Термин Ноември 2025

• 28 625
  • 741
  •   1
Отговори
Здравейте, за първи път пускам тема извинявам ако нещо съм объркала.😅
Нека започнем да се събираме мами очакващи своите рожби месец ноември.
И нека имаме лека и безпроблемна бременост.

# 1
Здравейте, включвам се в тази темичка и аз.

# 2
Ох включвам се и аз ама все още с малко страх 🌺

# 3
И аз се включвам плахо, чакам си да дойде времето за първия преглед, че да ми е малко по-спокойно. Hug

# 4
Моя първи преглед мина миналия петък на 28.02 видяхме сакче и жълтъчно мехурче, сега в петък се надявам да видим и чуем повече

# 5
Моя първи преглед мина миналия петък на 28.02 видяхме сакче и жълтъчно мехурче, сега в петък се надявам да видим и чуем повече

Стискам палци значи всичко да е наред! Hug
Аз нещо се чудя още дали този петък или направо другия петък да отида на преглед, че тази седмица ми е много натоварена вкъщи. Ти в коя седмица си?

# 6
Според всички калкулатори 5+3 🤣

# 7
Здравейте, момичета!
Миналата събота бях на първи преглед, но не се видя сакче. Лекарката каза, че може да е много рано – тогава уж бях в 4+6 г.с. Последният ми цикъл беше на 26.01., а овулацията ми беше на 16-17 ден. Днес си пуснах изследвания за ЧХГ и прогестерон и чакам тази вечер да видя хубави резултати. 🤞🏻

Признаците ми са: болезнени гърди, силна чувствителност в зърната и подут корем с газове.
Някоя от вас имала ли е подобно преживяване? 🥹❤️

# 8
Май е рано още Mimi-1 и затова не се е видяло нищо. Стискам палци за добри резултати от ЧХГ и прогестерон, то ще е хубаво и да ги повториш на 48 часа, за да се потвърди дали всичко е наред.

# 9
Здравейте, днес бях на преглед и се видя сакчето и мини ембрион,  отговаря на 5 г.с, но ме вика отново чак след две седмици.
А последния ми цикъл беше на 29.01, а овулацията ми на 10.02 ( бях при същата АГ и на уз видяхме доминантния фоликул ) 
На 26.01 направих късно след обед тест и веднага се показаха двете чертички, на следващия ден пак си направих за потвърждение.
Моите признаци бяха липсваш цикъл и болезнени гърди.  И сега само бързо се задъхвам и съм много уморена мога да спя 24/7.

# 10
Момичета, ЧХГ е 3756,97. Как и според вас за 10 дена закъснение.

# 11
Момичета, ЧХГ е 3756,97. Как и според вас за 10 дена закъснение.

Според таблицата за ЧХГ изглежда супер, доколкото съм запозната вече 100% трябва да се види. Май над 1хил се вижда.

# 12
Здравейте, и аз се включвам. С положителен тест от днес, до кога мога да изчакам за първи преглед според вас?

# 13
Аз изчаках една седмица след положителния тест и тогава отидох при АГ за потвърждение.

# 14
Здравейте, включвам се и аз

Общи условия

Активация на акаунт