Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 18

• 74 161
  • 796
  •   1
Отговори
# 630
Благодаря, че споделихте!
Падна ми се -15% за спирали, познайте коя точно ще купя. Но не я намирам в приложението на ДМ. Някой знае ли дали я предлагат и в кой магазин в София мога да я намеря?

Последна редакция: чт, 05 окт 2023, 10:51 от Г-жа Рамацоти

# 631
Подстрекателки сте големи!
Дава ло добър обем, аз само за това се боря 😆

# 632
Г-жа Рамацоти, във всички ДМи би трябвало да я има, там където има щанд на MAYBELLINE т.е.на всякъде

Хайде момичета, дано я харесате и вие.
За оптимален ефект (зависи и от миглите де) 2-3 пласта с леко просъхване между тях

# 633
Ето я в приложението.
Може да има и по-добри за обем, но тази определено се справя с рехави мигли (за каквото беше запитването по начало). Подрежда ги, издължава ги, не сплъстява. В ежедневието слагам по един слой, за повод 2-3 както писаха и пак стоят разделени миглите и не слепват.

Спирала за мигли Lash Sensational Full Fan Effect (https://dm-drogeriemarkt.bg/maybelline-new-york-spirala-za-migli … pdsteilen.laufend)

# 634
  • София
Наистина сте подстрейателки! Но, аз няма да купя спиралата, защото имам няколко други, които чакат ред.
Освен това на мен ми се паднаха бебешки продукти с 15% отстъпка и няма да ползвам талона.

Не знам как става тук да предоставя този талон на някоя мама, която има бебе.

# 635
Аз си купувам точно този бебешки гел от снимката на намалението от време на време, хем отдавна не съм бебе Grinning
Ползвам си го за душ гел когато не ми се занимава да се мажа после, особено лятото. И за миене на рице съм го ползвала чат-пат, не люти ня очите а мие и спиралата (не е водоустойчива).

# 636
И аз го ползвам за тази цел.

# 637

Спирала за мигли Lash Sensational Full Fan Effect
Аз обърках темите и попитах в другата, но мисля че я открих в подлеза на СУ

# 638
  • пустинята Гоби
И аз купувам бебешкия душ гел за тяло за децата, които отдавна не са бебета. От време на време го ползвам и аз, няма да кажа за миене на коя област на тялото, супер е.

# 639
  • София
Ние се досетихме, Mimi Rose. Simple Smile
Може и да го купя. Simple Smile

# 640
Какъв късмет, благодаря инфлуенсърки. Спиралата ме зове

# 641
  • Плевен
И аз имам 15% за спирали, мога да го отстъпя.

# 642
  • София
Здравейте, в сръбския ДМ видях един спрей за изглаждане на дрехи на Denkt mit , на тикток го видях всъщност. Тук дали сте го виждали? Че не го намирам в апликацията

# 643
Ленор имат такъв в магазините за вносни препарати. За дмския не съм сигурна, че го има при нас.

# 644
  • София
Дам виждала съм Ленора, чудех се за този, ама щом го няма в апликацията едва ли го има по магазините

Общи условия

Активация на акаунт