РАБОТАта няма край, тази тема ще я пишем сигурно до Май :))))

• 16 304
  • 273
  •   1
Отговори
# 150
Добро утро!

Аз избягах за малко от лудницата, наречена ежедневие Mr. Green Използвахме момента, че един приятел от София е тук за уикенда и си направихме мини-почивка в един град на около 350км оттук - изкарахме страхотно! Ясмин се държа чудесно както винаги на път, ние пообиколихме музеите, ядохме в страхотни ресторантчета, вчера се разходихме в един чудесен парк.

Ясмин нощес обаче беше с температура и от 2.30 до 6 общо взето съм спала на пресекулки ако изобщо може да се нарече сън Sad Сутринта имаше 37.2 и я оставих да отиде на гледачката. Дано не се влоши през деня Praynig

И аз нещо съм се разсополявила та сме цъфнали и вързали и двете Sad

Герчо, много хубаво, че лечението има успех. Аз като четох че в БГ се плаща по 500лв за избор на екип + 100лв за самата болница, 700 не е толкова много за условията както ти ги описваш. Друг е въпроса, че принципно не трябва да се плаща нищо де....

Калина, ще кача снимки от вкъщи следобед ако не сме се тръшнали с малечката да спим, че още от сега ми се затварят очите.

# 151
  • на правилното място, в точното време
 Само набързо да се разпиша!  atwork
 Похвалих се и на Kabiv, но и на вас да се похваля- Калина такава фотосесия направи на Йо-Йо! Shocked Направо ми скри шапката!  smile3556
 Момичета, много да слушате тази година и като наближи Нова година пишете писма на Добрия старец, че Кали тоооооооолкова много е слушала и си е написала навреме писмото до него, че й е донесъл супер-апарат! Е то без майсторлък не бива, но тя е номер едно  newsm10
 Оставям ви, лека и успешна седмица!
Гери, какво взе на Никито за хапване? Айде да кажеш по-бързо!

# 152
Ех, аз мислех да ви изненадам с тези снимки:
http://snimka.bg/album.php?album_id=87146&photo=7
но Наталка вече е споделила.
В неделя ходихме до Димитровград на пазар. Искам безкрайно да и благодаря за гостоприемството!  Гушки за Натали!
Йо Йо е невероятно кротка мила добродушна и синеока госпожица. Не е реално! Но като си спомня , че Ники на Кабив беше същия, почвам да се съмнявам дали повредата не е в нашия телевизор...
(за снимките на ЙоЙО чакаме Равия да си избере любима и да я качи в сайта!)
Момичета, накупих разни бодита и блузки за 1.70 лв!  Да ви се обадя ли другия път, като тръгна натам? и други много работи си купихме, но аз не успях да си начешам крастата, така че...

Не знам дали си спомняте, но преди време се бях отчаяла как няма да работя, защото се смениха шефовете?
Ами нещата излязоха точно обратното. Още не мога съвсем да ви разкажа, но съм много щастлива! Благодаря на бог че нещата така прекрасно се подреждат. И на вас за подкрепата благодаря!

Днес водих Кайо в офиса и той беше много щастлив да види толкова много хора. Гушкаха го, обясняваха му как да програмира, а накрая му подариха и една бракувана ИСТИНСКА мишка с ИСТИНСКИ *К*А*Б*Е*Л* с една истинска джвъджка на края да се включва и той беше на върха на борчето!

Последна редакция: вт, 06 фев 2007, 07:28 от kalina na kayo

# 153
Еееееее, най-накрая се отчетахте понеделнишки! Направо реших, че сте изоставили темичката!
Аз да ви се похваля - вчера купувахме една кола офисна и не можех да повярвам, че има и добри хора в КАТ. Оказа се, че приемат коли до 1.30 на обяд, а аз росна-росна пристигнах в 4! Тръгнах да се моля на тоя-оня да я провери поне дали е крадена, че продавача е от пазарджик и искаше да си ходи. Прехвърляха ме от от от гише на гише 100 пъти и най-накрая попаднах на най-големия началник. Той ми влезе в положението и нареди веднага да ми прегледат колата! понеже обаче нашата беше 6-та на бариерата прегледаха всички, защото като пуснаха нашата и останалите нахълтаха! И не ми поискаха нито лев! Оправиха документите за по малко от 20 мин и си взехме новите номера. Отиваме в една банка до кат да внесем парите на стария собственик и там отказаха, че били голяма сума, а клона им бил малък и имали лимит колко пари могат да държат. На финала старият собственик си взе парите като преброи само броят на пачките и то по мое настояване, щото гъската в банката отказа и да ги преброи! Щото съм имала честни очи  Joy Joy Joy, а той бил лекар и работел с хора. За по-малко от 3 часа успяхме да минем през кат, да му оправим парите, да прехвърлим джи пи ес-а и да направя всички видове застраховки - ей, направо си се гордея със себе си - като конска муха съм нахална - никой не успя да ми откаже! Та вече имам връзки и в пазарджишките болници  Joy. Пича се оказа един от акционерите в Хигия - като реша да си прибера шкембето и да си махна стриите от него ще направим една пластика да му видим болницата!

