АВГУСТинче маха с ръчичка, хапва си пюренце с лъжичка!

• 10 482
  • 287
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Добро утро!
Честито на месечковците!  bouquet Да са здравички, усмихнати и палави!
Нелски, Ч.Р.Д.!  Hug Бъди обичана, щастлива и здрава!
Добре дошла на megishik! Peace Дано ти е полезно и приятно тук!
Ралка, имала си много  Sick ден май. Каква каша купи? Успех в Пирогов! Praynig Peace
До после, че недоволстваме Tired

# 121
Добро утро и от мен  Wink

newsm59 Честит Рожден Ден на Nelski
 ura  Да си здрава обичана и щастлива   bouquet

megishik
, добре си ни дошла с бебка  Hug Как се казва малката принцеска? Имаме си общо албумче и може да и качиш някоя снимчица (в първия пост на Блу в темичката има инфо за него - ЕТО ТУК  Simple Smile

От вчера започнах след обяд за захранвам и с оризова каша на Милупа, сложих я в пюренцето от сини сливи, което тя обожава (за разлика от мен  Sick  )  и много и хареса  Crazy Искам да питам мамите които вече са захранели с оризова каша после на каква минахте - какъв вид и на коя марка?

Ох, ставам че ръмжащото ми детенце пак ме зове  Crazy

# 122
Добро утро !

Ralka Balka какъв е този педиатър! #2gunfire #Cussing outУжас!
Успех с Пирогов!Кожен лекар не мога да ти препоръчам ,но ти иди и му искай направление от този чук,да не се ослушва! Naughty
За захранването не се безпокой,тук има много инфо,харесваш си схема и започваш!
megishik добре дошла!Има много схеми за захранване в кърмаческия,както и в началната страница на сайта,но общо взето на обед се дава зеленчуково пюре,а следобед плодово или каша или кисел.Аз лично ти препоръчвам да не бързаш да заместваш цяло хранене, защото вие още нямате 6 месеца,а и през първата година млякото е основна храна,ако не беше сигурно щяхме да имаме цял набор зъби още на 6 месеца WinkНо разбира се решението си е изцяло твое  Peace

# 123
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН NELSKI !!! желая ти здраве и много сбъднати мечти newsm59
megishik добре дошла   bouquet

Ralka Balka много неадекватни и луди хора има , ама денят ти е бил направо  Sick Кажи после какво е станало...

elen@ тези трите са толкова прости, че се чудя кой ще ги вземе.Докато ги гледах  Banghead

nikolincheto не варя зеленчуците на водне баня, но може би така е по-правилно...пасирам си с миксера...и за сега не слагам мазнина. Не мисля, че има за какво да се притесняваш....

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА МАЛКИТЕ ПАЛАВНИЦИ

# 124
  • София
Ивчо се заигра и сядам пак да пиша.
ВНЛ са уникално тъпи #Crazy Най-много ми хареса как направиха разбор на изречението "Любов спечели голямата награда в ВВ" Joy hahaha
Аз четох, че не се слага сол в бебешките пюрета, заради бъбреците им newsm78
Валка, ние караме наобратно - първо оризовата каша, после пюрета. Но мисля да пробваме и други - царевична, плодовите.

# 125
ЗДравейте и о тнас! Запо4вам деня с току-що обърната саксия Crazy.Сега  в краката ми има пръст, Дари църка доволно в надуваемото 4удо, ама аз ще си изпия кафето пред компа и тогава ще 4истя Blush.ЧРД НЕЛСКИ  bouquet Да си жива здрава , и много щастлива  ти и цялото ти семейство Hug.Кажи по-подробно за тази маска , 4е май съм пропуснала инфото Embarassed
Лорекса,. дано по-скоро се оправи Алиса и този вирус да подмине останалите в къщи PraynigДОбре дошла на Мегишик.Надявам се да ти е приятно при нас.
НИколин4е, аз "пасирам" през цедка- знам 4е зву4и сложно , но всъщност никак не е даже. Става супер фино.Варя си във вода под капак.Знам 4е може ве4е магданоз( аз мисля дори днес да сложа 1 листенце).А за сол захар и мазнина- аз не слагам,но в готовите пюрета има и не виждам някаква драма в това.
Ралка, ам голям креден е тоя педиатър #2gunfire.Аз Дари я водих на кожен  във ВМА.Ще потърся името на докторката и ще ти пиша.С големи препоръки  отидох там, като преди това минах през  една алерголожка- пак там.Дано вси4ко бързо се оправи. Не се шашкай толкова за тоя дерматит. Само да не се разраства Peace
Днес май врмето няма да е много за разходки Rolling Eyes. След малко ще ходя с Дари до работата на мъжа ми к, 4е си е забравил телефоните-  ooooh!- детето е по-организирано от него...
Хйаде- спирам , 4е трябва да пооправя малко вкъщи.До после

