Термин Ноември 2025

• 27 112
  • 741
  •   1
Отговори
# 30
Момичета, гледах едно видео и леко се обърках - от кога се брои бременността?😆 от първия ден на последната менструация или седмица след това, в приложението на фея пише, че съм 5та седмица, а по инфото от видеото трябва да съм 6та, къде е истината? 😂

# 31
Момичета, гледах едно видео и леко се обърках - от кога се брои бременността?😆 от първия ден на последната менструация или седмица след това, в приложението на фея пише, че съм 5та седмица, а по инфото от видеото трябва да съм 6та, къде е истината? 😂

От първия ден на последния цикъл е. В момента, в който се водиш 5 седмица например, то тя вече е минала реално и почваш 6. В момента аз съм 4 седмица и 2 дни (4+2). Почнах 5, но не съм я навършила още, така да се каже. 😁😁😁 Тъй че ти вероятно си 5 седмица и някакви дни. 😊

# 32
Здравейте,мили момичета ,да се включа и аз ,въпреки  че още при мен се вижда само гестационно сакче и жълтъчно мехурче,без ембрион все още,на преглед съм след 2 седмици,иначе сакчето отговаря на 6та седмица,пли вас как са нещата

# 33
Здравейте бъдещи майки! Пожелавам на всички лека бременност и здрави бебчета! Включвам се в темата, с малко притеснение. За втори път съм бременна, първия път спонтанен аборт преди 5 години. Последната ми менструация беше на 02.02, вчера бях на лекар, има гестационно сакче и за съжаление киста. Следващият ми преглед е след 2 седмици. Надявам се всичко да е наред.

# 34
Привет, днес пуснах чхг и прогестерон да видя как са - 12074 и 20,1 ng/ml, добре ли са според вас и при вас как са? Най-вече за прогестерона се чудя.

# 35
Привет, днес пуснах чхг и прогестерон да видя как са - 12074 и 20,1 ng/ml, добре ли са според вас и при вас как са? Най-вече за прогестерона се чудя.
според мен са много добри и си говори за нормална бременост

# 36
В тази мерна единица не знам на колко отговаря. 😕 Моят излезе в nmol/L. Няма ли референтни стойности?
Аз искам да ви попитам, пуснахте ли си ЧХГ след 2 дни наново за ваше успокоение? Чудя се много.

Последна редакция: вт, 11 мар 2025, 17:55 от LadyK3

# 37
LadyK3, колко излезе в nmol/l? В нета пише, че се умножава ng/ml по 2,5 и получаваш nmol. Ами аз днес пуснах за първи път, чудя се за следващите дни. Знам, че като започнеш много от началото като чхг е още например 50, изследват няколко пъти да видят дали се удвоява и след това знам, че няма смисъл като достигне вече 1000 например. Следиш си бебето дали се развива добре при лекаря. Но винаги може да тествате за успокоение Simple Smile

# 38
58.2 nmol/L , в деня на мц. ☺ Днес пуснах за втори път, за да видя дали се удвоява, всичко е наред, слава Богу. Вече ще чакам прегледа.

LadyK3, колко излезе в nmol/l? В нета пише, че се умножава ng/ml по 2,5 и получаваш nmol. Ами аз днес пуснах за първи път, чудя се за следващите дни. Знам, че като започнеш много от началото като чхг е още например 50, изследват няколко пъти да видят дали се удвоява и след това знам, че няма смисъл като достигне вече 1000 например. Следиш си бебето дали се развива добре при лекаря. Но винаги може да тествате за успокоение Simple Smile

# 39
Ехо! И аз се включвам с ЧХГ резултат от днес. Трябваше да е поне 1200 за да бъде в нормата, а резултатът излезе 1935. 🥳

# 40
Бравооо! ❤
.
.
А в коя седмица ви извикаха на първи преглед? При мен май ще се пада около 6-та, тъй като съм с доказана ранна овулация. Може и да греша за седмицата, защото нещо май ми е трудно да ги оправя. 😂 Моята докторка ми каза да отида тогава. Интересно ми е вие кога ходихте и какво се видя. 😍

Ехо! И аз се включвам с ЧХГ резултат от днес. Трябваше да е поне 1200 за да бъде в нормата, а резултатът излезе 1935. 🥳

Последна редакция: ср, 12 мар 2025, 23:17 от LadyK3

# 41
Бравооо! ❤
.
.
А в коя седмица ви извикаха на първи преглед? При мен май ще се пада около 6-та, тъй като съм с доказана ранна овулация. Може и да греша за седмицата, защото нещо май ми е трудно да ги оправя. 😂 Моята докторка ми каза да отида тогава. Интересно ми е вие кога ходихте и какво се видя. 😍

Не са ми казвали кога да ходя, аз сама си записах час при една докторка в 5+1 седмица (другия понеделник) и в 6+2 при друга. 😁
В момента съм в 4+3 седмица.
Толкова бавно ми минава времето...нямам търпение да отида вече на първия преглед и всичко да бъде наред.. 🥺

# 42
При мен АГ-то ми каза, че трябва да е минала седмица от както ми е закъсняло, за да види нещо. Направи само вагинална ехография и след две седмици каза да отида пак, за да ми направи по-обстоен преглед и да ми назначи всикчи необходими изследвания. Забравих да го попитам в коя седмица съм и за това си го смятам сама.

# 43
Здравейте , мили дами !
В вторник бях на преглед и ми се видя сакчето , което отговаря на 4-та , 5-та г.с АГ-то каза , че всичко за сега е нормално и ще съм на преглед вече на 8-ми Април , но аз чувствам болка от ляво и дясно в долната част на корема АГ каза , че в началото ще бъде така и това е нормално , но аз се притеснявам може ли постоянно да чувствам тези спазми вие чувствате ли болка или нещо друго ?
Благодаря предварително ! ❤️

# 44
Да,аз от самото начало съм с такива придърпвания,спазми и на моменти пробождания,моят лекар казва ,че е нормлно стига да няма прокървяване или зацапване.При мен проблема е че на последния преглед се видя гестационно сакче в 6та седмица и наличие на жълтъчно мехурче,но без ембрион ,според лекарят може и да е рано и да изчакаме да след 2 седмици,някой има ли подобен случай или какво знаете по темата

Общи условия

Активация на акаунт