АВГУСТинче маха с ръчичка, хапва си пюренце с лъжичка!

• 10 482
  • 287
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте, мами!
Пожелавам скорошно оздравяване на всички бебоци и мами! Пазете се от този гаден грип! И ние сме малко хремави, но с помпичката всичко си излиза и Маги диша спокойно.
Колкото до захранването, ние започнахме рано и сега вече ядем по този начин:
6-7,00- АМ;
10-11,00- каша, давала съм на Нестле оризова, на Хип овесена плодова, после ще пробваме някоя друга, може да се замести и с АМ+безглутенови бисквити, за кисела не ми звучи вкусно и не съм давала;
13-14,00 - зеленчуково пюре, освен готовите започнах и аз да правя, дори ползвам и замразени зеленчуци и Маги ги харесва повече от готовите. Не слагам никаква сол и никаква захар.Като сложа една сладка ябълка и те стават сладки, тиквата също е сладка, така че не мисля че са нужи допълнителни подправки. Поне засега. Пасирам с пасатор и стават много гладки, слагам и малко АМ. Днес за първи път и дадох 1/4 жълтък.
16-17 - Плодово пюре + АМ;
20-20,30- АМ.
Това е в общи линии.
Да ви питам вашите бебчета колко пъти спят през деня. Ние задължително спим след всяко хранене. Обаче последните няколко дни след предпоследното хранене не иска да заспива и после е много крива, докато си легне. Обличаме се набързо след къпането и не ни остава време за масажче.

# 196
  • Някъде там...
Ето ни и нас:)
Приспахме се току що. Към 21 часа се върнахме от инхалацията и лекарката каза, че не е преминало за пневмония и сега да си пием клацида и вентолина и като свърши антибиотика при нея. Вече малко се успокоих. Охх пък ако знаете колко мнооого рев изрева Вики като го сложиха на инхалатора Cry Cry Cry, през цялото време плака:(
Изпи си 180 гр. мляко, напълни памперса и сега спи  Simple Smile Дано повече да няма усложнения.

mmilena тва на снимката ти ли си бе душата, я раздуй клюката с тоя микрофон:)
elen@ с тея пици и бири ми развали лунната диета:) То не че е спазвах днеска де Blush
Обърквацийке кога ще кумувате бре, да пуснеш снимки тука и като играеш за пилето  Grinning
Дани777 и аз колко излагации съм имала не е истина Embarassed Embarassed
Обачи всички преди да забременеем кви сме били финни Simple Smile Аз направо вече се плаша от мене и от килограмите.

А пък мен пак ме боли гърлото Sad Уж се оправих след антибиотици и сега май пак ще ме повтаря. Аман вече от грипове. Всеки втори е болен, бахти и вирусите и чудото.
Някой знае ли нещо ефикасно за гърло с лека кашлица?

Айде лека  bouquet Heart Eyes

Последна редакция: пт, 19 яну 2007, 22:47 от MimSss

# 197
  • софия
Теди,растАт е ,ама като няма вече "Проверка правопис"  Embarassed,а и аз малко го промених именцето  Mr. Green.
Мами благодаря,за споделеното,за кашите  Hug.
Мимс,дано дечко оздравее скоро  Praynig!
Обърквация,с какво,ще се издокараш?

# 198
  • гр.София
ТАнцьорките-мно-ого сте готини! Ама тоалета на Нидялко е най-по-... Joy

# 199
  • софия
neli_na,ние спим много малко,заспива около половин час,преди следващото хранене,но винаги се събужда за папото,не пропуска  Mr. Green!А вечер след 18.30 става толкова кисела,направо нямам търпение да стане осем и нещо и да влиза в банята много обича да се къпе и в момента в който свършим с къпането,докато я мажа с млякото,пак почва едно зверско мрънкане,така че и аз по-бързата продцедура нещо като масаж,обличам и давам млякото,щото направо лудвам от муз.съпровод на който ме подлага  Tired

# 200
  • софия
Бланк,много си ЗЛА  Grinning,к'во му е на левента  Thinking?Я как се е спретнал с тези кожляци и даже си е вкарал пуловерчето вътре и се е загащил до ушите  Close.Така най-обичам-Мъж да си вдигне панталона до сливиците и оная му работа като му се очертае,обикновено цялата е в един крачол  Sick...