# 126
  • софия
Честит рожден ден ,НЕЛСКИ  newsm51!
Мноооого,мноооого щастие ти желая!
Набързо да кажа,за вчерашната консултация-8.00 кг. сме и 69 см.,главичката ни е твърда  Banghead и за венците ми каза да взема Калгел или Дентинокс,Или да мажа венците с алкохол ,ама истински да бил ,можело уиски,ракия...и да съм натривала венците  Rolling Eyes,не мисля да пробвам,освен ако някой път не стане невъзможна и тогава на мен,ще си сипя едно голямо на нея,ще и тръкна със същото венците и да видите вие  Mr. Green!
Найа вчера се обърна и от корем по гръб  Grinning,да се по'фаля  newsm32.
Честити месечинковци: Йоан и Даниел  Heart Eyes!
Аз пюрета давам купешки и не мога да ви дам съвети,за приготвянето им  newsm78,но ако правя вчера това си говорехме с Анди,ще ги варя направо във водичка,а не на в. баня.
Мимс,много да нацелуваш малкия и дано бъъъъързичко да се оправя!

# 127
  • гр.София

Мацки-и-и,ударихте го на диети и алкохол и се изпоразболяхте!Дано днес няма нови жертви на грипа,а болните-да се подобряват.Много висока Т вдигат дечицата-някой слага ли свещички и какви?

Добре дошла,megishik!Как се казва дъщеричката?

- Много здраве и любов, Nelski!

Ralka, в здравния справочник има тема за дерматолозите в София.
Николинче,нали все пак хваща с ръце-някои бебета са "по-напред с материала", други пък го дават по-мързеливо. Моята чак сега взе да се обръща по корем,до вчера пълзеше само...по гръб.Изтласква се с крака и прекосява бая широката ни спалня. Вчера я оставих да се бори със завивките,по едно време настъпи затишие, влизам в стаята,а тя,по гръб-по гръб-стигнала ръба и висеше наполовина извън леглото, с главата напред.Свърши се с относителното ми спокойствие.Продават ли се решетки за спалня? На пода е студено , може би надуваемото чудо на Велмар е добро решение и може да се качи и върху леглото newsm78?
Бубче,успя ли с обиколниците?
Хайде,до скоро.

# 128
Честит рожден ден и от нас ,НЕЛСКИ   !  bouquet

Днес съм в много яко настроение и незнам на какво се дължи тъй като нито съм се наспала, нито времето е хубаво, нито малкия ме оставя на мира... Хм #Crazy
Аи на всичко отгоре незнам как ми остава време за музика. Преди малко си дръпнах новото парче на Снуп и Ейкън. Супер е.
Прилошава ми като чуя кашлица около мен, тук всички се дерат яко...аман от грипове. Страх ме е за принца.. Имам нужда от фризьор,от нещо НОВО...обаче...еднообразието ме е притиснало яко. Sad
Така, спирам че дребният човек бушува... Ще се приспиваме и ако не ме нападне някоя съседка жадна за  Coffee пак ще подраскам тук. Лек ден ако не успея! Flowers Four Leaf Clover

# 129
Честит рожден ден НЕЛСКИ! Много здраве,любов и сбъднати мечти! newsm51
Препълнена ти е кутията с ЛС. Благодаря за информацията.Ще си взема Фервекс да пресека настинката в началото. Наистина като се замисля сега и на децата се дава парацетамол при температура,така че не проблем ако премине в кърмата. Все пак не преминава цялата доза която съм изпила. Но ще наблегна на бабешките методи - чай,мед и лимон.

megishik  welcome при нас. Както val_stef ти е писала дай повече информация за теб и бебка и Блу ще те добави в списъка на първа страничка,а ако качиш и снимка на малката кукла ще я има и нея.
Ако искаш да заместиш цяло хранене пюрето трябва да ти е приблизително толкова колкото АМ изяжда като грамаж. Някой беше пуснал схема за захранване в тази тема.Ако прочетеш предишните страници ще я откриеш . /Нямам възможност да се ровя и да ти кажа точно къде е в момента/.

blanc наистина стават все по- подвижни и трябва да си отваряме очите,защото са ,много бързи.

Ралка наистина ти е бил кошмарен ден.Дано да не се повтаря.

Lorexa дано Алиса бързо да оздравява и малката Кари да не се зарази. Наистина е много неприятно.

