Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 18

• 74 222
  • 796
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте!
За събитие търся покривен фон дьо тен. В ежедневието използвам на Catrice HD liquid coverage, но доста трудно покривам някои пъпчици.
Пъпчици не се покриват с ФДТ, а с коректор. Използвай си ФДТна, както до сега и си купи по-сух и плътен коректор, който да слагаш в/у пъпчиците. Може да го нанасяш с фина четчица, както проф.гримьори правят, за да го слеят постепенно с останалия тен

# 586
Точно това правя и аз коректора на катрис отдолу и отгоре слагам.maybelline но се събира в линии и става гадно.Просто защото се наслагват катрис фондьотен и коректор maybelline .За това ке получават линийките.

# 587
Доволна съм от този скраб за лице на Neutrogena. Има уникален аромат на грейпфрут, много свеж. Лицето не е пресушено след като го ползвам.

# 588
А как да прикрият петна по ръцете, с коректор и ф.д. отгоре ли?

# 589
Това е принципът, да, но при ръцете едва ли ще е особено ефективно - търкат се, докосват се непрекъснато до разни неща, мият се. В ежедневието не ми се вижда приложимо, евентуално за фотосесия може.
П. С. Има силно покривни и водоустойчиви ФДТ-ни, с които може да се прикрият и татуировки. Евентуално тях пробвайте.
При всички случаи, ако не става въпрос за сериозен комплекс от някакво чутовно петно, не бих се вторачвала и усложнявала живота. Приемане на себе си му е майката или агресивни, дерматологични процедури, със съмнителен ефект

# 590
Точно силно покривни и водоустойчив ф.д. ми трябва, дайте предложения, моля.

# 591
Любимата ми реклама ever, enjoy:

Нещо не излиза, ето и линк:
https://youtu.be/GhKy5xHYoMI?si=sh83n5J6mCLoDKbv

# 592
MAC Studio Face and Body Foundation е с добро покритие и е водоустойчив.

# 593
  • Melmak

Dermacol ама наистина е тежка артилерия.

# 594
  • При децата ми
Доволна съм от този скраб за лице на Neutrogena. Има уникален аромат на грейпфрут, много свеж. Лицето не е пресушено след като го ползвам.

Въпросът ми не е много за тази тема, но все пак: От тази серия на Нютроджина има гел за измиване много изгодно в момента в "Лили". Ако някой има впечатления, моля да сподели?

# 595
Някой с отзиви за този шампоан

# 596
  • Пеликания
Има нови талони в приложението.
15% за всички Balea и Balea Men и 10% за грижа за косата.

Последна редакция: чт, 28 сеп 2023, 22:28 от MarieSt

# 597
Скрит текст:

Въпросът ми не е много за тази тема, но все пак: От тази серия на Нютроджина има гел за измиване много изгодно в момента в "Лили". Ако някой има впечатления, моля да сподели?
На мен не ми допадна.

# 598
Извинявам се за невежеството, но не съм обръщала внимание - когато сканираш от приложението клиентскаия си номер, тези талони активират ли се при покупка?

# 599
Извинявам се за невежеството, но не съм обръщала внимание - когато сканираш от приложението клиентскаия си номер, тези талони активират ли се при покупка?

Да, активират се, ако имаш продукт, отговарящ на намалението.

Общи условия

Активация на акаунт