Отговори
# 120
Вероятно няма какво толкова да се коментира на ''любовния фронт''.

# 121
  • Чужбина
Защото е сценарий с определена тема и вътрешно противоречие. И за секса ще е "ок, ама...".

# 122
Вероятно няма какво толкова да се коментира на ''любовния фронт''.
Да коментира, но ако няма какво? Няколкократно съм споменвал, че за младите мъже секса е последната им грижа

# 123
Ами те нали искат бебе, не правят ли опити? Щото ако и секс няма, наистина се чудя защо авторката си причинява такъв живот.

# 124
Няколкократно съм споменвал, че за младите мъже секса е последната им грижа
И откъде такива познания? Thinking

# 125
Ако има секс и е добър, останалите неща са поносими до някаква степен, в друга, може да си струва да пробва да го ошлайфа малко. Млади са, има надежда. При условие, че на кантара е заплата на софтуер инженер Wink ама това отпада, ако секса не е ОК. Поне за мен. Та е нужно авторката да даде яснота по темата.

# 126
Аз силно се смущавам, когато поне два пъти се спомене, че няма насилие. Това не е позитив в една връзка, а необходимо условие. Това ме кара да се чудя колко са ниски останалите летви. Това, че на картинка, на хартия или отстрани някой изглежда като много добра партия, нищо не значи. Цялото описание ми изглежда като една мъка, като принудително съжителство с не дотам приятен съквартирант. Не просто с някой, който не е романтик. Не романтик и незаинтересован са различни неща.

# 127
... един млад брак, в който двойката се обича и подкрепя.
Нали точно от това се оплаква, че няма подкрепа.

- когато съм болна и имам нужда от повечко грижи - репликата му е "Правиш се, глезиш се, нищо ти няма", и се затваря в неговата стая.
...вчера лежа на леглото и не мога да стана, подсещам го да ми купи нещо сладичко-  някак да покаже грижа- бил зает, нямал време да отиде до магазина...

# 128
аз се чудя, всъщност по какво си личи, че този мъж те обича? Как точно ти го показва?

# 129
аз се чудя, всъщност по какво си личи, че този мъж те обича? Как точно ти го показва?
Висок е, има професия и отстрани изглежда перфектен. Да, не е отговор на въпроса.

# 130
Няколкократно съм споменвал, че за младите мъже секса е последната им грижа
И откъде такива познания? Thinking
От лични наблюдения и от темите в бгмамма. Твърдо хетеро съм.

# 131
Идеята не е ли, когато споделяш живота си с накой, наистина да го споделяш.
Да го чувстваш така. Време, внимание, грижа - заедно.
Личните моменти ги има, но те са като да се прибереш у дома си.
Не ти липсва романтика май, а съвсем друго. Отношения, а не материализъм

# 132
Ееее, като видя някои коментари все едно чета някакъв сюжет за поредния блудкав филм…Всички имаме криви дни, не винаги сме постоянни в отношението си и не всеки ден казваме на партньора, че го обичаме…
Според мен авторката просто се оплаква, че понякога й липсва вербално внимание.
Казва, че го обича.
За мен вариантът е да поговори и да му каже как се чувства. Дали той ще се промени, малко вероятно, но не пречи да пробва.

# 133
The Stranger, и си много прав. Положението е лошо. Мои приятелки са ми се смяли като казвах, че първият ми и най-важен критерий е да прави хубав секс и да няма проблеми с либидото. Сега не им е много смешно.
По темата, мъжът ми е романтичен. Прави ми подаръци и изненади, рози от салфетки, пее ми на ушенце романтични песни, кани ме винаги на танц, когато сме на такова събитие, купува ми ароматизирани свещи, защото знае, че обичам, не пропуска празник да ми подари нещо. Да организира пътувания и излизания - абсурд. Само аз ги организирам. Ако чакам на него ще ходим само за риба и на палатки, защото и там ходим само двамата. Обожавам тези наши си приключения, обаче и аз искам понякога фенси ресторант, концерт, постановка, екскурзия като от Инстаграма, та си ги организирам сама, няма да чакам на него да ни букне за Венеция и да ми избере тоалетите за снимката на Риалто, я.
На мен най-лошо впечатление ми направи коментарът, че се правиш. Дано не се разболее или нещо да е неразположен, такова коравосърдечие щеше да види от мен, че щеше да се чуди за кого се е оженил.

# 134
Айде, бг момите, със семейства като от холивудски сериал, пак набързо разведоха едно семейство за нищо...
Авторката, теб ти е скучен живота май, и си търсиш проблеми, които нямаш.
Роди едно дете, поне ще знаеш защо ревеш.

Общи условия

Активация на акаунт