АВГУСТинче маха с ръчичка, хапва си пюренце с лъжичка!

• 10 482
  • 287
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте!Само да ви дам това:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=96859.0
Дано ви бъда полезна.
Лека вечер на всички.

# 211
  • Някъде там...
neli_na,ние спим много малко,заспива около половин час,преди следващото хранене,но винаги се събужда за папото,не пропуска  Mr. Green!А вечер след 18.30 става толкова кисела,направо нямам търпение да стане осем и нещо и да влиза в банята много обича да се къпе и в момента в който свършим с къпането,докато я мажа с млякото,пак почва едно зверско мрънкане,така че и аз по-бързата продцедура нещо като масаж,обличам и давам млякото,щото направо лудвам от муз.съпровод на който ме подлага  Tired
Тва се едно аз съм го писала. И ние сме така. От 18.30 до 20 оставам без ръце Crazy
Айде Наздраве на всички и Лека нощ!

# 212
Честито на вс. малки месечинковци.     bouquet
Добре дошла на Мегишик, Серена, Дидончо и GFK  Hug
На вс. болни желая бързо оздравяване  Praynig
Блу , мн. съжалявам за вашите дано да не са направили големи поразии, но и самия фак, че някой е влязъл в къщата ти е достатъчно плашещ.
Аз да се оплача от 2 дни моето добро и тихо момче стана страшен ревльо. Миличкият никога не ми е плакал както тези дни Sad. Иска постоянно на ръце, което е абсолютно непривично за него. Вчера на разходката дори се наложи да се приберем като го нося с едната ръка а с др. тикам количката, че в един момент реши, че въобще не иска да стой в нея. Не знам какво му е надявам да е само период.
Имам едно въпросче към мамите на момченца. Как трябва да се приучва момченце да пишка само? Щото варианта с гърнето ми се струва не особено удачен newsm78.

# 213
честити празници на малки и големи!
добре дошли на новите мами!
...и за протокола: какво е туй то сън:Никола е като зайче, дремва 10-15 минути и е на линия, нощем се буди 2 пъти(понякога и повече) и цифром и словом за денонощие ни се събират максимум 8 часа сън(когато е повече съм готова да вдигна банкет smile3521)
зеленчуковите пюрета задължително им слагам масълце,сол и захар, че иначе вообще не ги вкусваме. и да си призная без бой:най-новата мода при нас е картоф с магданоз(в двора налично е само това за момента(като изключим салатките и манголд-ата(последното е подобие на спанак))

# 214
А пък мен пак ме боли гърлото Sad Уж се оправих след антибиотици и сега май пак ще ме повтаря. Аман вече от грипове. Всеки втори е болен, бахти и вирусите и чудото.
Някой знае ли нещо ефикасно за гърло с лека кашлица?

Айде лека  bouquet Heart Eyes
в нашта къща в такива случаи се наливаме с проспан, а ако се влоши прибягваме до АЦЦ

# 215
Добре дошли а новите мами!  bouquet
Колкото повече толкова по добре!

Да се похваля: тази вечер беше първия концерт на Ники с радио-хора в зала България заедно със симфоничния оркестър на БНР и смесения хор на БНР с диригент Емил Табаков.Изпълниха Кармина Бурана!Беше много хубаво!Така се вълнувам никога дори не съм си и мечтала да видя сина си в такава компания!Така че не знам за сънищата,но някои мечти се случват и без да сме ги сънували!
Утрре с Елица сме на консултация и ще докладвам какво е положението и при нея.
Всички болни да се оправят ,че нали на женско патри ще ходим? Mr. Green
Аз още не съм захранила ,затова ще си мълча за кашите и ще чета кротко за вашия челен опит Wink

# 216
Нори и на мен ми стана  Sick от филмчето.С каква цел е направено обаче  newsm78

Щях да ви питам, някоя от вас може ли да ми помогне да сложа един банер в подписа си,че нещо не мога да справя  Embarassed Rolling Eyes

# 217

Днес малката ни принцеска става на половин годинка.
Леле това време лети, а аз все си мисля, че е още малко бебче....  Blush.
Хайде да ви почерпя послучай прекрасния празник
 на мъничкото ми, но най-обичано същество на света,
което ни кара да летим в небесата!

# 218

Честита половин годинка на сладката ни Али!Да расте все така хувава и послушна Heart Eyes
       Поздрави и за всички празнуващи  bouquet

# 219
Хей,мами хайде ставайте ,че нашата Али има половин Рожден ден !!!! newsm59  Tada  newsm38
Вал-Стеф- Да ти е жива и здрава.Много да те слуша и да те радва.Да расте много обичана и щастлива....

# 220
Честита половин годинка на Али!
Нека расте здрава хубава и умна за радост на мама и тати!    bouquet  nbirthday bdbaloni   party023

# 221
  • софия
Честити мини рож.ден на ДЕНИЦА,АЛИ,МАРИЯ и ВИКТОРИЯ!

Много усмивки да греят на малките личица  Grinning!

# 222
  • София
Здравейте! Simple Smile
Честита половин годинка на сладурката Али!  newsm51 smile3525 newsm51  love001
Да расте здрава, усмихната и красива като мама!  bouquet
Честити месечинки и на останалите сладкишчета! Hug
Тази маска за коса много ме впечатли. Ако има ефект при мен, значи е нещо магическо! Wink Сега се чудя къде има ветеринарна аптека...
Ама какви сънища само сънувате hahaha
А какви сте и опасни мадами! ooooh!  Peace Аз няма с какво да се похваля - мирно и кротко добиче съм  Mr. Green
Ани78, да не ви почват зъбите? newsm78
Елиона, много ти е сладка щерката! Peace Ния с бутилката също много ми хареса Heart Eyes Wink
Мама Марго, желая на Ники още по-големи здвезди да му бъдат компания в пеенето!  bouquet

# 223
Честити днии рожденни!!!Да са здравички и много щастливи!
...ето по 1 виртуален подарък за 4те дами:

# 224
Честити мини-рожденни дни на малките сладкиш4ета HugНека растата живи, здрави и много щастливи  bouquet
Аз съм на стартова позиция- отивам на работа. Сега ще дойде и бава4ката SickСитскайте палци Дари да се държи прили4но, 4е този път нямам пауза, в която да мога да си дойда Crazy
Ох- ще се побъркам с тия  номера на Дари.Хайде- ще ви 4ета и ще пиша от работа, 4е сега главата ми  е пълна само с разни шуротии за селдващите 4асове.ДО писане....  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт