преди малко, ама тегава работа

Последна редакция: чт, 13 юли 2023, 22:05 от tays

# 370
Тайс, ММ си счупи малкия пръст на крака... Драмата беше голЕма заради тичането му. Скоро да се оправят, че горко ни...Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 371
Мъжете са по- слабия пол в това отношение. Температура 37.5 и край, на умиране са . Бързо оздравяване и на двамата 🍀

# 372
Мани, мани.
И да се излагам в аптеката да искам аулин, по описание на драми. Ама трябваше да му направя едно фото на нещастната физиономия, за да получа съчувствие 🤣
Поне и аз си взех магнезиев цитрат, че и моят свърши.
Прави сте, мъж с болежки е бич.
Да ляга там, че ще има домашно насилие у нас, и ще се чуе 🤣
Много съм зла, когато ми мрънкат, а то причината си е в него. Ко да направя сега.

# 373
Тайс, дано няма нищо сериозно при ТМ!🙂 Да се възстанови бързо, за да мислиш за разходки, а не за болногледачество!🤗
Относно температурите- чак сега май се диша малко по-добре, а и се посъвзех след солта, магнезия и вечерята (доста посолих и нея😁). Тази грешка с магнезия ще гледам да не се повтаря.🙂
Нани, вчера се ограничих до 3 литра вода.😉😅 Днес съм на 1,5 л засега- със сигурност ще има поне още няколко чаши. Бързо възстановяване у на ТМ!🤗
Долче, няма сА плашиш, аз ще те направя екстроверт. Тъй като в мен живеят около 5 души 😆, ще си с усещането, че си с цяла компания 😉
Страхотно изглежда рибата!
Не се съмнявам!😃🤗
Скрит текст:
Рибата е от рибния щанд в Кауфланд, размразена. Винаги е много по-хубава от замразената скумрия от фризерите (и като консистенция, и като вкус, а и мирише по-малко), но този път още по-хубава ми се стори. Не пожелах да и' сложа лимонов сок, че да не я разваля.😆 Но и доматите, и краставиците бяха много сочни и вкусни.
Май трябва да открия сезона на фрапетата вече.😃

# 374
  • София
При мен - зелена салата и кИфтета тази вечер, а и малко гъбки за първи път купувам такива японски - шимаджи, едни дребнички и вкусни.
Тайс, бързо възстановяване на твоя мъж, че да не се натоварваш и ти Wink Не сподели след бялото вино оня ден какво стана.  
Долче, много еднокомпонентни днешните ти ястия, бре. BlushУтре и аз ще взимам рибка за печене. Да знаеш, най-накрая се наканих да направя тази твоя рецепта с чията - кис. мляко, тикв. семе, кокосови стърготини, канела, протеин на прах (имам без вкус и подслаждане), само сметана нямах, а мисля, че щеше да стане още по-добре.  Много ми хареса, смятам още утре на повторя. Yum

nani_net*, преди две години зорлем ни направиха всички интроверти, но слава Богу, всичко приключи.

*stella, успех с плуването, много е приятно, особено в жегите. Когато дъщеря ми беше на 8 год., я оставях в школата по рисуване, а аз отивах в басейна Октомври, плувах 40-50 мин. и се връщах да я звема, голям кеф беше . Hug

Последна редакция: чт, 13 юли 2023, 22:26 от BFF_

Общи условия

Активация на акаунт