Развод, защото излизам с приятели

• 10 691
  • 245
  •   1
Отговори
# 165
А разбрала си.
Само че друго изкара назад. Както и да е.
Все още не смятам, че той е прав.
Той е егоист.
Но си права, тя 20 години не е отстоявала, ама пък никога не е късно.

# 166
Kaкво точно провокира пускането на темата? След две десетилетилетия по течението?

# 167
  • Далечният изток
Понякога е нужен ритник... За да се освестиш и да вземеш решение.

# 168
  • София
Цялата тема няма как да я изчета.
Излизането за мен с приятели е съвсем в реда на нещата, но без преспиването. Лично аз съм минала възрастта на пижамените партита. Имам си дом - прибирам се, без значение в колко часа, за да спя вкъщи до мъжа ми.

# 169
Писнало ѝ е на жената явно вече.

# 170
На жената?

# 171
И на двамата им е писнало един от друг. Не разбирам защо се мъчат..

# 172
Друго се замислих. От началото на темата се говореше за едни честоти на тези излизания - това колко пъти годишно, онова през колко месеца .. Създаде се едно манипулативно внушение, че всичко се случва от години. После се оказа, че едва ли не излизанията са от вчера, а на мунчото вече е успяло да му писне.
Да питам за пореден път, какво се пропуска в историята?

# 173
Имаш предвид, че тя вероятно му изневерява ли?
Според мен даже е закъсняла доста. С този разкошен нрав...

# 174
Kaкво точно провокира пускането на темата? След две десетилетилетия по течението?
Криза на средната възраст вероятно. Обръщаш се назад и се чудиш докъде си го докарал ¯\_(ツ)_/¯ Първия път като се е случило са си направили още едно дете, сега явно е късно за трето и оправията е да се пита интернета.

# 175
Защо именно сега има остра  нужда някой от бг мама общността  да й каже че е права.

# 176
Не, имам предвид, че манипулира аудиторията да я съжалява, като преиначава нещата и подбира само каквото ù е угодно на образа. Кога тръгна да излиза, кога на мъжа му писна, кога поиска развод?
Струва ми се, че тя хич не е очаквала това за развода и образът на многоръкия Шива, който си е създала в собствената глава, се е поразклатил.

# 177
А разбрала си.
Само че друго изкара назад. Както и да е.
Все още не смятам, че той е прав.
Той е егоист.
Но си права, тя 20 години не е отстоявала, ама пък никога не е късно.

Не съм изкарала друго. Просто  постът ми беше от "негово име". Опитах се да "обуя неговите обувки", да се поставя на негово място и да погледна на случващото се през неговите очи. Живее с жена, която не излиза без него, не се забавлява, гледа си децата, пазарува, готви... Е, вярно, не е харесала мама и след 13 години е проявила характер и се е изнесла, а той я е последвал, но всичко друго си е било по старому.  На него този семеен модел му е харесвал. И след като жена му не е възразявала, значи и на нея й харесва. И изведнъж - бам, тя става различна, това не е неговата жена. И той поставя ултиматум - или спираш с купоните, или се развеждам.

# 178
Криза на средната възраст вероятно. Обръщаш се назад и се чудиш докъде си го докарал ¯\_(ツ)_/¯ Първия път като се е случило са си направили още едно дете, сега явно е късно за трето и оправията е да се пита интернета.
Струва ми се, че друга е причината да търси валидация от мама-та.

# 179
Иска да му изневери.

Общи условия

Активация на акаунт