# 154
  • на правилното място, в точното време
 Видях се с малко време, да попиша!
 Герчо, всеки път ме изумяваш с нещо! Shocked Вече няма да се чудя, като ми потрябва специалист по нещо,просто знам към кой да се обърна!
 Кали,мила, снимките са невероятни! Как да избера only една? newsm78 Вчера снимките, които направи бяха цял ден отворени и стояха като десктъп на монитора  Shocked Даже мрънкащото свеки ги хареса. Е, имаше коментар: "що не облече детето с някакво по-хубава блузка", ама мина като вятър покрай ушите ми.  Аз съм върл фен на сина ти, само дето като му видя акробатичните изпълнения и ме свива стомаха и ти се чудя, как успяваш ти да го снимаш в момент на полет newsm78 newsm78
 Като не си си начесала крастата, като се върнеш от командировката, организирайте едно рейсче и на шопинг-туризъм тука! Айде, чакам ви! От сега запрятам ръкави за гости! Ама каква говорилня само ще падне  lalalala
maira, как изкарахте почивката? Ех,що и мен не ме заведе някъде така за ден-два,ама не по работа,ми така просто да си се пошляя 1swing
  Гери, давай отчета бързо за манджите на Ники.Това моето дете, да речеш ,че е злоядо, не е -то си му личи де, ама само мляко иска-или от  bombs или от  Misc Baby Bottle Враг на пюретата- не прави разлика между плодови,местни,зеленчукови или производител. Всичко под ножа-не го одобряваме. Кажи ти какво измисли за мандженето? newsm78
 Лек ден от мен и успешна седмица! Да оздравявате! Герчо,поздрави на доки от Пазарджик! hahaha hahaha

# 155
Нещо сме много работни тия дни Mr. Green
Ха здравейте Crazy
Тъкмо си помислих, че поста на РАВИА е от вчера дето послено четох и направо дадох отговор.Тъкмо да се изкажа неподготвена,видях и другите са се отчели Embarassed Blush Абе опасна гъба съм.......Ама напоследък всичко ми идва в повече,а и ЕГН-то ми нарастна та ми е простено Joy
Страхотни снимчици на малката Йоанка.Кали,страшна си  bouquet А младежа не го ли водихте на пазар?
Герчо, както винаги във вихъра си Peace
Аз днес съм следобяд на работа и сега си четем книжки с Вяра,само така мирясва.

Лек и слънчев ден на всички! Hug

# 156
Добро утро и от мен!

Аз днес си останах вкъщи, че малката нещо не беше добре нощес и по-добре да останем и ако се влоши да я заведа на доктор ooooh! Вчера цял ден изкара с 37гр ама си беше весела и игрива. През нощта сякаш нещо и беше заседнало на гърлото и се опитваше да го изкашля Sad Сега е по-добре де като изключим, че мрънка много и нищо не я успокоява - нито на ръця, нито да играе, нито да спи...

Равиа, ами "почивката" беше супер - откъснахме се малко от ежедневието, моткахме се, разхождахме се по дворците и градините, даже и в някакъв музей на Братя Грим влизахме ама беше много малък и не много интересен. Очаквах повече илюстрации от книжките и повече истории за приказките.

Калина, много са хубави снимките!
Равиа, много е сладка Йо-Йо Heart Eyes

Герчо, много си бойна Peace Ама то с тая лудница в БГ само така можеш да се оправиш. Аз последно се занимавах с прословутите здравни застраховки и видях, че с добро няма да стане също....

# 157
От мен пък добър вечер  Laughing
Хич не ми остава време напоследък  Rolling Eyes
maira много добре звучи почивката. Дано се оправя бързо сладурката!
Калина и аз да кажа, че снимките са много хубави! И разходката е била ползотворна  Laughing
И на мен много ми се скита напоследък - не съм мърдала от София вече не помня от кога  Crazy
И успех в работата Калина  Peace
Ger4o ама как чудесно си се справила с регистрацията - браво.
Така е тук трябва да сме по-настоятелни ако искат да ни свършат работа институциите...

Боянчето пък от събота е с разстройство и давах какви ли не там храни и напитки за случея и още не се е оправила. Май ще трябва да я водя на лекар  Rolling Eyes само дренки още не съм и давала щото нямам.

А сега ви желая лека нощ и утре успешен работен ден!

# 158
Здравейте мамета,
Кали & Равия, браво за хубавата срещичка която сте си направили. Снимките са страхотни (разбира се Simple Smile ).
Аз минавам само за да ви се обадя, че ви изоставям за известно време (предполагам до края на месеца), защото няма да ми остава време за форума. Одобриха ме на "първо четене" за много яка позиция в още по-яка компания и сега за една седмица трябва да си подобря говоримия английски, защото следващото ми интервю е с кънтри мениджъра. Стискайте ми палци, МОЛЯ ВИ!!!!
До скоро, гушки Heart Eyes

# 159
Kabiv - успех!!!! Стискам, много ти стискам палци - данио всичко се нареди както го искаш и да имаш една хубава и удовлетворяваща те работа!!!

# 160
Kabiv - успех!!!! Стискам, много ти стискам палци - данио всичко се нареди както го искаш и да имаш една хубава и удовлетворяваща те работа!!!
Късмет  Hug
И ако искаш да се упражняваш пиши ни на английски в темичката, ние ще ти отговаряме тъкмо ще се упражняваме  Laughing  и накрая Калина ще изпадне вшок  Joy как се гаврим с този език  Joy

# 161
Kabiv, успех и от мен! Стискам палци! fingerscrossed

# 162
Kabiv, вярвям, че ще се справиш блестящо!
Покажи им какво можеш! Peace Hug

# 163
Момичета, моля ви за подкрепа, условията в нашата болница са отвратителни, помогнете ни да променим нещо!!!
http://www.bgpetition.com/burgasko_rodilno_otdelenie/index.html
БЛАГОДАРЯ

# 164
Хайдееее подписах се Grinning.Дано се задействат необходимите институции и да променят нещата,че като си спомня разказът ти за отделението в което стояхте с твоето синче направо тръпки ме побиват Sick Sick #Cussing out

Кабив,много палци и от мен и дано скоро се похвалиш с новата работа Peace

Общи условия

Активация на акаунт