Лято в Албена 2023г.! (Тема 2)

• 55 203
  • 725
  •   1
Отговори
# 450
Защото всички тези хотели бяха стопанисвани и реновирани от Некерман или Томас Кук и прочие. Те си имаха задължението да си ги пълнят, те си организираха анимации и т.н.

# 451
  • Русе
Колежка е в момента в Сенди бийч и сподели, че хранта е ужасна, звъняла на Кол центъра с молба за преместване, като са им предложили Славуна или Мура. Наистина ли е толкова лошо изхранвонето в Сенди? Нашата резервация за там е преместена в Лагуна бийч.

https://pronewsdobrich.bg/otnovo-obraha-hotelska-staya-v-albena- … 8I50_zDmpZSwLJyTM
Отдавна не бях чувала за кражби в Албена!

Последна редакция: ср, 16 авг 2023, 13:08 от Polina238

# 452
Ми, зависи какво разбира под ужасна. Ние 5 дни се хранихме в хотела и винаги е имало какво да се яде.

# 453
  • Русе
Да явно всеки отива с различни очаквания. И аз се учудих и не ми се вярваше да е чак толково зле.
Между другото тази година в Магнолиите на ММЦ Приморско /пак собственост на Албена/  храната беше доста добра, но пак една идея по незодоволителна от колкото предните години.

# 454
И според мен е от огромно значение какво очаква човек. И какво ще рече ужасна? Развалена, нискокачествена, безвкусна? Базовите продукти са еднакви навсякъде в Албена, така че за мен първите 2 опции отпадат. Остава безвкусна. Това, според мен, е съвсем нормално за ол инклузив - манджи, печени меса, салати да са почти неовкусени, защото има хора, които ядат безсолно, други имат непоносимост към черен пипер и други подправки. И освен ако ястието не се води изрично, че е пикантно, е съвсем нормално да е слабо овкусено.

# 455
  • Русе
Някой знае ли дали на 24.8 ще има някакви намаления?

# 456
Ралицете са немски,  а не френски. За скромния ме 11-годишен опит в тях проблем д топлата вода не дме имали, а и силно се съмнявам в някой друг хотел, ако ще и Алтея да е, да е имало подобни. Е, в Добруджа на най-високите етажи е възможно теоретично.  Анимацията в Ком и Вита парк беше страхотна едно време, наистина. Ние обичаме да обикаляме.  Сега, освен в Ралиците, май другаде не става, но и там след 2019 намалила драстично чистите шоута.

За анимацията на Ралица, тази в залата вечер, еми беше като миналата година 1:1, без едната вечер, там беше новото нещо в програмата. Толкова ли не можаха да измислят нещо за новия сезон, 7-8 месеца имат, а екипа беше същия, със същия шеф аниматор Мартин. Отделно в дните, в който имаше нещо на сцената до Маритим, нямаше нищо в залата, биеха отбой... Та леко съкратена седмична програма от 6 дена на 4 и то едни и същи с предната година а може и с по предната. Това всичкото за хора, който я търсят, ние можехме и без тия 30 мин, наистина, никога не е била определяща анимацията. Тази дневната я пропускане винаги в който и да е хотел да сме, просто сме или на морето или на аквапарк. Новост е Каламинго клуба имахме лош ден и го пробвахме, за деца до 7-8 ще е интересно, нагоре не особено. А там усетих, че леко не им се занимава особено с децата някак дистанцирани бяха...
Другото, което не се сетих по рано са стайте, нарочно тъпчат в 16 квадрата двама възрастни с две деца, защото нямат други възможности. Малко са стайте с врата между тях и са малко и апартаментите. Освен, че излиза по скъпо, може и да няма апартаменти, да са пуснати само за чужденци. Стаята си беше реновирана ама тия 16 квадрата и тия две  легла и фотьойл... не стават. Уж "голямото" легло е 140/190 единичното 90/190. Трудно се разминавахме и нямахме място за куфарите. Само сутрин и вечер бяхме в тая стая ама е страшно тегаво. Най вероятно поради тая причина догодина ще търсим хотел с друга конфигурация на стаята, студио, апартамент но не и това...

# 457
Екипът на Мартин е почти същият спрямо миналата година, да, но и коренно рязличен от преди 2020, пък и събран на 01.07.Ако някой си мисли, че по цяла зима репетират, много се лъже. Едните учат, другите работян. От 6 дни анимация един е на сцената на плажа (забранено им е да правят вечерна анимация още от 2016та или.17та, не помня вече), един ден е парти на басейна (събират се повече хора отколкото в залата), един ден има детско шоу/игра с публиката и 3 дни си има чисти шоута. Преди кромида беше по-богато, ама той уби бая бизнеси, анимацията е най-малкото.

# 458
И според мен е от огромно значение какво очаква човек. И какво ще рече ужасна? Развалена, нискокачествена, безвкусна? Базовите продукти са еднакви навсякъде в Албена, така че за мен първите 2 опции отпадат. Остава безвкусна. Това, според мен, е съвсем нормално за ол инклузив - манджи, печени меса, салати да са почти неовкусени, защото има хора, които ядат безсолно, други имат непоносимост към черен пипер и други подправки. И освен ако ястието не се води изрично, че е пикантно, е съвсем нормално да е слабо овкусено.
Какво означава базовите продукти са еднакви навсякъде в кк. "Албена"? Дори и в 5 звездни хотели? Много е важно датата на доставка, времето на реалното им използване, начина на приготвяне, хигиена на приготвяне, предлагане и дали се използват повторно?

# 459
Означава месо, яйца, плодове, зеленчуци, сирене,  кашкавал, обикновени колбаси, брашно, захар, подправки, ориз, боб и т.н.

# 460
1 месец да го мислят за една седмица шоу по 30 мин...  Отклонявам се малко от Албена но Аква Парадайс имат сцена амфитеатър там имаше страхотна програма, видях фокуси на живо пред мен, който бях виждал по телевизията само. Кофтито беше, че всеки ден имаше бинго... мега тъпо... но и цената там е нещо от сорта на Маритим а нямат и плаж.

# 461
Някой има ли снимка на Мартин 😂 да видя дали е същия поне?

# 462
Същият си е Марти от над 10 сезона.

# 463
Под същия имам предвид отпреди цяла вселена, когато аз бях аниматор едно лято 😊

# 464
Ето го Мартин от края на юли.

Общи условия

Активация на акаунт