АС и други романтични К-драми - тема 3

• 22 172
  • 735
  •   1
Отговори
# 705
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Малкото пианистче е голям сладур и виртуоз. Heart
Purple HeartPurple HeartPurple Heart Нали съм ви разправяла, че има клипове, в които милите спят, докато гримьори и фризьори ги подготвят за сцената. Един крепи главата му да не падне, а другият оправя я прическа, я грим ... И в книгата самите те казват, че понякога това им е било единственото време, в което могат да дремнат.

И еднорози сигурно няма. Joy
Крисс, тая кака продължила ли си е мисълта в следващо видео, че не ме бива в търсенето в шортса? Стана ми интересно как ще изглежда накрая.

Марги, аз оферирах да си сменя панталонките, ама никой не откликна. При мен субтитрите са отделно. Помисли и кажи. Ако искаш мога и само конкретна серия да метна в докса.

# 706
  • пак на Рив Гош
Белл, ако ти е интересно, още два профила на някои от актьорите, които следя в Инстаграм и които са споменавани в темата:
Пак Со Джун (Пако) - https://instagram.com/bn_sj2013?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ==
Джуно може би вече си го намерила - https://instagram.com/le2jh?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ==

# 707
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Аууу, Роце, хич не е добре баш преди лягане да ни пускаш на Пако инста. Joy Едвам се отлепих Heart Eyes. Особено фотосесията - клип и снимки за токийското Numero, разбива направо. Секретарката Ким досега не съм се втурвала да го изгледам, но явно ще трябва да намеря време. Laughing
--------------------------------------------------------
Допълвам с хубавия Ча и малко от участието му в "Knowing bros"/Заедно в клас/ с партньорката му от „Ново лице“.

Последна редакция: пн, 04 сеп 2023, 01:34 от profi_1

# 708

Не съм сигурна, че първата снимка е на Минка. Преди време бях писала, че ютуб извади отнякъде видео на което момиче с това лице и Айю разговарят в някакво ТВ предаване.

На мен Ча корейски ми става все по-антипатичен с всяко следващо видео с него, което реша да видя затова спирам да ги отварям. Колко различно гледат различните очи.

Мин. седмица беше за задачи и не съм помръднала от Отговорът, но прецъквам с огромно удоволствие видеа от сериала в т. ч. и такива зад кадър и чакам да излезе бг превода. Опитах да загледам 1 еп. на Отговор от 1997г., но не мога да изгледам и 2 мин. без да превъртя. Просто не ме грабва с нищо и се отказах. Няма и актьор заради който да дам шанс до 7 еп.

Наближава краят на Полицейската академия и преди да си избера нов сериал искам да попитам знае ли се кой ще е следващият делничен сериал по Лейдито?

Имам технически въпрос. Защо не мога да си вляза в личната поща от няколко дни. Започва да зарежда и блокира. И или след дълго чакане се отказвам или ми излиза това съобщение

# 709
  • Русе
Роро72, а аз имам проблем с отварянето на Ютуб, и то от РС. По--голямата част от клиповете, споделени тук, не мога да ги отворя.

# 710
Уинона, личната поща в бг мама не мога да отворя от няколко дни, а там имам архив с линкове, който си събирам от почти година и съобщения от форумни приятели, които държа да запазя.

# 711
Изтрийте временните файлове от системата на компютъра / и рестартирайте компютъра/след което рефрешнете страницата на форума/ ютуба

# 712
Аз съм през телефон и не знам къде се намират временните файлове. Обаче рестартирах телефона и макар и бавно влязох. Дано да не е еднократен успех.

Благодаря, Данифин!

Последна редакция: пн, 04 сеп 2023, 10:06 от Рори72

# 713
в телефоните си имат собствени програми за почистването им
за андроид апп - грижа за устройството
за айфон също има такъв ,но не зная как се нарича/ просто съм на андроид Grinning

# 714
2 в 1, на тази страница
http://www.easternspirit.org/forum/index.php?/topic/4181-park-yo … 1%87%D0%BE%D0%BD/
има още 4 сериала и общо 4 филма с Ючон, които изписвам с англ. имена във вбокс, но никой от тях не излиза с бг превод. Къде мога да ги намеря с превод?

# 715
Satisfied Smile оказа се ,че сериала ,които гледам в момента е с него, досто старичък ,но пък много забавен.
Нали ,не ме интересуват имената Laughing https://doramy.club/691-princ-s-cher, на този сайт има  и други с негово участие, както установих Smile

# 716
  • Варненска клюкарка
Да предупредя че днес Марги няма възможност да пусне новата тема, та ако стинем края на следващата страница, да позабавим темпото.

Роца,, мерси, Пако отдавна съм го намерила, Даже и Звездю със засуканото име с  разлика един знак от името на негова колежка
https://www.instagram.com/soohyun_k216/?hl=bg

само онези двамата как ли не ги търсих и не ги откривах. Но пък сега не мога да разгледам, защото ползвах един профил на сина ми който той не използва, но забравих паролата и пак си останах неразбрала за съдържанието на профилите

Марги Heart
И сладки и смешни, да беше я нахранил, нямаше да му се наложи да я мъкне на гръб, то Сеулските баири, аз не се оплаквам от гледката де Joy Joy
Марги, спокона бъди, няма да развалят образа на втория главен, даже той ще изпрати девойката в дома на главния, че тя нещо правеше фасони, а той я излъга че ГГ се връща в САЩ и тя хукна  към него. Аз като Профа останах малко гладна, ама в 15-та сеприя, когато глевните се озоваха на двата края на света и рядко показваха ГГ, там ми липсваше и комедията.
Поне да бяха на български, ама по добре така вместо окастрени, помня ги едни такива твои произведения преди Joy

Рори доколкото разбрах  след Полицейска академия тръгва Последната мисия на Ангела: Любов. Данчо се завръща Joy Тъкмо ще мога да си попълня пропуските от първите серии, не че и сега не мога да си го пусна, ама ще го чакам на тв.

Последна редакция: пн, 04 сеп 2023, 21:53 от Беллора

# 717
Данифин, линка се отваря като грешка през телефона. Може ли да напишеш името на сериала на руски (нали сайта е руски?) и годината?

Ето го и моя втори шанс за ангела Данчо, другият форумен любимец, който от видеа и снимки не ми хареса. Обаче така се обърква схемата на делничните сериали - премиера, повторение.

# 718
Рори72 ето

# 719
Рори, това са тип шоу-програми с някаво минимално негово участие и не знам къде може да се гледат. А едното е японска мобилна драма. Това са съвсем кратки драми, които се излъчвт само по мобилни телефони.
Vacation (2006)
Rainbow Romance/Nonstop Season 6
Banjun Drama

Dance Subaru (2009) е японски филм, в който явно TVXQ се появяват за кратко, но не съм го гледала.
А Miracles on the Piano е документален филм, в който той е само глас, който разказва историята.

Другите два филма не знам дали са ги качили онлайн на бг, но ги има за сваляне по торентите.

Общи условия

Активация на акаунт