Какъв крем за лице използвате? – 24

• 114 930
  • 740
  •   1
Отговори
# 315
Само цената му е скъпа.
Продуктите не са нищо впечатляващо.

# 316
  • Някъде там
Вчера си купих и имам въпрос относно този продукт, към тези, които са го използвали.
Прочетох, че след него е добре да се използва слънцезащита, аз нямам такава за зимата.Единствената ми защита, така да го напиша е крема на Калиначи, който е с SPF 30. Това достатъчно ли е или ще трябва да си закупя и отделна такава?

Последна редакция: сб, 16 дек 2023, 14:34 от Искрица

# 317
Слънцезащита ? Отделна трябва.

# 318
  • Някъде там
Слънцезащита ? Отделна трябва.
Доста се смях с тази моя термозащита 😀
Значи и слънцезащита трябва да си купя сега Simple Smile

# 319
Искрица, за каква възраст са подходящи тези кремове? Имам единия от двата, ама не смея да го ползвам, защото не знам дали е подходящ за мен.

# 320
  • Варна
Вчера си купих и имам въпрос относно този продукт, към тези, които са го използвали.
Прочетох, че след него е добре да се използва слънцезащита, аз нямам такава за зимата.Единствената ми защита, така да го напиша е крема на Калиначи, който е с SPF 30. Това достатъчно ли е или ще трябва да си закупя и отделна такава?

Факторът на дневните Calinachi всъщост е 50+/протоколите ги има най-отдолу на сайта/,но филтрите не са достатъчно стабилни по стандартите на манячките тъй,че ако имаш склонност към пигментация се подсигури най-малкото с един стик за подновяване. Аз съм доволна от фактора на кремовете. Близо година ги ползвам като не слагам друга слънцезащита върху тях в ежедневието,а ползвам ежедневно и вит.С и Ретинал.
 В дните,в които съм повече време на открито ползвам стик върху крема.

# 321
  • на дъното
Здравейте 🙂
Този продукт , който коментирате на Еucerin съм изхабила доста опаковки.Беше ми любим,но кожата се пренасити и го спрях. Ще дам моята препоръка 😉,а всеки си преценя за себе си как да ползва.Продуктите както с Ретинол така и с витамин С използвам,като нощна грижа😉.

# 322
  • Някъде там
Здравейте 🙂
Този продукт , който коментирате на Еucerin съм изхабила доста опаковки.Беше ми любим,но кожата се пренасити и го спрях. Ще дам моята препоръка 😉,а всеки си преценя за себе си как да ползва.Продуктите както с Ретинол така и с витамин С използвам,като нощна грижа😉.
Благодаря, нощем използвам серума от антипигмент серията, ето този https://www.eucerin.bg/products/anti-pigment/dual-serum и съм супер доволна  от него Simple Smile

# 323
И аз съм много доволна от серума Anti pigment.

# 324
  • София
Момичета, вярно ли е че тази четка постепенно премахва горния слой на кожата?

# 325
да, всички такава четки правят точно това, защото са направени да правят точно това
по тази причина трябва да се използват внимателно и според нуждите на кожата, за да не превърнат ефекта в дефект
аз отдавна не използвам такава четка въпреки, че бях голям почитател и имам две
просто кожата ми не понася вече такова третиране

# 326
  • Somewhere far away
Някакви отзиви за този крем?

https://inaessentials.com/products/new-creme-de-rose-by-inaessentials-50ml

# 327
Момичета,

Дадох си сметка, че първите фини бръчици около очите са факт, не мажа околоочен крем и разчитам единствено на дневния и нощния. Моля, дайте ми препоръка за добър…

# 328
  • Бургас
Препоръчвам на Колагена околоочния крем, много добре хидратира при мен https://www.collagenapro.com/products/product-details/45

# 329
  • Варна
Много добър, храни кожата ми. След 3 опаковки сега съм на друг, защото се забелязва насищане, сякаш вече не действа така. По-нататък пак ще си взема.

Общи условия

Активация на акаунт