Точно така е мила, както си го казала - опита говори.
Едно допълнение- пресните плодове отгоре на Неделините торти са наистина глазирани - с по-разреден желатинов разтвор (само с водичка) и след това отцедени добри - желатина върху тях напълно да е стегнал. Тогава се нареждат отгоре.
Трябва да се има предвид, че макар и много ефектно - кивито трудно хваща желатина, по-точно го размеква.
Другият вариант е върху сметановия (или друг слой) крем да се наредят плодовете (на концентрични кръгове или в редички - по желание и фантазия) и тогава да се залеят с започналия да желира желатин. Много е важно да се уцели момента на тази заливка - тя да не е нито стегната чче става на бабунки), нито прекалено течна (че потича и става мазало)
Но Мила сигурно ще се справи !
Привет !