Алея на славата - сериал на НОВА ТВ

• 43 683
  • 751
  •   1
Отговори
# 75
То и Донков нещо ми е малоумен в тази роля,но да видим.

# 76
Не е направен, има пропуски и Милен не е точно добър персонаж, а се държи надменно дори , Али хем пие антидепресанти, хем иска да се връща, няма логика да пиеш ако нещо те напряга и да отидеш към него

# 77
Уф и френският готвач с тези мустаци!

# 78
Те в този сериал имената са здраво пародийни - ресторанти с имена "Алея" и "Беарнез", Wtf, бе?! Joy Алея, кой си кръщава заведението Алея или пък Беарнез, сос. Да беше нещо "тиган"(има такова име на заведение във Варна - ТиганЪ, "тава", "тенджура", а то - пътеки, сосове..Joy И предаване с името "Фламбе". Joy
Ма, като се замислиш сериала започна с "фламбе" Wink, та що да не продължат линията на фламбиране. Stuck Out Tongue Winking Eye
Пп Те, дечурлигата, така и не разбрах как точно се подпалиха. В тигана не видях да слагат олио, хвърлиха два домата и огъня лумна. Нещо не стана много ясно там. От друга страна огъня е непредвидим, та, няма да търся под вола теле.
Оох, и голяма драма, голямо чудо. Сичките едни кахърни. Мани, мани. Един няма да разчупи цимента. Joy
Пп Гледам и в Игри на волята и там едни драми, чудо, чудо. И те едни кахърни, отчаяни. Изобщо тази есен телевизията залага на голямо охкане и пъшкане, ама не от кеф. Драма, трагедия. Направо като ги гледаш, започваш да добиваш оптимизма, че има и по лошо, та да не мрънкаш за разните си житейски проблемчета. Joy Wink

# 79

Оох, и голяма драма, голямо чудо. Сичките едни кахърни. Мани, мани. Един няма да разчупи цимента. Joy
Пп Гледам и в Игри на волята и там едни драми, чудо, чудо. И те едни кахърни, отчаяни. Изобщо тази есен телевизията залага на голямо охкане и пъшкане, ама не от кеф. Драма, трагедия. Направо като ги гледаш, започваш да добиваш оптимизма, че има и по лошо, та да не мрънкаш за разните си житейски проблемчета. Joy Wink

Да бе, и като влезеш темата да прочетеш или споделиш мнение и какво да видиш и тук едно мрънкане и охкане. Поне в две мнения на всяка страница. Досадно и безмислено.

# 80
Не смятам да хваля българска продукция само защото е българска.
И съм по темата. Нали темата е за сериала и обсъждането му. Е, обсъждам го. Или трябва да ръся суперлативи?!
Пречупих се Sunglasses и днес изгледах цял епизод, за да съм в течение и да не хейтя безпочвено. Joy Моето охкане не е драматично, а саркастично. Wink

# 81
Така чаках нов бг филм, а толкова предвидимо върви...

# 82
ооо Simple Smile и аз идвам да хейтя.  Чаках го с мерак тоя филм, че ще е кулинарен. А то повече мафиотски, с трудно разбираеми на моменти диалози, негативизъм от всякъде струи.  Ц Алексиев фъфли, половината недоволни от живота... Имената  на предаването им и ресторантите небивалици... Ще му дам шанс и утре вечер  и ще се възползвам от дистанционното май.  То добре, че рекламите поне не ни се налага да гледаме вече , та да минава по-бързо филма.

# 83
  • Дубай
На мен ми е интересно да чета и критична, гледна точка... Не смятам, че щом мненията са негативни не трябва да се изказват... Всеки има гледна точка и право на коментар, бил той и отрицателен...

Та и аз да изкажа малко негативизъм... Дикцията им е ужасна,на някой актьори трябва да им слагат субтитри....

# 84
За дикцията и субтитрите, да, определено не само не са излишни, а направо задължителни. Всъщност най лесен за разбиране ми беше диалога с френския шеф и Али, защото... имаше субтитри и се размечтах да има такива изобщо, защото на моменти нищо не разбирах на тия говорещите на български. Stuck Out Tongue

# 85
  • Mediterraneo
Моментът, когато Донков накара момичето да се съблече, уби всичко детско в мен. Дотогава някак исках да гледам, да дам шанс, въпреки недостатъците. Ама подобна малоумщина, принизяваща всичко до мутренско поведение... айде, няма нужда. Мрачна атмосфера, на бащата на Милен и една дума не му разбрах, Али е противоречив образ, до степен да става неприятна твърде рано, вече не знам ще има ли за какво да се хвана и да продължа да гледам поредната пародия.
Плюем по турските сериали и се сърдим, че са в прайм тайма, ама са на светлинни години пред нас в този бизнес турците, класа.

# 86
Мен Боршош ме изненада приятно. За първи път я гледам, и ми допадна много. Една такава миниатюрна, нежна, и много красива. Така според моите стандарти, разбира се. Сега вие ще кажете абе де видя красота и нежност.
Както и да е.
Донков ако задържи тоя образ на влечуго ще го понеса. Направо му е същността, отговаря точно на целият му физически облик. Абе писана за него.
Искам на Свежен да му вкарат малко драма в образа. Щото му ходи много и на него да бъде изрод. Помните Лъжите как му беше залепнал Явор.

# 87
Не исках да критикувам, но някакси не можах да се развълнувам от историята им.
В смисъл, много бързо и окончателно напусна голямата си любов; аборт не се прави единствено и само, защото човекът до теб ти е спестил две-три неща; направиха я нерешителна, уязвима и плаха в личен план, но пълната противоположност в професионален.
Пие антидепресантите заради факта, че не е готова да види отново Милен, там е драма и болка, предполагам, че с хапчета е била през целите шест години във Франция, нали през рев замина? На мен тя не ми е никак убедителен образ, Боршош не ме грабна.
Милен…той си го раздава гамен още от началото. Рошав орел вика…абсолютно точно🤣 Набутаха пак мафия и наркотици поради липса на сценаристична идея.
А и с този аборт помежду им, как се лепи счупеното?!
На мен Мат не ми е убедителен с вечните недоволство и подскачане…И лицеприятен не ми е. Но това си е лично възприятие.
А и каква беше тази пародия на секс все пак? Олекват някакси с подобни неадекватни изпълнения🙄
За родителите - моминият татко е бонбон и е напълно нормално да налети на сватята при подобна харпия до себе си…Той си има и визия, и присъствие, и харизма.
Жена му говори истини или по скоро ги лае.
Властните жени почти винаги са смазващи, задушаващи,…
Жамбонас играе страшно добре. Почти безупречно. Чакам да видя нататък.
Само се питам как се работи 20 години с онова бясно чудо, Валентина ли беше?

# 88
  • Mediterraneo
Не му трябва повече драма на героя на Свежен, достатъчно е натоварен с драма, дано не провалят и този образ така бързо, както на дъщеря му.

# 89
Не мога да разбера пародията търсен ефект ли е, или просто е много много зле сериалът?
Образът на Донков е абсолютно безумен. Защо беше лепенката на гумите Michlin на някаква книга на френски? И то докато стиска книгата и доволно се подсмихва,че ще идват да оценяват ресторанта.
Да не говорим за сцената с девойчето,което много му се възхищава: застаряващ, недобре сложен мъж, с халатче до над коляното и кърпа на главата за оплешивяващата му коса.
И това ли е страшният,прелъстяващ шеф,от когото всички треперят?

Общи условия

Активация на акаунт