Промоции на книги тема - 18

• 56 860
  • 727
  •   1
Отговори
# 375
Аз искам само една тяхна книга, щях да я взема с по-малко намаление от Озон. Ще мина през книжарницата, ако се окаже че не е намалена там, ще поръчам от Озон.

# 376
От много време ги гледам тези Цветя над ада и май е време да ги взема. Благодаря!

# 377
  • София
Вакон също имат будителски 25% , само на българските автори (тук са пътеписите и спортните книги).
Няма да бързам със Сиела, ще изчакам Колибри да си кажат Wink тогава ще уточнявам последно списък за покупки.

# 378
  • Mostly in my mind
-35% от утре на всички книги на Сиела на ciela.com. Пак бива...

# 379
  • София
Набелязали ли сте си нещо от Сиела? Аз си имам едно наум с техните книги, но все пак имат и попадения. Мисля за "Рана", въпреки че Карабашлиев не ми е любим, но уж била по-различна от другите му. "Убийците на цветната луна" съм си я свалила на английски, още когато Иво Иванов я препоръча в един подкаст....та сигурно ще я пропусна. Евентуално новата на Веселина Седларска.

# 380
Точно тези две книги на наши автори съм набелязала от Сиела, както и една детска - за подарък.

Видях оферта на ИК Прозорец -30% (на тези книги https://prozoretz.com/bg/promocii-43 ), до 31.10, но може би знаете за нея.

# 381
  • Бургас
Аз си набелязах две автобиографии - на Дейв Грол и Съли Ерна.

# 382
  • в сърцето на един мъж...
Аз съм си сложила в списъка две коледни и Четвъртото крило.
Да попитам, някой има ли карта на сиела за физическа книжарница и знае ли дали може да се ползва когато се пазарува он лайн?

# 383
  • Разпиляна във въображението
И аз съм със "Свят, населен с демони" на Карл Сейгън и "С обич, Коледа" на Карън Шейлър. Ще отида на място. Колебая се за "Слънчеви лъчи в мрака" на Изабел Овчарова, но тя пък е предстояща. Вече с предстоящите не ми се рискува.

# 384
Аз от Сиела имам набелязани 10тина трилъри, утре ще отсявам какво ще купя, защото няма да са всичките.

Това Четвърто крило днес го видях в книжарницата, внушителен размер има Grinning

# 385
  • в сърцето на един мъж...
Това Четвърто крило днес го видях в книжарницата, внушителен размер има Grinning

Сериозно ли? Тя сигурно затова цената й е такава. А какви трилъри си отбелязала? Може и на лични

# 386
  • София
Аз съм за "Златните анклави" на Наоми Новик, тя е трета книга от поредица. Имам да си набавям и четвъртата книга на "Софийски магьосници". Тези двете са ми сигурни, другото: заглеждам едни разказчета от света "Вещерът", дето са 35 лева цена - за няма 100 страници книга. Очаквам да е нещо "уау" откъм художник. Замислям се и за Сейгън 😍

# 387
  • Euskal Herria

Сериозно ли? Тя сигурно затова цената й е такава. А какви трилъри си отбелязала? Може и на лични
Книгата е  720 страници. Аз чакам да го пуснат в електронен вариант.
Забелязала съм, че като минат промоциите на Сиела и след това на доста книги пускат и електронните издания. Дано и сега да е така.

# 388

И аз ще чакам Четвъртото крило да излезе в ел. формат. Такива обеми ме стресират, чисто визуално Grinning

Иначе това съм набелязала. Малко от Любими в Озон ги нащраках.
Скрит текст:

# 389
  • София

Тези съм приготвила.
"Всеки в моето семейство е убил някого" пише, че не е налична в сайта.

Общи условия

Активация на акаунт