Черпя по едно сутрешно

ГАБИ , ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН . ЗДРАВЕ , ЛЮБОВ И КЪСМЕТ !
Аз го гледах Step Up . Много е свеж и разтоварващ.
Вики - откакто ходиме на детска кухня , почти не й готвя на Еми . Въпреки ,че имаме все още само две зъбчета без проблем яде и по - едра храна . Когато й правя някаква манджа ,обикновенно слагам суровите зеленчуци в блендера и едва след това ги варя . По този начин яденето не става на гладко пюре. Опитай по този начин .Ако Елла хрупа бисквити и други сухи работи , няма да имате проблеми.
За шишето и чашата - Еми пие от чаша с накрайник , сока си го пие от шише с нетечаща биба . Сама се обслужва . Даже на последък пие и се разхожда едновременно ( кога ли ще тупне на пода )
Ние и в момента сме с лятна количка , а на пролет пускам в употреба триколката . Все ще ни закара до градинката .
Хотмаме - как беше прощъпулника ?
Бързо оздравяване на болните
! Макар че в интерес на истината, днес може да се каже, че направо сме се успали - станахме в 7ч.! Няма да ви казвам обаче колко пъти се будихме снощи, колко пъти проплаквахме без дори да се събудим....
Пустите му зъби, няма да ни оставят на мира, докрай ще се мъчим... 
(Иля и Яни също знаят за какво иде реч, най-вече Иля, нали тя вкара термина в употреба)! Обаче пък, откакто му казах за Марти, милия нали е много стреснат от мисълта за второ, всеки път преди секс ме пита пия ли си редовно хапчетата! А лунатичките, видяхте ли как се минавате с тия гладувания?! На Яни диетата по-хубава, бе, карайте по нея! Аз пък вече е крайно време да започна преси, че иначе направо шкембе ще направя...
). А и много ме съмнява факта, че Стени ще иска да спи навън...
Да свършват вече тия болести, че гадно!
, ама някой може и да ме е изпреварил...
на новите си снимки - мами, деца и тук-там някои зверчета...
Пожелавам на всички приятен ден.На болните бързо оздравяване.Целувки на всички.

много се радвам че сте по добре и сте на оправяне и да цункаш Ивко
...тя нещо моята пикла от едно известно време много мръкоти и е страшно кисела съчетано с рев за няма нищо и затова може и да са зъби 
. По-късно ще ви черпя и с торта