Термин Ноември 2025

• 27 133
  • 741
  •   1
Отговори
# 735
babydollmexx, много ти благодаря отново за отговора! Може би ще прибегна до парацетамола ако наистина започна да се мъча, мерси много:))
Няма проблем само бъди спокойна ,повече усмивки и само хубави неща свързани с бебчо си мисли аз така разсейвах болката 🥰

Oх благодаря, утре вечер ми е първият ултразвук и ще видим и малкия и направо нямаме търпение да видим какво се случва и дали всичко е наред, защото все още ми е притеснено доста заради 0.25мг ксанакс, който взимам преди полети. Стискайте палци, мами Sparkling Heart

# 736
Да, на мен ми прави много лошо впечатление и когато болни хора не си слагат маски в лабораторията или пред кабинета на лекаря, а кашлят и кихат.. Между другото вие възползвате ли се от предимството,  че сте бременни, за да не чакате на опашка? Днес бях в лабораторията и пред мен имаше двама пенсионери, но ми стана много неудобно да ги предредя, но за сметка на това влезе майка с 3+ г дете и изобщо не попита дали вс са окей да я пуснат, а директно хвръкна към рецепция?

# 737
И аз за момента не съм се възползвала, че се чувствам неудобно като не ми личи, все едно, че ги лъжа, за да се предредя Grinning Един път само ми се е налагало да го казвам и беше по-скоро, защото се опитаха да ме предредят без основание, а не че аз съм искала да мина по-напред в опашката.

# 738
Момичета, надявам се всички да сте добре:) Мен ме заболя зъб вчера и доста си ме наболява днес, ще опитам да отида на спешно днес, въпросът ми е дали ако ми правят нещо - като отваряне или нещо по - сериозно, може да се сложи някаква безвредна упойка, че вече съм близо 11г.с? Благодаря ви Simple Smile
Работя в сферата и има такива упойки. Задължително предупредете, че сте бременна и искате да ви поставят безадреналинова упойка. По принцип първия триместър не е много подходящ зависи какво ще ви правят, но се консултирайте с Аг и читав зъболекар.

Последна редакция: пн, 28 апр 2025, 14:25 от Nefi23

# 739
Аз работя изцяло хоум офис, та не ми се налага да се сблъсквам с колеги и да ги мисля, но пък си имам три хлапета, дето ходят на училище и ми носят вкъщи всичко, което в момента се предлага на пазара от бацили Grinning

И да се опитвам да се пазя, няма особено какво да направя Simple Smile

Като цяло дългосрочно мисля, че колкото повече се опитваме да се пазим самите нас сега, а после и дребните, толкова по-зле става положението.

Време ли е за новата тема? Blush

# 740
За жалост много заразни хора нямат даже симптоми когато са баш най-заразни… Аз така се “успокоявам”, но и аз гледах лошо днес една леля във влака, която ми кашля като магаре 45 мин в лицето. Аман!

Парацетамол може, аз пия (да не кажа редовно)… за мигрена и главоболие. Не че се оправя, ама надеждата умира последна.

И аз чакам тоя прилив на енергия всеки ден. Никакъв го няма. Първата бременност ходех да тичам по 10км, ремонтирахме къща, 5 дни в офиса на 70км от вкъщи… Сега ако успея да сготвя вечер го пиша хубав ден 😩

# 741
Време ли е за новата тема? Blush

Време е! Новата тема вече е факт и приканвам всички ви да се преместим там: https://www.bg-mamma.com/?topic=1770665
Пишете ми като разберете датата за термина си или ако има необходимост от корекция, за да нанеса промените на първоначалната страница. Също, ако виждате нередности в информацията, която съм споделила, пишете ми, за да съм максимално коректна и полезна и там. Промени могат да се правят само първите 24 часа от публикуването на тема, така че всички промени, за които ми кажете след това, ще станат част от следващата тема.

Общи условия

Активация на акаунт