Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 68

• 21 693
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
Не е за успокоение, а че не е изненада, че го има. И да си пия капките. Явно от слънце вече не се набавя толкова лесно. Това имаше предвид жената.
И аз явно съм ги пропуснала, но забелязвам, че и ти си с ниско PH на урина и ниско Т3 /което се опасявам, че и при мен така ще излезе/
Аз пък като се замисля урина от 100 години не съм пускала. Хич не знам там как ще са ми показателите. Когато ми слагаха холтер, освен другите изследвания, искаха и урина, но за мой НЕкъсмет, същата сутрин ми дойде. Та това отпадна.

# 526
Аууу. Ама какъв е този купон?
А ако купя 10 бр ще важи ли?
Тея купони май са с приложение в телефона. Не ги разбирам аз, нямам такова. Но могат да се купят до 6 броя.

Да,чрез приложението на Лидл. Много лесно се сваля и след регистрация веднага можеш да ползваш купоните с отстъпка.Ако ти пречи може да го  деинсталираш след ползване. Купона се активира и се маркира картата Лидл на касата.

# 527
Шарпи, честит да е баща ти! Много години да сте заедно, в добро здраве! Flowers Four Leaf Clover

Аз много обичам ципура и лаврак. От рибите ям най-често скумрия, сьомга, тон консерва, ципура и лаврак.

Моето пх на урината и то е все 5. Не можах да го вдигна и това е. Скоро не съм пускала, де. Хем се скъсвах да ям зелении, магнезиев цитрат, ала-бала... От зелениите само ми се появиха кристали в седимента, пх-то не реагира.

# 528
Благодаря, Стелче Purple Heart Дано!
За рибите, аз която съм откровен рибомразец, наистина бях впечатлена от вкусът на тази риба. Нямаше грам мирис, филето беше много крехко и много вкусно. Сега ако трябва да го сравня с бургера от сьомга, направо бих казала, че е шпеков салам. Явно наистина има за какво да са на тази висока цена /нямам идея цените на рибите как се определят/. Но с ръка на сърцето мога да кажа, че ако можех да си я позволя всяка седмица, бих яла поне 2 пъти такава риба.
Боже, това аз ли го написах?!? Laughing
Grin

# 529
Не е за успокоение, а че не е изненада, че го има. И да си пия капките. Явно от слънце вече не се набавя толкова лесно. Това имаше предвид жената.
Така де, но реално, това изказване няма никакъв смисъл, защото проблемът не е в слънцето и това, че са в дефицит в голяма част от хората, не носи никаква информация, която би ти/ни била от полза. Това имам предвид.

Колко ти е и по колко добавка приемаш? И от колко време го взимаш и има ли повишение, откакто си го започнала?

# 530
Имаше нещо че при много ниско ниво на витамин Д, не може и да се синтезира правилно и съвсем се закъсва с него. Както май имаше връзка и с щитовидната, ако не работи добре пак така. Не мога да се сетя къде из темите беше добре обяснено, може и в темата за витамин Д да е било.
А че е масов дефицитът, за съжаление си е така. Сума народ е в дефицит, рядко се среща някой да си набавя достатъчно без добавки. И дори хора които го поддържат с добавка по принцип, се излъгват да я спрат през лятото щото нали слънце и прочие.
То не че и с магнезия не е също масов дефицитът де, ами той и трудно се хваща и не с масовото изследване в серум колко е...

# 531
Сега не съм го изследвала. Февруари беше 80. Пия 3 пъти по 15 капки Д-абовит.

# 532
Кои хормони се регулират с Инофолик?

# 533
Кои хормони се регулират с Инофолик?
Още не съм стигнала до сериозно проучване. Видях за яйчниците било добре. То аз с тях нямам проблем😂 и че е 30 лв😂
Но има вариант лекарката да работи с фирмата дистрибутор 😂 и за това да го изписва.

# 534
Не е от най-евтините добавки наистина. Освен че такива прахчета обикновено са подсладени и прочие овкусени, не съм гледала дали е така. Инозитол и фолат са в него, често го препоръчват при СПКЯ.

# 535
Инофолик не е ли разновидност на инозитола? Аз така си мисля 🤔 редактирам се - Нати вече го е написала ☺️
Преди време някой беше публикувал рецепта на Вал Мичева за палачинки от тиквички. Понеже и аз я следвам, днес реших да ги направя - вкусни са, но видът при мен не се получи. Все пак щракнах единствената палачинка, която не се скъса МНОГО 🤭

# 536
Не е от най-евтините добавки наистина. Освен че такива прахчета обикновено са подсладени и прочие овкусени, не съм гледала дали е така. Инозитол и фолат са в него, често го препоръчват при СПКЯ.
Тези нямали вкус. Никъде в състава не пише за подсладители.

# 537
Така по-добре звучи, признавам си че не съм гледала състава. Иначе инозитол си се продава и на прах, чист. Със сигурност цената ще е по-добра отколкото на дози и всяка в пакетче. Той май не беше един вид и той де, помня Невена обясняваше някакви неща там мио, пико, незнамсикакво.
Гледам да не се зачитам прекалено подробно за добавки че както се храня напоследък, само се чудя какво да си добавя още дето няма как от храна. Тоя месец няколко дни само за добавките си работих, вярно че ще ми стигнат за половин година и нагоре ама не ми допадна като ми дръпнаха наведнъж от картата такава сума Grinning

# 538
И аз все имам какво да купувам.
Вчера си купих берберин. Сутрешната ми кз продължава да е висока и се ядосах.

Обядвах преди малко салата, пилешка пържола и едно кюфте. И изпих новата придобивка, та.
Ако придзЕпам, спра да пиша, изчезна , да знаете, че последната ми дума е била за здравето на човечеството 🤣

# 539
На мен Иногинол ми изписаха, обаче нещо не разбрах как да го пия и го взимам с храната. Два дни го пия и усещам, че не ми се яде толкова, колкото преди.

Общи условия

Активация на акаунт