Спирам и отивам да уча докато малкия спи. От утре ще имам помощ за Тони, за да мога аз да наблегна на ученето.
Как са другите студентки? Обърквация какво стана с изпита?
Лек ден на всички и приятни разходки!  1stroller

# 130
  • София
Честит рожден ден и от нас ,НЕЛСКИ   !  bouquet

Днес съм в много яко настроение и незнам на какво се дължи тъй като нито съм се наспала, нито времето е хубаво, нито малкия ме оставя на мира... Хм #Crazy
Аи на всичко отгоре незнам как ми остава време за музика. Преди малко си дръпнах новото парче на Снуп и Ейкън. Супер е.
нали! и аз го харесвам, само дето в нета има само нецензурираната версия и малко гадно звучи I wanna fuck you, с тоя нежен глас и мелодийка, а не I wanna love you

# 131
Добро утро,

то вече е добър ден ...
Честит Рожден Ден, Nelski!Здраве, любов и късмет ти пожелавам!
Честито и на малките петмесечковци!
Добре дошла и на Megishik.Тук ще ти хареса  Peace
Ако някой има инфо за тази маска с тривитаминола да я дава насам, че вече ми писна с този косопад #Cussing out.Принудих се да ходя непрекъснато с вързана коса, че след мен е килим от косми. Sick
Вики се е научила да пищи и и доставя такова удоволствие, заболяха ме ушите Crazy
Айде лек ден на всички и бързо оздравяване на болните.

# 132
  • софия
Да си довърша писането,че мъжа ме изгини преди малко,трябвало да праща мейл  Close.
Ралка,твоя педиатър е много тъп мадафакър  Twisted Evil,ама не си го слагай много на сърце те повечето са такива  #2gunfire.
За кожен лекар на мъжо бившата му съпруга е кожен лекар,ако искаш мога да ти дам тел.,но не знам дали работи със здравната каса,знам,че има ч.кабинет в Стрелбище,работи и четири часа в японската болница и още четири в някаква др.частна.Знам,че е добър специалист  Peace.
Бланк,на мен свекито ми донесе от Израел свещички за темп. за бебка дано не ги ползвам  Praynig сега ще ти кажа как се казват :ABROLET FORTE  парацетамол 250 мг..
Валка,аз до сега съм давала само от оризовата на Милупа,но чиста не смесена с пюре,но после и аз не съм решила каква ,ще взема  newsm78.
Мегишик,добре дошла с дъщеричката!
За схема,не знам аз от скоро захранвам и давам на обяд пюре от 125г. на Хип и после 90 мл.Ам. Другите ми хранения са само ам,за сега.Два дни давах и оризова каша след обяд,но от няколко дена по това време сме все на разходка и я пропускаме  Crazy.А да ви кажа,че не знам какво е  кисел  Embarassed...
В момента пия чая за отслабване,вчера си го купих и да ви кажа,че чая струва 3.50,но се пие с една сламка,която струва 5 лв.  Joy
Вчера си купих още много файски гуменетки от Replay,то мъжо ми ги купи за извинение,защото вчера както казва Спинки,чукясах от студ докато го изчаках да дойде да ни вземе да отидем на консултация  Twisted Evil

# 133
  • софия
Елионка,тенкю,сестро за текилката снощи  Mr. Green.Не се напих,щото татито се прибра следобяд от гръцко и ми развали рахатлъка  Laughing!

# 134
 Добро утро на всички,
Благодря за хубавите пожелания, надявам се и си пожелавам всяко едно от тях да се сбъдне. Създадохте ми страхотно настроение, мили момичета. Черпя ви по единствения виртоален начин, който знам (язък че нашия тати е компютърен специалист, не съм научила нищо от него), но обещавам да се поправя в най-скоро време beer3 cook   party023.Честито и на всички месечковци! Да си здравички и да растат безгрижно!Доре дошла на мама megishik! Kaili, съжалявам, голям съм заплес. Сега ще си оправя кутията. Lorexa, дано малката принцеса оздравява по-бързо. Знам, че е много трудно да ги разделиш, защото и ние имаме кака, която ходи на детска градина и ни носи вирусчета и е невъзможно да я разделя от бебето. Ралка, свекърва ми ми донесе тривитаминола и до колкото знам има аптека някъде на Ситняково, но днес ще я попитам точно къде и ще пиша. Иначе има една близо до Лъвов мост, като тръгнеш към Централна гара, свиваш по първата пряка в ляво, казва се Козлодуй и е до една механа, лесно е за намиране. velmar, рецептата иа взех от една мама , не се сещам за линка, но ще ти я напиша:
2 суп. л. тривитаминол или новото му име е АД3Е
1 суп. л.  ракия
1 суп. л. оцет
1 суп. л. мас
1-2 капки газ
аз вместо мас сложих 1 суп. л. стимулатор за коса на Икаров или рициново масло.
Дано да ви подейства бързо както на мен.!Желая ви успех!

Общи условия

Активация на акаунт