Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 18

• 74 175
  • 796
  •   1
Отговори
# 600
  • Сливен
Талоните както при Лидл,Кауфланд трябва предварително да ги активираш за да ги ползваш при маркиране на приложението

# 601
Аз обикновено ги активирам всичките в приложението на ДМ, за да не се чудя когато пазарувам дали е активен този който ми трябва. Те напоследък не че са много де, по едно време доста повече талони виждах. Сега няма много за чудене.

Балсамът за коса който използвам е изчезнал и той, та ще трябва да го сменям като свърши. Сега с талона за грижа за коса ми се вижда удачен момент да купя друг който да изпробвам.
Бихте ли ми препоръчали балсам който е за къдрава коса?
Моята е чуплива а не баш къдрава, но с такъв ми е най-добре, малко по-подредена изглежда и с по-оформени къдрици вместо да е просто рошава. Ако е и в ниския ценови клас, още по-добре Grinning

# 602
Аз съм с къдрава коса. При една командировка взех този с масла, обаче не съм гледала има ли го тук вече. От доста време насам сменят опаковките и логото, може и да не е стигнал до нас. Иначе харесвам и този оцветяващия с кератин и какао, но малко ми изсушава косата, ако го ползвам на всяко миене:

# 603
На прима виста не намирам този първия в приложението, но и пропуснах да напиша че косата ми е тънка и мека, това с маслата утежнява ли?

# 604
За моята коса също мога да кажа, че е мека, не е тънка, не ми я утежни. После използвам и мляко без отмиване, понякога и масло за приглаждане на крайчетата.
Не зареждат травъл опаковки, да си вземе човек за проба, в немския ДМ цели регали има с мини опаковки.

# 605
Къде са талоните на балеа не ги намирам??🫢🫨

# 606
  • Пловдив
Къде са талоните на балеа не ги намирам??🫢🫨
В приложението:

# 607
Термосите им добри ли са?

# 608
  • София
Не съм доволна от този пилинг. Получих обрив по крака, много ми щитеше.
И преди съм ползвала такъв тип пилинг, не се е случвала такава реакция... Sad

Скрит текст:

# 609
Оу, а пък аз го обожавам взела съм си три опаковки в резерв.
Много го харесвам и мирише много готино.
Да не би да се претъркала с морската сол?

# 610
Ако някой издирва водите за уста на Dontodent - sensitive варианта се е появил. Аз чакам зелената, ама... 😬

# 611
  • София
alethea - Не, нежничко. Sad Сега ще издирвам нов скраб.

С един на Нивеа така се протърках, че станах като домат червена... А лицето - като изгаряне. Grinning Това ми беше за урок. Бях си виновна.

# 612
Не съм доволна от този пилинг. Получих обрив по крака, много ми щитеше.
И преди съм ползвала такъв тип пилинг, не се е случвала такава реакция... Sad

Скрит текст:
Ако е било след епилация нищо чудно.

# 613
  • София
Мне, не се епилирам. Simple Smile

ПС. От този спрей за тяло съм много доволна, любим ми е.

Този също ми харесва:

# 614
Оу, а пък аз го обожавам взела съм си три опаковки в резерв.
Много го харесвам и мирише много готино.
И на мен много ми харесва, никакви проблеми нямам.

Общи условия

Активация на акаунт