# 201
Добър вечер мами,
и днес не успях да ви чета през дена, ама ето сега се включвам за да ви се оплача набързо каква щуротия сънувах нощес  Sick Сънувах, че Малък вече е пораснал, станал е чорлав тийнеджър с пъпки по лицето, започнал е да забременява мацките и да пуши трева.  rotfImbo rotfImbo  Ееее, казвам ви сега ми е смешно, ама снощи се събудих се изпотена. Погледнах го, видях че още си е бебе и заспах спокойна, че още не ми е време за този кошмар  Rolling Eyes rotfImbo rotfImbo
Лягам си, че 2 не виждам
Весел и спокоен уикенд ви желая Heart Eyes

# 202
  • софия
Елиона,черпя мацка:

# 203
  • Sofia
Ох, гледахме един мноо-о--о-го стрраховит филм по НВО и аз не издържах и дойдох да си видя дружките-алкохолички. Оставих таткото сам и само притичвам от време на време, за да кажа - Ужас
Обърквация, искам снимка с новото тоалетче и утре да си Изкъпана, Нацъкана, Натокана, и облЯкана последно Mr. Green
Танцьорките, екстра сте! Дани, защо си си скрила лицето Twisted Evil
MimSss, добре че нещата при вас се пооправят!
Сега се качавам снимки от прословутото ни плуване, но става бавно  ивече не ми се чака. Ще ви ги показвам по-късно. Ей най-накрая стана, ето ги тук и тук

Последна редакция: пт, 19 яну 2007, 23:21 от Eliona

# 204
  • софия
Кабив,аз татито съм го сънувала така не като тийнеджър ,а как забременява мацки  Wink!И будейки се ,го сритвах уж насън  Twisted Evil!

# 205
  • Sofia
Дани, с голям кеф ще си го изпия. Досега се лигавех над един малък бейлис и за пореден път се заканих - само да спра да кърмя и ще се кача горе на черешата.

# 206
  • софия
Наздраве,муцка!Ще го изпиеш,ами нали,за това съм ти го поръчала  Joy!Като спреш да кърмиш,ще ти запазя на черешата един клон до мен  Peace!
Аз си лягам и сигурно,ще сънувам полата,която си харесах днес,ама май ще си остана само със съня,щото е ебати цената  Sick...татито трябва нещо мнооого да се оака,за да ме огрее и да ми я вземе  Rolling Eyes!

# 207
  • София
Kabiv като стана на въпрос ме подсети, че и аз снощи сънувах, че Яна е пораснала(в преди пубертетна възраст) и ми помага с работата вкъщи.... hahahaмечти и надежди

и аз имам предлижение за тема: Зимно слънчице пече АВГУСТИНСКО личице

# 208
mimsss НИ съм певица...........,ха,хах,ха.......Тук съм кума на моята приятелка и подканвам подпийналите гости да танцуват с мен.................Ех,каква си бях хубава и слабичкааааааааааа(сега съм само хубава)
Дани777 Аз си падам много по най-различни излагации............ Embarassed Имам подобно изпълнение,слава богу без снимков материал с не по-малко неприятния  и пиян..........Гроши от ВВ1.....

Хайде лягам,че мъжо ме гледа лошо и ме гони от компютърааааааааа...А днес ми се пиеше с вас.................Гълтам едно,две набързо за сладък сънннннннннн Hug Heart Eyes Mr. Green

# 209
  • София
Много е сладка тази Димана!
Елиона, ти пита ли дали може без вана?
А черешата трябва да е голяма. И аз съм горе, само да спра да кърмя! Drunk

Общи условия

Активация на акаунт