Имате ли нерви да прочетете колко сме добре ние.....

• 4 410
  • 45
  •   1
Отговори
# 15
Потресаващо е! Има доста манекенки от Африка,  каква ли воля са проявили да се измъкнат от ужаса на своята религия и бит и да се втурнат към наркотиците и разврата в US и Европа?

# 16
  • там от където съм

Това е просто шокиращо Shocked

# 17
  • Варна.....
Брррр, накуп прочетено ми дойде доста в повече.....
 А ние се оплакваме от недостатъно внимание от страна на мъжете, например....

# 18
Анде, ти ме разбра  Simple Smile

# 19
  • Linz
Чудя се как е възможно, това хора ли са?!?

# 20
Ето го въпросното клипче http://glumbert.com/media/wifebeat

Анда, а до какви върхове сме достигнали ние - сами да си причиняваме тия мъки. Точно в Принцеса Султана имаше сцена какъв кошмар изживява с кола-маската.

# 21
  • Linz
Разните пластични операции и болезнени процедури сами си ги избираме, правим го за самочувствие. Много от нас ги искат, но нямат финансовата възможност да си ги позволим. Всичко ствава доброволно и цивилизовано тук. Не е същото.

# 22
Културата ни внушава, че е нужно.
То и обрязването пак нерядко жени на жени го правят.
Увързването на краката го правят майките, за да са по-красиви дъщеричките им.
Обръчите на шиите сами си ги слагат момичетата в племето, пак по собствено желание, за да са по-красиви. Доброволно и цивилизовано.

Въпросът е кой им внушава, че ще са грозни, ако не са с тези чудесии на врата. Какво значи "за самочувствие"?
Ако поставим въпроса обратно - защо имаме лошо самочувствие, ако не минем през определени "мъчения"?

Кой определя, че кривият нос е грозен, та жената да изпита неистово желание да си реже парче от него? И че е в пъти по-неприемлив за жена, отколкото за мъж?
Кой определя, че жена с десетина килограма отгоре е по-неприемлива от мъж с десетина килограма отгоре?
Кой определя, че големите цици са по-красиви от малките? Децата не се раждат с тази представа. Ето, моето примерно още не е запознато с тази идея. Обаче в един момент ще научи, и то не от мен.

# 23
  • Пловдив
Анде,признай, че вчера води щерката да й пробиват ушите!

# 24
Разните пластични операции и болезнени процедури сами си ги избираме, правим го за самочувствие.
Да, просто векове наред са ни промивали мозъците и са ни манипулирали да не се харесваме такива, каквито сме - независимо какви сме. Но  си въобразяваме, че това е наш доброволен избор, а не принуда. Глупости.

# 25
Аз се опитвам и не мога да си представя как мъжът , който е спал с момичето , и същата му е родила дете  предпочита да гледа как убиват майката на детето си  с камъни вместо да се ожени за нея  #Crazy  #Crazy  #Crazy  #Crazy #Crazy  #Crazy  #Crazy

# 26
Веднъж по някаква новинарска телевизия хванах репортаж как убиваха жена с камъни. Направо не мога да ви опиша какво ми стана  Sick Sick Sick
Даваха и лицата на тези, които хвърлят камъните... Не знам коя гледка беше по-потресаваща  #Crazy #Crazy #Crazy

Не мисля, че да ти размажат главата с камъни може да се сравнява с която и да било разкрасителна процедура, прилагана в нашето общество. Най-малкото при всички операции при нас се слага упойка и състоянието на пациентката се следи! Не е като да ти отрежат клитора със счупена бутилка!

# 27
Изчетох всичко от край до край и ми настръхна косата. Макар че повечето неща съм ги чела, наистина, събрани на куп и прибавени към случката с нещастната майка, звучат страшно.

# 28
Aнда е съвсем права, за съжаление. Нима не е дискриминация, че в България мъж и жена на еднакъв пост изпълняващи една и съща работа получават различно заплащане. Не е ли унизително да наричаш една жена с многобройни връзки к..ва, а мъжа жребец. Да сме по-добре от африканските републики не е достатъчно, излиза малко като приказката за шопа. Rolling Eyes

# 29
Aнда е съвсем права, за съжаление. Нима не е дискриминация, че в България мъж и жена на еднакъв пост изпълняващи една и съща работа получават различно заплащане. Не е ли унизително да наричаш една жена с многобройни връзки к..ва, а мъжа жребец.
Не е само това... Дори и най-елементарното - на ниво "външност"... Достатъчно е да хвърлим един поглед в "Красива мама", за да видим как жените се мъчат като грешни дяволи за някакви 5 килограма, как се самобичуват, ако не успеят, как им се подронва самооценката... Как страдат, защото имат косми по дупето... И какво ли още не... Колко мъже губят време и енергия да страдат за такива неща?

Общи условия

Активация на акаунт