Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 18

• 74 165
  • 796
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте момичета, препоръчайте ФДТ, който не е матиращ и спирала за къси и редки мигли, с които не мога да се оправя 🤷‍♀️Благодаря

# 616
Къси и редки са и моите 😔, препоръчвам MAYBELLINE LASH SENSATIONAL Спирала
  https://shop.lillydrogerie.bg/maybelline-lash-sensational-spirala-za-obem
Точно тази! Не онази с масата, НЕ в черната опаковка, НЕ водоустойчивата.
От години ползвам само нея, уплътнява и удължава, не се рони или размазва. На 3 слоя, с изчакване между тях, я напластявам.
Сваля се само с вода, разкисваш я известно време и после пада на парчета, като тънки миглички, защото е Tubing Спирала

# 617
  • Melmak
Днес бях в ДМ да търся репелент. Били ги върнали към доставчиците, понеже е сезонен продукт. Sad
Търсих новия бронзант на Катрис, имат кремообразен. В два цвята е. Честно казано очаквах повече. Отидох специално за да видя цветовете, аз съм с розов подтон и много трудно намирам моите нюанси в дрогерията. За фдт абсурд, но и бронзъри/контуриращи.. са едни жълти. И двата цвята на кремообразния бронзър ми се видяха странни, единият беше доста тъмен, а другият много оранжев. Все още тестерите не бяха прецакани и ги докоснах. Sad
Взех една матираща пудра пак на катрис, колкото да не изляза празна от магазина. Grinning Тия пудри сякаш ги ям. Последният път дадох 117 лв за пудра на Герлен и толкова бързо ѝ видях дъното, че ще ми трябва малко време да забравя този разход и ще се придържам към дрогерийните пудрички.

В нашия ДМ нямаше почти нищо на Балеа. Ползвам пяната за лице, имат и един дезодорант, който ми харесва. Празнооооо.. много ме дразнят с липсата им на доставки. Вече като видя, че има от любим продукт ще се презапасявам с по 4-5 опаковки.

# 618
Две ръце за тази спирала, мнението ми е абсолютно същото. Другите от серията не стават. За ежедневието даже си купувам и от кафявата (burgundy е цвета написан на опаковката).

Къси и редки са и моите 😔, препоръчвам MAYBELLINE LASH SENSATIONAL Спирала
  https://shop.lillydrogerie.bg/maybelline-lash-sensational-spirala-za-obem
Точно тази! Не онази с масата, НЕ в черната опаковка, НЕ водоустойчивата.
От години ползвам само нея, уплътнява и удължава, не се рони или размазва. На 3 слоя, с изчакване между тях, я напластявам.
Сваля се само с вода, разкисваш я известно време и после пада на парчета, като тънки миглички, защото е Tubing Спирала

# 619
Напоследък любим фон дьо тен ми е на Max Factor FaceFinity All Day Flawless https://www.dm-drogeriemarkt.bg/max-factor-fon-dyo-ten-facefinit … 614227923508.html . Аз съм със смесена кожа, имам и несъвършенства-  усещам го лек на лицето, а покривността ме удовлетворява.

Подкрепям препоръката за спиралата на MAYBELLINE Hands Plus1

# 620
И аз много харесвам тази спирала, даже ми напомнихте да си взема нова опаковка.

# 621
Използвах талона за -15% за продукти Balea

Последна редакция: ср, 04 окт 2023, 20:30 от Г-жа Рамацоти

# 622
Някой пробва ли го вече, дали се справя със свалянето на грим?

# 623
  • пустинята Гоби
Аз си накупих душ гелове с талона за намаление на Балея, май друго на марката не ползвам. Купих си и показания тук део крем, засега мнението ми е много добро, но аз се потя повече зимата от студ и тогава ще стане ясно дали може да се ползва целогодишно или само лятото.
Скрит текст:
На сайта на ДМ видях, че го има и в стик вариант, следващия път ще пробвам и него.
Скрит текст:

# 624
И аз много харесвам тази спирала, даже ми напомнихте да си взема нова опаковка.
Спиралата е топ!! Каквото и да пробвам, пак при нея се връщам.

# 625
И аз постоянно подновявам тази спирала.Взех си преди 10 дни нова.Мога да кажа също, че
не изсъхва.

# 626
  • пустинята Гоби
ДМ имат нова игра за печелене на талони - колелото на късмета. На мен ми се падна -15% отстъпка за био продукти на ДМ. Всеки ден може да се върти колелото до 11.10, талона ми гледам, че важи до 22.10. Отстъпката може да се ползва онлайн и в магазините, а талона се зарежда направо готов за използване, аз бая го потърсих моя къде се е заврял.

Ще ме накарате да си я купя тази спирала и аз Simple Smile .

# 627
Хубаво че каза че е всеки ден, аз четох по диагонала като ми излизе известието и реших че е еднократно Grinning

# 628
На мен ми се падна 15% на етерични масла.

# 629
ДМ имат нова игра за печелене на талони - колелото на късмета. На мен ми се падна -15% отстъпка за био продукти на ДМ. Всеки ден може да се върти колелото до 11.10, талона ми гледам, че важи до 22.10. Отстъпката може да се ползва онлайн и в магазините, а талона се зарежда направо готов за използване, аз бая го потърсих моя къде се е заврял.

Ще ме накарате да си я купя тази спирала и аз Simple Smile .

Същия талон ми се падна и на мен Simple Smile Благодаря за препоръката за спирала, определено се справи доста добра с моите мигли, доволна съм. Ако някой препоръча и ФДТ, който не е матиращ, не изсушава и е леко озаряващ, ще е супер 🤗

Общи условия

Активация на акаунт