РАБОТАта няма край, тази тема ще я пишем сигурно до Май :))))

• 16 240
  • 273
  •   1
Отговори
# 45
Натали, да ти кажа, не съжалявай за топките... най-хубавото им беше цвета Simple Smile хлапетата май имаха чувството, че затъват в пясъци. ама на снимките много добре изглеждат Simple Smile
иначе да, с подаръка са правени. аз все още не съм го изчела и не снимам така, както би ми се искало, ама нищо.

Пип. абе аз много се учудих в какво толкова си сгафила?!?! че може ли ти да организираш целия свят, и светът да ти се сърди отгоре на всичко?!
Мъж ми в петък мрунна как не съм купила нови биберони след нещастния опит с Авент. Как ми кипна само... Обясних му с прости думи как досега той никога не се е замислил от къде идват всички дрехи, одеяла, стерилизатори и тн, които се появяват у дома и никога нищо не липсва. при това за почти никакви пари. само дето памперси от метро купуваме заедно, и то аз като напомня.
В събота отишъл и купил човека ! (докато бяхме на среща). 
Днес чисти той, и готвихме заедно (той бели картофи и чесън). ами и да не ходех на работа, пак не мисля, че за всичко ние трябва да отговаряме. малко само да отпусна и той веднага се пробва да бяга по тъча, но в общи линии добре се справя момчето.
та ваште мъже хич да не се отпускат.

# 46
Ей мами и бебоци, страхотни сте на снимките Hug.
Равия, и аз имах твоите мераци и влезнах в един такъв клуб в басейна с топките CrazyАми нищо вълнуващо да ти кажа, дори е по-скоро неудобно и залитащо Peace
Аз пък събота и неделя не мога да отворя очи от тази пуста хрема.То не бе кихане и кашляне,то не бе чудо.Дано само подмине Юли,че е ужасен този грип.
Ами това е засега, днес ще овладявам хремата в офиса, добре поне че съм сама и няма да сея бацили на хората Tired.
Лек ден мацки  bouquet.

# 47
Здравейте мами bye
Да ви предложа да изпием заедно по едно food010kaffeetrmker_2 кафенце, че и тая сутрин съм както обикновенно Sleeping полубудна-полузаспала. Ама това мойто маймунче хия не ме оствя нощем да спя. Става ту да се храни, ту да го нося, не знам дали са зъби ама е ужасно. При вас как са нещата нощем. Дайте ми съвет какво да го правя мойто зверче че да ме остави поне 3 часа да поспя.
Страхотни сте, много весела срещичка.
Благодаря за бързите отговори за яслата.
Слънчев ден и успешен ви желая sun

Последна редакция: пн, 22 яну 2007, 10:19 от Поли*

# 48
Благородно ви завидях за срещичката  Hug
Аз обаче вместо да се оправям се влошавам, този грип е отврат... само да не разболея и детето  Praynig  Praynig Praynig

# 49
поли, Калоян спря да се буди към 9 м. преди това се будеше да яде, но никога не съм си играла нощем, нито му говоря. аз го гушках да не се буди много, а баща му правеше млякото бързо. ако случайно се разбудеше, го зарязвахме на тъмно да си говори, играе, реве, каквото му душа иска. и си спяхме. той си заспиваше сам после.
иначе като го болят венците, го мажем с гел и се успокоява. пробвай с гел (калгел, дентинокс). и го зарязвай да се оправя сам, мъж е вече!

днес от цялото училище аз бях единствената здрава учителка и отмениха часовете. голям кеф. Simple Smile

# 50
За бой съм, признавам си. Embarassed Още не съм качила снимките, защото вчера от хайманосване по улиците с Малък не остана време Blush Обаче, фотосесията на Кали е станала убийствена. Браво! Ех, искам и аз такъв фотоапарат и... усет към обекта пред обектива.
Миньон, аз ако се пробвам да отида на козметик или фризъор с бебо ще стане катастрофа. Кали и Герчо ми забраниха да се оплаквам от Малък, но чак толкова мирен не е, че да ме изтрае половин-един час без да съм при него.  Laughing
Дес, ама наистина ти защо не дойде? Мислех, че си от София newsm78
cazo, тази бавачка много лошо те е подредила, ама щом не те кефи, наистина е по-добре че я разкарваш. Не знам колко лесно можеш да си намериш нова лелка в Казанлък, но ти стискам палци да стане по-скоро.
Поли, не мога да ти дам съвет, защото и аз имам проблем с нощните будения. Аз все още го взимам да спи при мен като се събуди към 12 часа и той като захапе гърдата, сучи (на интервали, разбира се) до сутринта. Така хем не мога още да го науча да спи цяла нощ в креватчето си, хем плюска още до 7 хранения ooooh! Омотах се в този затворен кръг - моето недоспиване, неговия нощен комфорт и не мога да се оправя. Педиатърката ми даде съвет да му нарека една от играчките за гу-гу и да му я давам само, когато ляга да спи, но дори и тогава иска пак да го взема в леглото щом се събуди през нощта. Дано го изживеем този период и нещата се нормализират.
Болните да оздравяват по-скоро!
Иии, конкуренцията хич не си поплюва, значи. Гледам цял подфорум са направили тука и са си платили хората за промоция. Така, така пък ние нека си блеем Rolling Eyes

