Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява лятната лагер-школа по програмиране за новоприети пети клас в СМГ?
Кога започват смените за 7-ми клас през учебната 2023/2024 г.?
Какви са часовете в Школата по програмиране?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява лятната лагер-школа по програмиране за новоприети пети клас в СМГ?
Лятната лагер-школа по програмиране за новоприети пети клас в СМГ е предназначена да запознае и сближи учениците, независимо от техния интерес към програмирането. Въпреки че е насочена към деца с наклонности към програмиране и планове за развитие в тази област, участието не е ограничено само до тях. Родителите могат да преценят дали да изпратят децата си въз основа на техните интереси и занимания.
-
Кога започват смените за 7-ми клас през учебната 2023/2024 г.?
-
Какви са часовете в Школата по програмиране?
-
Как се разбира в кой 8-ми клас е приет на родителската среща?
-
Какви са числата в разпределителните таблици по клас?

В нашия випуск в гимназията дойдоха поне 5 деца надпланово, поледният случай отпреди 2 месеца. И понеже извън регламента идват неслучайни деца, те са с претенции за учител по математика. За тях Тонев е съгласен, че нашият преподавател не става и ги мести при свестните учители (имахме такъв случай, детето изкара 2 седмици, видя нивото на преподавателя и го преместиха в друга паралелка, в която паралелка вече се оплакват, че едва ли не няма къде да седят). Останалите деца, явно твърде случайни, трябва да слушат уверенията на историка колко добре се справя учителката, явно сами някак не могат да преценят правилно. Понеже има призиви за конкретика - как ви се струва историкът да влезе лично на проверка (в час), за да види добре ли се преподава математика в гимназиален етап в СМГ и това да му е контратезата срещу изброени многобройни конкретни оплаквания. Той не разбирал материята, но му се видяло добре, няма да мисли за нов учител. И да се изправиш пред родителите, да ги погледнеш в очите и да им го кажеш това - трябва арогантността хич да не ти е чужда.