164 ГПИЕ "Мигел де Сервантес" - тема 3

• 83 560
  • 647
  •   3
Отговори
# 510
  • София
Здравейте на всички и спорна учебна година за децата!
След пенсионирането на Кацарова, тази година по математика на сина ми(10 клас) ще преподава Анета Цветкова. Имате ли някакво инфо за въпросната госпожа? Благодаря предварително. Бъдете здрави и усмихнати Simple Smile

# 511
  • София
Здравейте,понеже се споменаваше Янакиев в последните постове-писан е в Школо да преподава на синът ми в 9кл.
Та може би няма да заминава.

# 512
Здравейте на всички и спорна учебна година за децата!
След пенсионирането на Кацарова, тази година по математика на сина ми(10 клас) ще преподава Анета Цветкова. Имате ли някакво инфо за въпросната госпожа? Благодаря предварително. Бъдете здрави и усмихнати Simple Smile
Тази учителка е нова за гимназията и не знаем нищо за нея.Да се надяваме на добро,пък каквото дойде

# 513
  • софия
Само да споделя , в края на 11-ти клас имаме успешно взет сертификат DELE B2 и то с доста висок резултат без допълнителни уроци.
Успешна учебна година на всички ученици!

# 514
Браво! Много е приятно да се прочетат  такива новини. Дано и  други да придобият смелост и да споделят успехите на децата си!
Успехи и вдъхновение на девойките и младежите ни!
Здрава и ползотворна учебна година!
Кураж!

Последна редакция: вт, 16 сеп 2025, 01:32 от pepeblue

# 515
Янакиев явно остава, потвърждавам, че ще преподава и на сина ми, от което той е много доволен Simple Smile
Успешна учебна година и читави учители!

# 516
Може ли да съберем инфо във всеки клас след 8-ми кои предмети са на испански.
В 9-ти миналата година бяха география(Янакиев), изобразително(Фаркашева) и биология(Раева).
Тази година май ще са химия (Китанова), изобразително(Фаркашева) и философия(Лозанов), пак им предава Раева по биология, но не знам дали ще е на испански.

По италиански остават изцяло с Куцова. Може ли някой да каже, дали Христов все пак ще преподава на 9 клас или остава да води само профили на 11 и 12 клас?

Янакиев сам е казал на децата, че заминава да учи. Може нещо да се е променило.

Успешна година на всички! Да минава този 10 клас, че миналата в 9-ти водя зор с 13-14 предмета и покриването на 2 години по разказвателните.

# 517
За Янакиев чух версия, че явно обучението му щяло да е дистанционно. Вчера го мернах на откриването, но реших, че е дошъл да уважи училището.

# 518
Споделете за информация на зайците как протича обучението по предметите на испански. Изцяло ли говорят на езика в часа или се обяснява и на български и се учат термините, които трябва да се знаят?

# 519
За Янакиев чух версия, че явно обучението му щяло да е дистанционно. Вчера го мернах на откриването, но реших, че е дошъл да уважи училището.

Вече го написах веднъж, но явно не се чете, та ще повторя. Янакиев е класен на класа на сина ми, Остава в училището, ще учи вероятно дистанционно.

# 520
  • софия
Може ли да съберем инфо във всеки клас след 8-ми кои предмети са на испански.
В 9-ти миналата година бяха география(Янакиев), изобразително(Фаркашева) и биология(Раева).
Тази година май ще са химия (Китанова), изобразително(Фаркашева) и философия(Лозанов), пак им предава Раева по биология, но не знам дали ще е на испански.

По италиански остават изцяло с Куцова. Може ли някой да каже, дали Христов все пак ще преподава на 9 клас или остава да води само профили на 11 и 12 клас?

Янакиев сам е казал на децата, че заминава да учи. Може нещо да се е променило.

Успешна година на всички! Да минава този 10 клас, че миналата в 9-ти водя зор с 13-14 предмета и покриването на 2 години по разказвателните.

Да не ви разочаровам, но и в 11-ти не беше по-лесно. В гимназията си имат високи критерии по всички предмети без изключение. В 11 започват профили и  испански редовен предмет, испански говоримо, испански писмено, испанска литература и култура, екскурзоводсво, и подобни такива по втория език. Като си остават и общообразователни - бел., мат. , испански, втори език, фвс и гражданско образование. С профилите им се събираха около 20-на предмета

# 521

Вече го написах веднъж, но явно не се чете, та ще повторя. Янакиев е класен на класа на сина ми, Остава в училището, ще учи вероятно дистанционно.
Вие може да сте писали, но нещата се променят понякога и ние докато не го "видим черно на бяло" не знаем каква е истината Simple Smile
Когато нашите деца започнаха 8 и после в 9-ти клас, класната ни казваше как към 10-11 клас вече нещата започват да се нормализират- наместват се хормоните полека, вече идват профилите и нещата се олекотяват. Остават езиците и предметите, които са си избрали сами. Едната грижа е да попаднат на добри учители по профили и това е.
Езиците се учат, който иска напредва до нива за ДЕЛЕ, който не, ги научава до ниво да се оправи на езика или ако му се удаде възможност евентуално го надгради във връзка с работа или друго обучение. Не ги мислете вече децата, поемат си по пътя, гимназията е топ, дори да имат кофти учители- ще мине и това. Не знам някой да е напуснал хубаво училище, защото някой учител не става (не говоря за конфликти или други проблеми).

# 522
Здравейте! Може ли повече отзиви за учителите по география Никифорова и Янакиев? Не ми се връща назад да чета всичко. Защо наричате Янакиев "Стреско"?

# 523
Защо са Ви повече, като и наличните не сте прочели?!

# 524
Защо са Ви повече, като и наличните не сте прочели?!
Четох след като написах коментара, но се обсъждат някакви обучения на Янакиев. Мен това не ме интересува, а искам да знам що за хора и преподаватели са.

Общи условия

Активация на акаунт