КАРТИ ТАРО - ТЕМА 30

• 25 158
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
Ще се свърже ли мъж с жената, която пита?

# 616
  • There I was on a July morning
Здравейте, Flowers Hibiscus
моля за тълкуване на следната подредба на карти Таро: Крал пентакли - 9 жезли - 16 Кулата.
Въпросът, който е зададен е: как ще се развие определена ситуация за някого в работата му, в срок до 1 месец?

# 617
Злодеида, питащата вероятно следи скришом, онлайн може би, мъжът, за когото пита. Той самият е в енергията на Императора - ако картата говори за поведението му , то той се големее, държи се надменно, дистанциран е. Може и просто да е по-възрастен от нея, да е женен, да е баща. Не го знаем ние този човек. Според мен по Глупака той е поел по нов път и с обърната 8 жезли, комуникация няма да има. Ако е баща, то Глупакът може да символизира и детето му. Ако това резонира, то вероятно някой (жената?) има недобра комуникация с/заради детето и това е причината за дистанцията помежду им.

Скубиду, снимайте картите и дайте малко повече информация за ситуацията. Така трудно бихме могли да предложим адекватно търкуване.

# 618
Злодеида, ще се свърже в смисъл - ще й се обади/пише или ще се свърже в отношения? Те имали ли са предишни отношения или е нещо ново?
Има ли позиции, за които си теглила толкова много карти?

Иначе като гледам извадените - възможно е тя да е кралица пентакли - семеен, обгрижващ тип, а той Имеператорът - човек, който цени реда, правилата и прилагането им. Между тях обаче нещо скрито и неизказано. По 8ца жезли комуникацията е затруднена или направо няма да се случи.

# 619
......................
Скубиду, снимайте картите и дайте малко повече информация за ситуацията. Така трудно бихме могли да предложим адекватно търкуване.
Пускам снимка от картите, не знам дали ще помогне.

Ситуацията е такава, че човекът е назначен с изпитателен срок на нова по-висока позиция, но е забелязал интриги от страна на колеги и се чуди - какво го очаква?

# 620
  • София
Скебиду, по тези карти Крал пентакли или е питащият (ако е мъж) или е някой шеф/ръководител на екип, човек на висока позиция. По написаното, твърде вероятно е питащият/та да усеща некоректно отношение от този човек и да заема отбранителна позиция. В следствие на това ще настъпи някакво неочаквано събитие. Аз бих изтеглили пояснителна карта на Кулата, за да се види какво е естеството на това събитие. Интересна колода, прави ми впечатление, че на Кулата има стрела насочена към нея, това ме навява на мисълта, че външни фактори ще окажат влияние за настъпването на това сътресение.

# 621
Да за комуникация е въпросът, дали ще я потърси за разговор.

# 622
Не
Обърната 8 жезли - застой в комуникацията (приемайки, че 8Ж искаме да видим когато става дума за летящи съобщения)
Императора никога не действа проактивно , той си стои на трона твърд и непоколебим, тя най-вероятно е направила някаква шмекерия да му привлече вниманието (7м) ама той си е тръгнал по нови дела (Глупака)

# 623
Скебиду, по тези карти Крал пентакли или е питащият (ако е мъж) или е някой шеф/ръководител на екип, човек на висока позиция. По написаното, твърде вероятно е питащият/та да усеща некоректно отношение от този човек и да заема отбранителна позиция. В следствие на това ще настъпи някакво неочаквано събитие. Аз бих изтеглили пояснителна карта на Кулата, за да се види какво е естеството на това събитие. Интересна колода, прави ми впечатление, че на Кулата има стрела насочена към нея, това ме навява на мисълта, че външни фактори ще окажат влияние за настъпването на това сътресение.
Благодаря! Да, питащата е забелязала некоректно отношение към себе си и не очаква нищо добро от цялата ситуация.... Изтеглена е пояснителна карта към Кулата - 14. Умереност

# 624
......................
Пускам снимка от картите, не знам дали ще помогне.

Ситуацията е такава, че човекът е назначен с изпитателен срок на нова по-висока позиция, но е забелязал интриги от страна на колеги и се чуди - какво го очаква?
Крал пентакли за мен е питащият/питащата, който/която е с гръб и се опитва се да не обръща внимание на случаващото се в 9 жезли. Тази 9 жезли показва силно напрежение, много хора, всеки дърпа към себе си. Тези два триъгълника долу са тригони. Това говори, че трябва да намери начин да си сътрудничи повече с тези хора. Има го и знака на стрелеца, който е огнена зодия. Това според мен казва, че трябва да е по-активен/на, да търси сътрудничество, колаборация, контакти и т.н. Ако се опитва да се абстрахира, това няма да сработи добре за него/нея по Кулата.

Кулата също така намеква и за двоичност по тези две дървета, които са от двете страни. Да внимава някой, от когото не очаква, да не поднесе неприятна изненада. Още е в нестабилна позиция, но трябва да прояви проактивтост и да внимава да не се превръща в аутсайдер и вълк единак. Но по Кулата също да очаква нещо изненадващо - промяна, казус, проблем, който едва от външен фактор. Не е задължително да е нещо твърде сериозно, но все пак няма да го е предвидил/а. В две карти има намек за зодия стрелец. Ако има такъв колега, да е с едно наум за него.

В Кулата го има символа и на планетата Марс, която отговаря за енергията, страстта, активността, целеустремеността. Но това го повтаряме и от другата карта. Също отговаря и за агресията. Да се пази от агресия и да не проявява такава. Този символ отляво не го знам какъв е. Ако някой го разпознава, нека сподели.

# 625
Бизнес въпроси

1.Ще продаде ли Х бизнеса си до края на месец Септември? 7 жезли Рицар Пентакли Мага
2.ще получи ли У тази част от бизнеса, която иска ? 6 меч Рицар меч 6 жезли
3.Какво ще стане с бизнеса на У след тези промени ? 6 чаши 5 чаши рицар чаши
На дъното на колодата Колелото на съдбата

# 626
Момичета много сте изписали, нямам много време да се включвам. По моя стар въпрос никакво развитие...😔
Аз се включвам с друг въпрос как И.Я ще приеме една новина свързана с мен. Въпросът е личен няма да споделя много информация.

# 627
Минзухар, това подредба ли е? Какви са позициите на картите?

# 628
Не са позиции, и без подредба. Изтеглих пояснителни на Луната и след 5 Мечове краен резултат 10ч.
3 карти и пояснителни, искаше ми се повече информация от картите.
Дано ме разбра 🤣
Тоест вървят така
Императрицата, Луната, 5 мечове пояснителна Кралица меч краен резултат 10ч

# 629
Не са позиции, и без подредба. Изтеглих пояснителни на Луната и след 5 Мечове краен резултат 10ч.
3 карти и пояснителни, искаше ми се повече информация от картите.
Дано ме разбра 🤣
Тоест вървят така
Императрицата, Луната, 5 мечове пояснителна Кралица меч краен резултат 10ч
Ако си бременна или омъжена/сгодена по Луната ще бъде емоционално объркан и по 5 меч това е пирова победа, не знам как трябва да се разбира краен резултат при въпрос за чувства ?!
Но в крайна сметка по 10 чаши ще бъде щастлив за теб

Общи условия

Активация на акаунт