# 51
Привет и от още една завърнала се на работа майка Hug

Казвам се Ирина, на 28г, работя като програмист. Бебката е Ясмин, на почти 6м Simple Smile

Днешният пръв работен ден не беше много работен - всички колеги се изредиха в стаята да ме видят и да ме разпитват как е Ясмин, кой е гледа и деня мина  (работя до 13h само)  Crazy

Ясмин се е държала много добре, играли, пели песнички, спала, не е плакала. Само се притеснявам, че малко е папкала - po около 50-60мл   А аз и оставям по 160 и сега трябва да хвърлям с мъка изцедената кърма  Някоя от кърмещите мами може ли да ме посъветва кой биберон е най-добре? Гледачката ми препоръча на Авент, че били под формата на зърното ....следобед ще ходя да търся  Thinking

# 52
МАЙРА !!!  Hug Добре дошла!

и аз пробвах един авент миналата седмица, но беше грозно отхвърлен. от раждането сме на анатомичен НУК, каучуков, с широка основа.
до сегакакъв биберон сте ползвали?

Мацкиии
айде пишете де!
само аз си пиша на тази страница, страх ме е да не блокнете от следващата тема  smile3508 smile3505 smile3533

Последна редакция: пн, 22 яну 2007, 19:23 от kalina na kayo

# 53
Kalina, благодаря за бързия отговор Hug
ами проблема е, че не сме ползвали никакви ..На кърма е - дохранвах я първите 2 месеца и тогава нямаше проблем да яде от шише, ама от 4 месеца насам не е яла нищо от бутилка и явно е отвикнала ...Гледачката мин седмица на пробното гледане каза, че все пак ядяла и нямало проблем ама на мен ми се вижда малко newsm78

# 54
welcome maira.
да кажа и аз от своя скромен опит с храненето с биберон. Вики абсолютно отказва бибероните. Та по този повод минахме направо на каши и пюрета преди да се върна целодневно на работа. Той беше свикнал с лъжичката още от лекарството за колики (давах го с лъжичка) и ми беше по-лесно да го захраня с каши и пюрета отколкото с мляко от биберон, не зависимо дали е АМ или кърма. Да кажа за протокола че още се кърмиме сутрин, вечер и n-пъти през ноща, останалото време feeding баба му с лъжичката. Съжалявам че не ти давам отговор само исках да кажа че сигурно си иска мама а не бибата.

# 55
Тъкмо днес си мислех да ви питам за нощното спане или НЕспане на вашите сладури,а то и отговорите ми дойдоха Joy Аз в чудо съм се видяла с това нощно неспане и будене ан всеки час,а напоследък и кански рев да я взема и да не си лежи в креватчето.А нейното легло е на 20см от нашето,т.е аз съм на толкова разстояние от нея.Като я сложа при нас пак се буди и явно това не е проблема,а единствено се успокояйва и унася като я кърмя естествено ooooh! Незнам докога ще я караме така Tired
По въпроса с бибероните и шишетата нищо немога да кажа защото рядко сме ползвали такива и то съвсем обикновени.Това беше когато тръгнах март на работа и оставях кърма в шише.
Малееее големи обяснение му дръпнах,а съм и малко офф топик Wink

maira,привет и от мен  bouquet

Калина,уреди се ти значи - грипна вканция а? Аз чакам някой да ме информира,защото аз не ходя в у-ще всеки ден,ама още нищо не казват та май сме си на работа.

# 56
  • София, център
Здравейте,

Добре че е Калина ( да ме погъделичка ), че не съм писала от 5-та страница на миналата тема!

Натоварена съм яко! Имам сесия ( 2 изпита, 1 взет- вече ) , уеб дизайн от работата и вече не знам какво да правя! Само прехвърлям детето от едната баба на другата ! Мани ,мани...

