Отговори
# 720
Да почива в мир 🙁

# 721
Гледам в ТТ Акън и ми се къса сърцето Cry много сили му желая....да почива в мир, милата му майка Hands Pray

# 722
Всичко в туитър е много сърцераздирателно, а тази голяма мъка, която Акън не може да скрие ме накара и аз да се разплача.
Няма да слагам снимки, само ще припомня частта от
интервюто на Моника Мендоса с Акън по повод майка му.

- Какви са първите ви спомени от нея (майка)?

- Аз съм единствено дете, както знаете, и ако попитате момчето за спомените, свързани с майка му, те ще бъдат много. Особено в моя случай. Дълго време спях до майка ми. Когато мисля за майка си, винаги си спомням нейната топлина. Винаги не можеш да се наситиш на тази топлина. Дори като възрастен, винаги си спомням тази топлина, когато чуя за майка ми. Малко момче, което спи до майка си.

- Безопасно място.

- Да, охрана.

-Някога приготвял ли си закуска за нея?

- Аз готвя за себе си, но когато съм с майка ми... без опции, тя готви. Тя никога няма да ми позволи да готвя. Когато бях малък, правех малки изненади за рождени дни или Деня на майката. Приготвих й закуска в леглото, такива джентълменски моменти. Но като цяло за мен всеки ден е ден на майката.

# 723
Да ви кажа честно, и при други известни актьори с преживени загуби съм го мислила- това подробно отразяване от медиите изобщо не ми харесва. Да, ясно- известни хора са, звезди. Но това са болезнени моменти. Нека е по-деликатно. Но къде ти... и в такива моменти фотографите са навсякъде. Да, нека отразят кой от приятелите актьори е бил на изпращането, но да снимат мъката на Акън... или който и да е друг в такава ситуация. Грозно ми е, нечовешко.
Интервюто е много хубаво, сигурно преди време е правено. Hug

# 724
Ебру от Кипър

Първият подготвителен ден приключи.

И малко фенско творчество

Сем. Орман

Сем. Акчънар, липсва само големия брат, него още не са ни го представили.

# 725
Хайде, Бирсен написа, че вече и големия брат е избран.

Kerem Özdoğan, авторът на Prince, стана "Ateş" на телевизионния сериал "Bir Aşk Masalı".

Kerem Özdoğan, един от сценаристите на рекордната поредица Prince на Blutv, се ръкува с филмовата поредица на TMC на NOW „Bir Aşk Masalı“.

Телевизионният сериал "Любовна приказка" е планиран за снимачната площадка този уикенд. Мурат Йълдъръм и Ебру Шахин ще споделят главните роли в сериала, който ще бъде създаден от Ерол Авджъ, продуцент на незабравими проекти . Актьорът, който ще даде живот на "Ateş" , най-изненадващият герой от поредицата, написана от Emre Özdür и Hazar Kozice, е обявен.

Мурат Йълдъръм ще отиде в Маракеш
Kerem Özdoğan , който е сценарист и дизайнер на плакати, както и актьор , стана Ateş в телевизионния сериал "Bir Aşk Masalı" . Атеш ще се появи пред публиката като брата на Демир (Мурат Йълдъръм) в сериала. Kerem Özdoğan, един от сценаристите на рекордния сериал на Blutv Prince, ще участва за първи път в мейнстрийм телевизионен сериал. Екипът на сериала, режисиран от Рекай Карагьоз, тръгва в сряда към кипърските сцени. Сцените ще бъдат заснети и в Маракеш, Мароко, страната на съпругата на Мурат Йълдъръм Иман Елбани. Кипърските снимки на сериала и сцените от Маракеш ще се извършват едновременно.

# 726
Oncee. Напълно ти подкрепям. Много пъти съм мислила как може да  имат наглостта да отразят най-голямата мъка на хората. Много ми стана мъчно, като видях Акън из социалните медии, все едно болката не му стига. Не ги е срам!

