Термин Ноември 2025

• 27 241
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
Аз ям майонеза от магазина (Краси), дори през ум не ми е минавало, че може да е толкова опасна, а иначе - да, знам, че не е от полезните неща. Нека ако има някой по-запознат да сподели. Иначе всичко, което съм мразила да ям преди да забременея, сега ми харесва, а всичко, което преди обожавах да ям - в момента не мога да понасям. Изключително странно е и почти няма изключение.

# 691
Аз нямам проблеми с гадене, не ми е лошо, ям всичко, без суши за мое съжаление, обаче едва избутвам до края на работния ден...
 Така ми се спи, просто не е истина. С първата бременност не помня да е било чак така.

Иначе , проблем ми е, че корема много ми се надува, предполагам заради диастазата , която получих с предната бременност, струва ми се че колежките вече ме подозират.
Друг проблем ми е, че същите колежки се мъкнат болни и кашлящи на работа, направо ми иде да си замъкна един скафандър и да стоя с него.

# 692
Момичета, успех до финал! Пожелавам ви да гушнете бебчетата си! 🍀
Налага се да напусна хубавата тема.
За съжаление нещата и при мен приключиха със задържан аборт.

# 693
Искрено съжалявам, Еми! Пожелавам ти скоро да стигнеш до успешен финал Heart

# 694
Бързо възстановяване, Еми Broken HeartDisappointed

# 695
Толкова съжалявам, Еми! Бъди силна, сигурна съм, че най-хубавото те първа предстои ❤️

# 696
Съжалявам, че трябва да преминеш през това! Прегръдки! ❤

Момичета, успех до финал! Пожелавам ви да гушнете бебчетата си! 🍀
Налага се да напусна хубавата тема.
За съжаление нещата и при мен приключиха със задържан аборт.

# 697
Мамчета кога ви спряха симптомите гърди напрегнати и гаденето.В коя седмица или още не са отшумяли.

# 698
Да кажат мамите в по-напреднала бременност, при мен в 9+4 още си ги има тези симптоми.

# 699
Мамчета кога ви спряха симптомите гърди напрегнати и гаденето.В коя седмица или още не са отшумяли.
В 10г.с съм и гаденето още си го има. На моменти силно изразени, на моменти не толкова. А за гърдите при оървата бременност до края ми бяха напрегнати и чувствителни.

# 700
Вече съм 11-та седмица, но все още си имам всекидневно напрежение и чувствителност в гърдите. Гадене имам единствено, ако огладнея и не ям веднага.

[b[/b]

# 701
При мен напрегнатите гърди отшумяха към 9-та седмица. Гаденето и аз го имам само като съм гладна, дори сега в 13-та седмица.

# 702
Здравейте, досега само ви четях, но се включвам и аз 🌸 Имах вече три прегледа, като последния ми беше в 7 г.с. и видяхме ембрионче и чухме сърчице, докторката каза, че всичко е наред. Сега съм в началото на 11 г.с. и от 8-ма седмица насам гаденето е целодневно и от всичко, доста често тичам към тоалетната защото ме напъва това гадене и се давя, след това имам краткотрайно облекчение до следващото тичане до тоалетната 😆 не повръщам, но много трудно си намирам нещо от което не ми се гади, за да ям. Все още ходя на работа, като работя 12 часови смени и с това гадене е нещо страшно 😆 Имам час за фетална морфология на 19.05 , като засега мислим да изчакаме резултатите от нея преди да правим пренатест. На 24 години съм и ми е първа бременност, термин ми излиза някъде на 26.11 💕 Успех на всички и лека бременност. Ще чакам следващата група, че доколкото разбрах за тази имаме лимит от 50 страници 😄

# 703
Aз съм в 12 седмица, още имам болезнени гърди и гадене - не чак като в началните седмици, но си го има. Отделно имам болки от разпъването на вътрешните шевове.. от няколко дни имам и крампи в краката, затова ще си купя магнезий, както ми препоръча АГ 😅

# 704
Някой има ли силно бяло течение ? При мен го има от 7 ма седмица сега съм в 9 та пусках микробиология и е чиста .. Трябва ли да ме притеснява?

Общи условия

Активация на акаунт