Ще превъзмогне ли бившата си

• 20 309
  • 481
  •   1
Отговори
# 90
Ми и аз не го разбирам, явно не я харесва достатъчно и просто я хлъзга с това оправдание. Другото са глупости, на ниво 8-и клас

# 91
  • София
Един истински мъж може да уважава други жени само по време на брака си, след това край с достойнството му Joy

# 92
От тия чувствителни мъже 2седмици чакам за час за кола маска.... И секс не искали... То каквa стана тя-жените взеха да си искат, пък мъжете го играят недостъпни и чувствителни... Ужас

# 93
  • София
Имаше един лаф - при толкова неуспехи с хетеросексуалните, да вземем да опитаме алтернативни връзки.... Simple Smile))

Майтапът настрана, мисля, че авторката много добре ме разбра.

Мъжът е разсипан от кофти партньорка. Или има спасителка да се застъпи за него, или той пропада още повече. Това, споре дмен, е ясно за всеки средно-интелигентен човек, без значение на пола.

Авторката има прост, но важен избор - или да бъде полезна и да помогне на този разсипан мъж, който иначе и прави добро впечатление, или да го зареже и опропасти. Това е избор, има го.

Или спасителка, или разсипителка, кофти избор Joy Да го спаси и да го върне на бившата чисто новичък Wink

# 94
  • Чужбина
Да, защо не, двамата да натрият носа на бившата, заслужено, с нови сили, не е лоша идея...

# 95
  • София
Манипулация след манипулация пускаш Wink Сега играеш по его струнката как ще надвие бившата Wink

# 96
  • Чужбина
Ако щеш вярвай, въобще нямам за цел да пускам манипулации, защото аз не се конкурирам и не се състезавам с никого тук. Пиша, за да бъда полезен. И авторите много често го оценяват.
Да, мисля, че новата приятелка може и трябва да помогне на този разсипан мъж. Ако тя самата реши, че си заслужава, и го иска.

# 97
Ако щеш вярвай, въобще нямам за цел да пускам манипулации, защото аз не се конкурирам и не се състезавам с никого тук. Пиша, за да бъда полезен. И авторите много често го оценяват.
Да, мисля, че новата приятелка може и трябва да помогне на този разсипан мъж. Ако тя самата реши, че си заслужава, и го иска.

Тя иска ама той се дърпа. Как да му помогне 😄😄

# 98
И кандидат-жениха и Борис играят по тънката женска струнка със спасяването на раненото птиче. Авторката може би й се иска да се върже, ама после ще реве. Пък ако вземе да му звънне бившата, ще гледа сеир. Но и без нея залагам, че грам няма да й е верен.

И аз се обзалагам, че ще я прави мармалад, ако остане с него,  грам няма да и е верен. Той я счита за нищо още от първите дни. Също се обзалагам, че когато тя се срине и започнат тежките проблеми във връзката,  ще я изкара нея виновна, за собствените си изневери. Не сме били в реала, пишат някои, боже. Точно защото сме в реала такива са ни ясни, би трябвало и на авторката да са и ясни, все пак не е на 17г., а на 30.

# 99
  • София
Значи, авторката е цанена за спасителка, и в последствие да му пере гащите, пък той ще ходи да си ебе неангажиращо разни пропаднали жени, нека им е Joy Тя да не е и тя пропаднала, та да й трябва секс? Честито на печелившите Satisfied

А, сега пък манипулираме с авторитети Wink Тез на мен не, Борисе Joy

# 100
Да, защо не, двамата да натрият носа на бившата, заслужено, с нови сили, не е лоша идея...
Да, може да го натрият, обаче ако тоя мъж е изцяло фокусиран върху нея и новата си връзка.
А той, миличкия още не знае, какво иска, дали го иска  и дали с нея го иска.
А тя ще му бъде жертвено агне.

# 101
  • Чужбина
Да, може да го натрият, обаче ако тоя мъж е изцяло фокусиран върху нея и новата си връзка.
А той, миличкия още не знае, какво иска, дали го иска  и дали с нея го иска.
А тя ще му бъде жертвено агне.

Откъде е този нагон все за "жертви". Няма нищо такова, няма страшно. тя е в ролята на спасителката, един вид на пастирката. Той в момента е жертва и тя вместо да го заколи за курбан, да ми даде да попасе зелена тревичка... Защо не?

# 102
Може да играе игрички или да я хлъзга, може и наистина да не е много ориентиран какво да прави. Някои наистина се хвърлят в безтазборни връзки с цел да преодолеят някоя такава бивша, други като мене наблягат повече на пиене и излизания по барове, трети друго.
Едно е сигурно - ако имаше силна тръпка към авторката нямаше да я има темата, а йе***ането щеше да е факт до момента. Дали си струва да се опитва да го лекува- не знам. Ако се отдръпне може да му подейства стимулиращо, но може и да не стане. По- скоро нищо няма да излезе от тук, поне според мен.

# 103
След включването на Борисчо, темата стана откровено забавна - с глас се смея.
Авторката като една доктор Куийн Лечителката да грабва апарата за кръвно и малко тамян и да почва с терапевтирането на загубената душа на тоз клет ухажор с разбито сърце, импотентен жезъл, но романтична настройка.
Представям си как в аха интимен момент тя се обръща към него и го пита - А, сега, духът на бившата, сега с нас в стаята ли е?

# 104
Ааа, вярваме ти, вярваме..И не, нямаш за цел, то ти идва отвътре 🙄😏

Общи условия

Активация на акаунт