# 727
Момичета, много сте прави. Не разбирам каква е тази мания на журналистите да навират камерите в лицата на хората в най-тежките им моменти. Такава новина може да се покаже и каже по много по-деликатен начин. Като почитател на Акън, днес където и да отворя началните страници отвсякъде бяха тези "репортажи", в туитър бе страшно, а в YouTube ме заляха с репортажи с дължина на една платформена серия. Близките и семейството не знаят на кой свят се намират, а журналистите ми показват даже как са се строили поне десетина с камери и снимат. И после да ми говорят за уважение и съпричастност...

Онче, да интервюто е старо, беше правено 2021 или 2022г, не помня точно.

# 728
Бирсен и тя  имаше 100 клипа и публикации.
Къса ми се сърцето за Акън.  Болката му няма да премине.  Бог да му дава сили  да се справи и да продължи напред с тази загуба..

# 729
Обявени са най-популярните актьори и актриси на екрана! (16-23 юли)

# 730

Днес Рожден Ден празнува Бусе Мерал, нашата прекрасна Сърма от Легендата
Да е жива, здрава, щастлива... и много творчески успехи.

Рожден Ден днес празнува и Гюлчин С., нашата Султан от Вятъра
Нека е все така щастлива и успешна.

# 731
Честити да са, много здрави, щастливи и успешни.

# 732
Ебру Шахин и Мурат Йълдъръм при четенето на първата поредица от сценарии.
Пожелавам им на Добър час.

MuratYıldırım и EbruŞahin, водещите актьори от новия сериал на NOW, продуциран от TMC Film и продуциран от Erol Avcı, се събраха на репетицията за четене.

В дългоочакваната продукция Мурат Йълдъръм играе известния архитект Демир Акчинар, а Ебру Шахин играе образа на Назлъ Орман, самотна майка, която посвещава живота си на сина си Мемо.

В поредицата за една силна любовна история; Когато чичото на Мемо (Памир Бойраз) Демир Акчинар (Мурат Йълдъръм) разбира, че починалият му брат има син, той тръгва след Назлъ (Ебру Шахин), за да се погрижи за Мемо.

# 733
В сериала ще засегнат проблемите, с които се сблъскват самотните майки.

В днешната среда, в която социалните проблеми се предават чрез телевизионни сериали, са известни трудностите, пред които са изправени майките, които имат неуспешни бракове или трябва да отглеждат децата си сами поради различни проблеми.

Ебру Шахин ще засегне този важен за обществото проблем в новия си сериал, който ще се излъчва по телевизионния канал Now и се очаква да се срещне с публиката през септември.

Актрисата, която ще влезе в образа на Назлъ, ще допадне на сърцата на публиката като самотна майка, посветила живота си на сина си Мемо.

Докато героят на Назлъ Орман живее в трудни житейски условия и е отдадена на сина си, тя отново ще срещне любовта.

Мурат Йълдъръм, когото ще гледаме като известен архитект с образа на Демир Акчинар, ще бъде главният мъжки актьор в сериала.

Докато хармонията и енергията на дуото Ebru Şahin и Murat Yıldırım бяха дългоочаквани, първите пози от снимачната площадка започнаха да се споделят.

Kulüp Magazin

# 734
В сериала ще засегнат проблемите, с които се сблъскват самотните майки.
В днешната среда, в която социалните проблеми се предават чрез телевизионни сериали, са известни трудностите, пред които са изправени майките, които имат неуспешни бракове или трябва да отглеждат децата си сами поради различни проблеми.
Ето затова харесвам Ебрушка, че обича да експериментира, а не да прави сладникави, банални образи.
Исторически сериал, фантастика, сега социална драма. Няма две подобни роли, а някои актриси на това залагат, да играят характерни роли, които стават тяхна запазена марка и им е удобно. Но Ебру обича предизвикателствата и не обича утъпканите пътища, а прави партини.

Последна редакция: пт, 26 юли 2024, 17:01 от sineva 1

Общи условия

Активация на акаунт