Всякакви въпроси за пералнята - тема 16

• 44 241
  • 728
  •   1
Отговори
# 345
  • при него
Второто АЕГ го имам, пере като звяр.

# 346
  • Велико Търново
Здравейте! От известно време пералнята ми удължава почти двойно процеса на работа. Стига до изплакване и започва отначало. То, че ще викам майстор е ясно, но дали някой може да каже какъв може да бъде проблема?

# 347
Здравейте! От известно време пералнята ми удължава почти двойно процеса на работа. Стига до изплакване и започва отначало. То, че ще викам майстор е ясно, но дали някой може да каже какъв може да бъде проблема?
Ако може да дадете модела на пералнята?
Започва отначало да плакне или да пере, завършва ли програмата и сама да се изключи?

# 348
  • Велико Търново
Започва отначало да плакне или да пере, завършва ли програмата и сама да се изключи?
Аристон е марката. Стар модел. Започва си нормален процес с пране и като дойде времето за изплакване си увеличава времето на дисплея все едно започва отначало прането и си я изкарва до край.

# 349
Няма да забравя като имах  Aqualtis пере основното пране и времето стига до 10-12 мин и си мисля кога ще изплакне и от 12 мин времето ставаше 49 мин и започваше плакненето. Това беше само на определени програми, но нямаше програма под 2 часа само пране, понеже беше комбинирана.

# 350
  • Велико Търново
И при мен така се получава, но не съм сигурна дали е за няколко програми само, защото аз ползвам 3-4 и все така се получава.

# 351
Аристон е марката. Стар модел. Започва си нормален процес с пране и като дойде времето за изплакване си увеличава времето на дисплея все едно започва отначало прането и си я изкарва до край.
Да няма сензори за пяна тои модел? Да слагате повечко препарат и да има пяна докато пере?

# 352
Здравейте,
Какво ще кажете за тази пералня?

https://www.technopolis.bg/bg/Peralni-s-gorno-zarezhdane/PERALNY … W6TN3272/p/688390

# 353
  • Велики Преслав
Страхотни перални. Дисплея е много чувствителен, плакнат добре, центрофугират много тихо и стабилно. Като за пералня с горно мога да кажа, че позиционират отвора на барабана перфектно нагоре и имат много плавно отваряне на вратичките му. Тези серии на АЕГ и Електролукс, не са с чекмедже на вратата както масово а долу. Чисти се много по-лесно отколкото другите.

# 354
Здравейте!
Търся пералня 82см. или 83.5см. Изключително благодарна ще съм, ако някой ми препоръча модел. Изчетох целия интернет, но не открих…
Също така, прочетох смесени мнения относно премахването на капака на пералнята, за да стане по-ниска. Какво мислите?

# 355
Къде ще бъде поставена? В повечето случаи аз не бих махнала капака.

# 356
Ще се “вгради”. В кухнята, шкафът+плотът върху него са общо 86см. Дебелината на плота е 3.5см. Отстрани има място за пералня върху, която искам да продължа плота. Затова търся пералня 82см., понеже искам да я скрия. Simple Smile

# 357
  • Велико Търново
Когато купихме жилището пералнята беше сложена така под плота в кухнята с махнат капак и така се е ползвала от предишните собственици, а после и от нас. По-късно ѝ намерихме друго място вече с капак, а на нейното сложихме съдомиялна за вграждане.

# 358
В старото жилище стандартна пералня  беше сложена под плот с махнат капак. Отгоре просто я покрих с домакинско алуминиево фолио, за да предпазя от прах. Работеше така и нямаше проблем.

# 359
Ще се “вгради”. В кухнята, шкафът+плотът върху него са общо 86см. Дебелината на плота е 3.5см. Отстрани има място за пералня върху, която искам да продължа плота. Затова търся пералня 82см., понеже искам да я скрия. Simple Smile
А този шкаф случайно отдолу да има регулиращи се крака? Ако има, можете леко да го повдигнете.
Иначе, за мен пералнята  може да работи без капак, но ще е по-шумна и ще се пълни с прах, което не е добре за електронните компоненти. Прахът образува едни проводящи пътечки...

Общи условия

Активация на акаунт