НПМГ - тема 9

• 94 666
  • 795
  •   1
Отговори
# 705
Благодаря! НПМГ е първото желание за бъдещия осмокласник, макар че аз повече клоня към 91НЕГ,но решението ще си е негово.

# 706
Благодаря! НПМГ е първото желание за бъдещия осмокласник, макар че аз повече клоня към 91НЕГ,но решението ще си е негово.
Аз съм силно пристрастна Simple Smile мисля, че това е най-добрият избор

# 707
Дочух, ще г-жа Давчева ще преподава немски език на паралелката математика с информатика. Някакви отзиви за нея имате ли?

# 708
Дочух, ще г-жа Давчева ще преподава немски език на паралелката математика с информатика. Някакви отзиви за нея имате ли?
Е, вие пък!
Дачева е шестица от тото още докато преподаваше в СМГ.

# 709
Благодаря! Ще има бал за НПМГ и СМГ и се двоуми кое да бъде на първо място.

# 710
  • Някъде там...
Е, вие пък!
Дачева е шестица от тото още докато преподаваше в СМГ.
Споделям с две ръце това мнение от личен опит! Страхотен учител, от онези с призвание.

# 711
Как по-конкретно се случва кандидатстването в 3то класиране (след 4ти клас)?

За 1-во и 2-ро класиране се кандидатстваше чрез infopriem.mon.bg

На 11ти юли следва обявяване на свободните места след втори етап на класиране - Къде ще бъдат публикувани свободните места и как ще се кандидатства за тях?

Търсих информация, но в сайта на МОН и НПМГ откривам само дати и нищо повече.

# 712
  • Sofia
Пак в сайта. Всичко е през него на трето и четвърто. Свободните места в РУО ще се обявят.

# 713
Здравейте на всички!
Моят седмокласник има голямо желание да го приемат в паралелката с Химия и английски език. Може ли да споделите повече информация за тази паралелка, за средата и евентуално за учителите, които се очаква да водят основните предмети! Благодаря много предварително!

# 714
Пак в сайта. Всичко е през него на трето и четвърто. Свободните места в РУО ще се обявят.

От къде имаш тази информация? Аз не я откривам.

# 715
  • София
Въпрос относно учебните планове- какви ще са плановете на приетите сега осмокласници през следващите години, да гледам за ориентир тези за девети, десети клас и така нататък?

# 716
  • Някъде там...
Ами аз тях гледах миналата година. Коя паралелка те интересува? Например МАТ+АЕ е А клас.

# 717
Учебните планове за новата учебна година са качени на сайта на училището.

Въпрос относно учебните планове- какви ще са плановете на приетите сега осмокласници през следващите години, да гледам за ориентир тези за девети, десети клас и така нататък?

# 718
  • София
От къде имаш тази информация? Аз не я откривам.
При Дидева всичко е систематизирано, има и линкове към нормативните документи.
П.П.Моля за извинение! Не разбрах, че за 4-ти клас става въпрос. Махнах линка за 7-ми.

Последна редакция: нд, 07 юли 2024, 18:55 от Azzzy

# 719
Този график не е ли съобразен с първоначалната дата на изпита?

Общи условия

Активация на акаунт