хлапетата май имаха чувството, че затъват в пясъци. ама на снимките много добре изглеждат
иначе да, с подаръка са правени. аз все още не съм го изчела и не снимам така, както би ми се искало, ама нищо.
Пип. абе аз много се учудих в какво толкова си сгафила?!?! че може ли ти да организираш целия свят, и светът да ти се сърди отгоре на всичко?!
Мъж ми в петък мрунна как не съм купила нови биберони след нещастния опит с Авент. Как ми кипна само... Обясних му с прости думи как досега той никога не се е замислил от къде идват всички дрехи, одеяла, стерилизатори и тн, които се появяват у дома и никога нищо не липсва. при това за почти никакви пари. само дето памперси от метро купуваме заедно, и то аз като напомня.
В събота отишъл и купил човека ! (докато бяхме на среща).
Днес чисти той, и готвихме заедно (той бели картофи и чесън). ами и да не ходех на работа, пак не мисля, че за всичко ние трябва да отговаряме. малко само да отпусна и той веднага се пробва да бяга по тъча, но в общи линии добре се справя момчето.
та ваште мъже хич да не се отпускат.
.
Ами нищо вълнуващо да ти кажа, дори е по-скоро неудобно и залитащо 
.
.

кафенце, че и тая сутрин съм както обикновенно
полубудна-полузаспала. Ама това мойто маймунче хия не ме оствя нощем да спя. Става ту да се храни, ту да го нося, не знам дали са зъби ама е ужасно. При вас как са нещата нощем. Дайте ми съвет какво да го правя мойто зверче че да ме остави поне 3 часа да поспя.
Обаче, фотосесията на Кали е станала убийствена. Браво! Ех, искам и аз такъв фотоапарат и... усет към обекта пред обектива.
Омотах се в този затворен кръг - моето недоспиване, неговия нощен комфорт и не мога да се оправя. Педиатърката ми даде съвет да му нарека една от играчките за гу-гу и да му я давам само, когато ляга да спи, но дори и тогава иска пак да го взема в леглото щом се събуди през нощта. Дано го изживеем този период и нещата се нормализират.
maira.
баба му с лъжичката. Съжалявам че не ти давам отговор само исках да кажа че сигурно си иска мама а не бибата.
Аз в чудо съм се видяла с това нощно неспане и будене ан всеки час,а напоследък и кански рев да я взема и да не си лежи в креватчето.А нейното легло е на 20см от нашето,т.е аз съм на толкова разстояние от нея.Като я сложа при нас пак се буди и явно това не е проблема,а единствено се успокояйва и унася като я кърмя естествено 
), няма миг спокойствие!
засега само носа му протече, дано се разминем с хрема
нямаше да го разболея