Алея на славата - сериал на НОВА ТВ

• 43 707
  • 751
  •   1
Отговори
# 615
Леда наистина я пресъздават най добре.
Аз си я харевам още от Татковци актрисата, страхотна е.

# 616
Леда е много красива и талантлива. Преди малко я гледах в реклама - с грим и прическа е като фея.
Валя и ченгето от ДАНС са ужасни, хора! Толкова слаби актьори, а толкова самодоволни!
Много ми харесва как развиват Марта като персонаж.
Този епизод беше готин, но ми липсваше развръзка с бащата на Лагадинов и Тина.

# 617
Аз се изумявам, че Али третира съпруга си по-зле от Милен-леда, при положение, че той я има само за любовница. А този Тео как търпи жена си и тъщата. Мухльо като Слави.

# 618
Ужасно мекотело е Слави. А беше толкова криндж, когато Валя започна да вие като вълк, че направо нямам думи.
Милен наистина е душица, не обича Леда, но се държи уважително и отзивчиво, добро момче е. За Али... всичко вече сме казали там. Animal See No Evil

# 619
Ох, дано стане чудо и Славчо се освести.🥹
Йордан Ръсин е прекрасен актьор. Какво означава играел толкова самодоволно!? Че нали ролята му е такава. Самият актьор е страшно скромен и добро същество без грам самодоволство.

# 620
Милен й каза на Леда , че между тях няма връзка, да си намери някой, който би я обичал, но тя не се отлепя

# 621
За мен Маргита Гошева играе много добре тази отврат роля. Гледала съм я в "Урок", от където всъщност я видях за пръв път.

# 622
На мен също ми харесва Маргита как играе. Марта като персонаж,а и самата актриса, ми е страшно антипатична. Не може да спечели никакво съчувствие, тя освен от ресторанта и Слави не се вълнува от нищо никога. Нямаше представа с какво се занимава сина ѝ, не разбрала 20 години,че мъжа ѝ има проблем с хазарта. Оплаква се,че Слави ѝ бил приятел и подкрепа. Ами явно не ги е търсила тези качества в Драго щом не ѝ прави впечатление,че мъжа ѝ често отсъства и постоянно има дупки в семейния бюджет.
Аз обаче не видях какво имаше във вазата? Някакво записващо устройство ли?

# 623
Да,микрофон с помощта ,на който скълъпиха компромата на франсето.

# 624
  • София
Валя даже ядосана не може да играе, което е трагедия.
Марта ми харесва като образ. Има противоречие, но в това е чара.

# 625
Маргита и някакво виене като куче,след това какво беше подобие на пеене ли ни в клин ,ни в ръкав..сериозно ли тази жена ви харесва как играе?!Пълен потрес е.
Слави вече тотално ме разочарова,нищо не става от него.За сметка на това пък Драго ми е някак симпатичен.Жал ми стана за него.Ок,комарджия,мекотело,но има нещо мъжкарско в него.Както Леда,лепка е,вре се където не я искат,искаше да изнуди Марта,но и в нея има нещо трогателно с любовта ѝ към Милен.
Милен ми става любимец.С дансаджията са голям тандем.Този пък ми е много забавен.
Тео-още едно мекотело,стои и търпи да го хокат и..нищо друго не правят с него.
Марта е жена с достойнство,не трябваше изобщо да си тръгва.Валя и на челна стойка да застане и с какви ли още ексцентрични аутфити да се кичи класа не може да си купи.Само става за смях.
ЛаГадината само го чакам да сгреши или да си изпусне нервичките.

# 626
Идвам със сочен спойлер, откраднат от интервюто със Свежен Младенов.
Скрит текст:

# 627
  • на село
Нищо не разбирам от спойлера, че то не се вижда.

# 628
То даже не ми представлява интерес. Тъп сериал, лоши актьори, лоша дикция, кофти игра, тъпотия до откат.

# 629
Ок, ок, ок.
Не се вижда, ами направете си труда и ще видите.

Общи условия

Активация на акаунт