Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 18

• 75 240
  • 796
  •   1
Отговори
# 135
  • пустинята Гоби
Нещо ефикасно за напукане пети от ДМ? Този крем предполагам няма да свърши работа?

# 136
Да Ами препоръчате някой летен лосион за тяло? Търся нещо ненатрапчиво (миризмата на роза не ми харесва)
Това отговаря напълно на изискванията ти. Лек, попива мигновено, не оставя следи и има ненатрапчив аромат на чисто.

# 137
Нещо ефикасно за напукане пети от ДМ? Този крем предполагам няма да свърши работа?
Майка ми беше доволна от лосиона на Балеа за тяло с 15% уреа, нейните лятото стават доста зле от ходене все с чехли и работа в градината. Бях оставила един такъв при нея, каза че доста бързо е видяла подобрение. При всеки си е различно но си струва да се пробва. Той беше към 4лв мисля, а количеството е голямо - ако се окаже "твоят" продукт за целта, е повече от изгоден. Гъст е обаче и оставя и филм, не е за през деня а по-скоро за вечер като вече си лягаш.
Слагала съм го чат-пат и на ръцете си като са много зле зимата в студа, също и по време на пандемията от дезинфектанти и ръкавици ставаха на нищо и помагаше донякъде. То тогава такъв тормоз беше над тях че нямаше нищо дето да ги оправи напълно.

# 138
Ето:

# 139
Нещо ефикасно за напукане пети от ДМ? ...?
Аз съм доволна от маслото от ший. Не е марка на ДМ, но се предлага в магазините им. При мен винаги има завиден резултат. Понеже е с гъста консистенция като мас, е добре да се ползва вечер. Аз слагам и чорапки, и на сутринта има видим ефект.

Скрит текст:

# 140
Аз съм доволна от маслото от ший. Не е марка на ДМ, но се предлага в магазините им. При мен винаги има завиден резултат. Понеже е с гъста консистенция като мас, е добре да се ползва вечер. Аз слагам и чорапки, и на сутринта има видим ефект.

Скрит текст:
В тази връзка био кокосово масло би ли помогнало?

# 141
На Дав серията Дерма спа, попиват бързо, ухаят луксозно. Нощният лосион за тяло е страхотен. Минус е че трудно се намират.
Бетина Барти лосионите също са хубави.

Много са хубави,но много трудно се намира.

# 142
Аз си мажа петите след душ, влажни, с какаов крем за тяло. Не е на ДМ. Като на бебе ми са. А имах период с леки пукнатини.

# 143
На Neutrogena за ръце и крака са едни от най добрите за мен. На SCHOLL също.

# 144
На Дав серията Дерма спа, попиват бързо, ухаят луксозно. Нощният лосион за тяло е страхотен. Минус е че трудно се намират.

Моля да споделите от къде сте ги закупили.

# 145
Скрит текст:

Скрит текст:
В тази връзка био кокосово масло би ли помогнало?
Да, според мен би помогнало. Пробвайте. Аз съм го ползвала за суха кожа на ръцете.

Последна редакция: ср, 02 авг 2023, 11:44 от Impatiens

# 146
  • Deutschland

Моля да споделите от къде сте ги закупили.

Дав от Германия. В България ги има в Емаг, но цените са ужасяващи. Крем за ръце от нощната серия е 18 лева. Това не е нормално.

# 147
Излагат се в интернет. Дезодорант на нивея мярках в мейкъпа за над 18 лева флакон... Намален е дори от 21...

# 148
Не мога да си инсталирам приложението?  Дава ми грешка, аз ли не правя нещо както трябва?

# 149
  • Плевен
Ако не си взема поръчка с доставка в магазина възстановяват ли парите? Всъщност сигурно ги връщат, но каква е процедурата?

Общи условия

Активация на акаунт