Виждам най-накрая сме в нова тема, а дано повече да пишем в нея ( и аз де ) Mr. Green

Иначе сме добре, пълзим, изправяме се, мажем венците ( още сме без зъби   #Crazy), няма миг спокойствие!

Щефовете искат ако може сайта да стане за миг и така, аз хем им казвам че съм в сесия, те пак натискат дай, дай!

Целувам Ви! Като мине тежкото ще се разпиша пак!

Лека

# 57
  • София
Привет, работарки!
Аз само да се разпиша, че ви чета, но все преценявам, че нямам време да пиша   Crazy
Направо съм се омаяла от четене - нали след 4 дни ставаме на годинка   Laughing Мам трябва да прави детски и "дъртски" рожден ден - подготвена съм чудесно теоретически, но да видим как ще се получи на практика Simple Smile
Добре дошла на новата работна мама. Да й кажа за бибите - Гого бе най-доволен от Dr. Brown шишета +биберони, разбира се - започнахме с каучукови и на 4 месеца ги смених със силиконови. До днес сме си така - даже е толкова Natural Flow че пием все още с биберон за 3 до 6 м   Embarassed  Ама така си му харесва на палячето - с по-големите се дави. А може и да има нещо общо това, че не пием кисело мляко или добавки(бисквити, каша) в АМ - незнам???
За спането нямам какво да кажа - моето поспаланче едва го вдигам сутрин, за да му дам млякото Simple Smile  Той си е буден де но може да се излежава и до 9 Simple Smile
Иначе спи цяла нощ - 22.00 - 07.30!!! Пу-пу-пу Simple Smile
И да си кажа как ме е яд за събота - в последния момент ни отмениха консултацията, после Гого спа и така изведнъж стана 14.00 ч   Яд ме е, че не можахме да дойдем - имам голям мерак на пльосна Гушанката сред тези топки Simple Smile
Е, пожелавам ви лека работа и до скоро    bouquet Hug

# 58
Майчета срещичката е била страхотна! Дано скоро да я повторим с попълнения  Laughing
Вчера моето слънчице стана на 1 годинка.
Почерпете се с тортичка

Ето на 1г. сме, а още си се будим и ние нощем. Тя спи при нас от 6 месеца, в началото я вземах като се събуди, но вече си спи постоянно при нас. Свикнахме и тримата и се наспиваме добре, защото не се разбуждаме, а се кърмим в полусънено състояние. Не мислех, че е възможно преди като четях за такива случей, но факт - всикчи спим по-добре. Сега имаме малко почивка от зъбоникненето изглежда и се буди само 1-2 пъти за цица. Аз смятам полека лека обаче да ограничавам нощните докато свикне без тях. После ще го мислим и с отделянето на друго легло - трудна задача ми се вижда, но не ми се мисли от сега, ще е при следващата по-дълга отпуска.
Биберони ние никакви не сме ползвали. Като тръгнах на работа ядеше каши с лъжица или пиеше кърма от капачката на авентските шишета, като коте  Laughing Също лесно се научи да пие от сламка с чашката на Нуби.

Лек ден ви желая, че много задачки ме чакат.

# 59
Здравейте и от  мен!
Telma, честито   bouquet   bouquet   bouquet много да те радва малкото съкровище  Hug Хайде споделете как празнувате първите рожденни дни или какви са ви плановете  Simple Smile

Аз продължавам да съм болна, а лошото е, че разболях и Михаил  Cry засега само носа му протече, дано се разминем с хрема  Sad
Майка ми, ми вдигна кръвното тази сутрин, била съм  разболяла детето, как не ме било срам  Shocked ами тя си хвана гъ..а в петък и  си тръгна да не изпусне баща ми, тия хора се държат като 15 годишни влюбени, говорят си по 5 пъти на ден, мъжа ми нали е велик  Confused замина на парти, а аз с една маска, Т и хрема сама с Мишели и после защо съм разболяла детето, ами ако имаше кой да го гледа  #2gunfire нямаше да го разболея  #Cussing out
Не стига, че цяла събота и неделя болна не болна го разнасям, 3 дни спя с маска и ходя с маска като изрод, вчера кисна в офиса да не му хвърлям бацили у дома и накрая аз виновна  #Cussing out ми да ме бяха изхвърлили на покрива да не ги разболявам  #Cussing out
Ех оплаках се  Wink вие поне ще ме разберете  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт