Отговори
# 735
От вчера светът е олимпиада поне за известно време, успех на нашите представители,
дано усилията им бъдат възнаградени с медали. Green Heart

Ебру, Бенал Тайри, Синем Кобал и Пънар Булут на концерт на Mabel Matiz,
бях да кажа: направили са си сбирка по женски, но не било съвсем така......... Blush

Биркан и половинката му Еда Гюркайнак са отбелязали 5 годинки заедно.  

Едип в момента се снима във филма "Tamir Adam",
производство на компания компания OGM Pictures.

# 736
Момичета, няма да бързам да качвам новата тема.
Нали казаха, че тези дни ще обявят официалното заглавие на новия сериал на Ебру.
И да мога да го сложа иначе ще трябва да сме с кодовото.

# 737
Още от Синем и Ебру

# 738
Интервюто е от преди или след концерта.

Синем Кобал и Ебру Шахин говориха пред списание Тук.

Вчера журналисти зададоха на Ебру въпрос за смъртта на майката на Акън и съболезнования

Тя каза, че научила за смъртта на майката на Акин, когато била извън Турция. Тя му се обади и му изказа съболезнования. Не смята, че някой трябва да показва и разказва на всички всичко в социалните мрежи.

Редактирам се, за да сложа и буквалния превод

Вече не бях в града, когато научих новината и аз веднага изразих съболезнованията си. Мисля, че е по-правилно да направите това директно на събеседника. Не знам дали става истинско само ако хората го споделят в социалните мрежи? Честно казано, съмнявам се. Вече изразих съболезнованията си, когато разбрах за това в събота.

Последна редакция: сб, 27 юли 2024, 19:30 от cvetansk

# 739
Видях, че доста критики е отнесла Ебру по повод отсъствието й на погребението, както и липсата на публично изразено съболезнование в социалните мрежи, даже си мислех, че статията от преди дни, в която се твърдеше, че тя му се е обадила, за да му изкаже съчувствие за тежката загуба е пореден опит на жълтата преса да трупа дивиденти на техен гръб. Няма да крия радвам се, че го е направила - душичка Hug Такава красота пресъздадоха на екрана и макар да не запазиха приятелски отношения, не таят и лоши чувства след толкова години. Дано фанатичните им фенове спрат да дъвчат стари истории, най - накрая проумеят, че сами си създават напрежение, а никой не печели от това. Даже е обидно за любимците им.

РейМир Broken Heart

# 740

Добро утро и спокоен неделен ден за всички Heart Eyes

Имам един свободен уикенд и се загледах в последния мини сериал на Акън. Даже в момента доглеждам 3 финален епизод. Съжалявам, че отново е спрян заради тъпият реитинг и извратените вкусове за истории на съседите. За мен тази му роля е най-доброто след епохалната роля на Миран. Не знам дали е заради сюжета, партньорката или случилото се в личния живот, но това ми харесва най-много. И като споменавам партньорка, определено мисля, че на Акън му отиват точно такива огнени жени за партньорки. Той и тя трябва да създават много огън между тях, така че да се вижда в сцените и да излиза през екраните. Нито една от предишните известни женски имена не успя да ме хване по този начин, като това момиче...

Ииии, майчице, как прегръща този човек....за мен това е запазената му марка. Прегръща изцяло, сякаш обхваща живота на прегърнатия. Много ми харесва!

# 741
Тъжно е, че светът се промени така. Ако нещо не е СМ все едно не се е случило. Смесва се виртуала и реалността.
Някак и хората вместо да са насаме с болката си им се налага да я споделят, за да покажат страдание.
Ебру е постъпила най-човешки, обадила му се е лично, вместо да отбие номера, като драсне два три съчувствени реда.
Вместо да хванем нечия ръка или да прегърнем подкрепящо някой ние пращаме емотиконки, които да изразят нашите емоции.
Какво по-отчуждено и изкуствено?!

Честно казано и тия писания на близките в СМ ми се струват меко казано абсурдни, но това са новите реалности, а известните още повече от всички са длъжни да играят по правилата на тая изкуствена реалност.
Забравяме, че това са много лични неща. Болката и мъката се изживяват в самота.
О, времена о, нрави!

И за миг не  съм се съмнявала, че Ебру е постъпила правилно и каквито и да са им отношенията, е проявила състрадание и човечност към Акън, подкрепила го е в този труден за него момент с добра дума, с внимание и съчувствие.
Ебру има много чиста душичка. Рядко си позволявам да давам такива квалификации за човек, който лично не познавам, но с цялото си поведение, отношение към хората с които работи, общува, живее, от тяхното отношение към нея, си личи колко добронамерен, чувствителен и чист човек е. Една добра душичка. Innocent

Жал ми е за Акън, той имаше много силна връзка с майка си. Болката никога няма да изчезне, но ще се научи да живее с нея.
Кураж, момче!
Лека й пръст на жената!

Последна редакция: нд, 28 юли 2024, 12:16 от sineva 1

# 742
Напълно споделям вашите мисли, момичета.

Папараците са снимали Ебру и Джеди в Чешме.

А за следващата снимка във ВК четох възмутени коментари. Grinning Аз и без това не го понасям ВК, толкова сме различни, чета там само заради информацията, опитвам се да не се ядосвам. А приказки от това "нямали ли си дом, защо не правели тези неща вкъщи" хем ме изумяват, хем са ми смешни. Веднага бих репликирала- а защо ходят по петите им и навират камерата чак до лицата им?
Аз пък се радвам когато хората показват любовта си. Освен това са на почивка, не са длъжни да се оглеждат непрекъснато за нахални репортери. Grinning

# 743
Ново от Ебру

# 744
Снимки от сета на Ебру в Кипър.

# 745
Мурат/Демир от Маракеш

Сет 2-ри ден

Ебру от Кипър

Последни юлски снимки от Джем

# 746
Тези снимки на Ебру от сета май са нови.

Чакам героинята и Назлъ Орман с нетърпение.😍

# 747
Ох, и аз чакам Назлъ Орман та дори и Демир Акчънар, с нетърпение.

От сета в Кипър

От сета в Мароко

# 748
Oт Бирсен:
Снимките в Истанбул на сериала, заснет от #TMC за #СЕГА , който обединява #MuratYıldırım и #EbruŞahin в главните роли, започват на 7 август.
Името на сериала с кодово име #BirAşkMasalı все още не е обявено.

# 749
Заповядайте в новата тема

Общи условия

Активация на акаунт