КАРТИ ТАРО - ТЕМА 30

• 25 168
  • 746
  •   1
Отговори
# 480
  • там, където ми харесва
Какви са намеренията му спрямо нея?
Зададох този въпрос за отношения между мъж и жена , за намерената му в бъдеще. Какво е вашето мнение?
Колелото на късмета Седем мечове Императрицата

# 481
Какви са намеренията му спрямо нея?
Зададох този въпрос за отношения между мъж и жена , за намерената му в бъдеще. Какво е вашето мнение?
Колелото на късмета Седем мечове Императрицата

Какви са били отношенията им?
По Колелото това е нов цикъл, но за 7 меч тая измама/изневяра/дори може да е така нареченото ghostvane е или ще бъде 🤔 , хубавото е , че не е на последна позиция, но понякога картите са много буквални.
Има намерение за нов цикъл на измами към Императрицата 😳
Знаем ли коя е Императрицата - питащата, има друга съпруга/майка на децата му, неговата майка  да се меси?
Императрицата е ръст във всяко отношение, но със 7 меч аз бих държала гарда в готовност, може пак да се появява и изчезва този господин.
Обърнат е с гръб към Императрицата.

# 482
  • там, където ми харесва
Предполагам , че императрицата е жена му. Имам в нета един калкулатор за комбинации , дава ми за Колелото и седем меча - цитирам - да надхитриш съдбата .

# 483
Предполагам , че императрицата е жена му. Имам в нета един калкулатор за комбинации , дава ми за Колелото и седем меча - цитирам - да надхитриш съдбата .
Е значи просто има намерение да изневерява

# 484
  • там, където ми харесва
Да хвърля ли допълнителна карта на седем мечове? Интересно ще е дали и изневерява с един и същи човек? Да задам ли такъв въпрос?

# 485
Да хвърля ли допълнителна карта на седем мечове? Интересно ще е дали и изневерява с един и същи човек? Да задам ли такъв въпрос?
Първо попитай с какво е свързана измамата

# 486
  • там, където ми харесва
С какво е свързана измамата?
Девет жезли Колелото на съдбата кралица жезли

# 487
Дами,случайно попаднах на темата от линк от друга тема която чета,може ли да ме насочите за Варна къде да отида да ми гледат на таро карти,ходих по гледачки,баячки   ...все хубави неща...и ....болката ми е дали ще намеря половинка до себе си,от много време съм сама и това ми тежи,много ми тежи😔,чета и се опитвам да мисля положително🙂,но болката остава,а времето си върви,ако някой тук откликне и му се занимава да хвърли карти за мен ,не знам какво да дам като информация..името ми започва с буквата Д,приемам съвети в тази насока ,опитвам да го запълня с работа ,да създам приятелства,какво да предприема,благодаря предварително на отзовалите се💐

# 488
С какво е свързана измамата?
Девет жезли Колелото на съдбата кралица жезли

Аз имах предвид с една карта душа 😅
Питащата Кралица Жезли ли е ?
 9 жезли - Вероятно има опасения, че ситуацията от миналото ще се повтори отново.

# 489
  • там, където ми харесва
Ами и аз не знам как да възприемам тази кралица като питаща или като друга жена.

# 490
Ами и аз не знам как да възприемам тази кралица като питаща или като друга жена.
Ами каква зодия е питащата 😀
Питай отделен въпрос към колко жени има романтичен интерес въпросния мъж
Също събери само кралиците с императрицата и попитай коя е питащата за него и изтегли

# 491
  • там, където ми харесва
Би следвало Императрицата да се разглежда като жена му , майка на децата , което означава , че кралицата е друга жена. Така е в таро.
На въпроса към колко жени има романтичен интерес се падна Асо чаши.

# 492
Би следвало Императрицата да се разглежда като жена му , майка на децата , което означава , че кралицата е друга жена. Така е в таро.
На въпроса към колко жени има романтичен интерес се падна Асо чаши.
Това е ясно, нали се опитваме да разберем Кралица жезли дали е питащата или друга
По Асо чаши е 1

# 493
  • там, където ми харесва
Ами каква зодия е питащата 😀
Питай отделен въпрос към колко жени има романтичен интерес въпросния мъж
Също събери само кралиците с императрицата и попитай коя е питащата за него и изтегли

Падна се крал чаши . Какво е значението тук?

# 494

Падна се крал чаши . Какво е значението тук?
Че е любовчия.

Според мен по първите три карти цялата ситуация е "иди си, ела си". Ако в момента имат комуникация, но по 7 мечове човекът ще се скрие в един момент и то изведнъж и после по Императрицата пак ще се появи и ще има растеж.

Генерално, моят подход в гледането е, че първата появила се жена е питащата (когато пита жена). Дали в случая питащата е Императрица за него или в момента тя е в енергията на Императрица е друг въпрос и е малко трудно да кажем, предвид че липсва особен контекст.

А по вторите три карти човекът има притеснения, че ще нещо се освети и той няма да може да направи нищо по въпроса.

Последна редакция: ср, 06 сеп 2023, 13:15 от innasn

Общи условия

Активация на акаунт