АПРИЛСКО-МАЙСКИ ЛУДОРИИ :-)

• 16 960
  • 266
  •   1
Отговори
# 210
Кари и Кети ще празнуват в Приказка без край. Резервирали са си 13 и 26 април

# 211
ние преди 22,30 не заспиваме, там е проблема, че спи по не повече то 9 часа на нощ, което на мен лично ми се вижда молко за дете на тази възраст+ през деня не повече от 1-1,30.
За рожденият ден определено ще е детско парти, които роднина и баба и дядо желае да заповяда, аз не съм привърженик на бабешките празници, а и ние нали сме малко латино сериал, трябва 5 дена партита да правя. Стига да ми е здравичък Пепчо, ще е в някой детски център. За сега още се оглеждам, ще ми се да има и хубав двор, все пак ние сме на 29.04 и времето предполагам ще е по топличко.
Щом Кети и Кари ще са в Приказка без край, нещо друго за разнообразие ще измислим.
До нас има едно сладко клубче, но е много малко и не ми се вярва да ни побере, иначе има страхотен двор.
Всъщност някои от клубовете които ми харесаха имат много неприемвли за мен изисквания, като независимо то бройката деца плащаш 40 лева+ от 80-150 лева за тържеството+кетъринга за родителите. При нас децата няма да са повече от 7-8 и 40 лева ми се вижда малко множко. newsm78
Може би на следващата отчетна тема ще е добре най-отгоре да заковеме списък с рождениците и да и измеслим по празнично заглавие

# 212
  • Sofia
Уф и аз се замислям вече за рождения ден. Ние май пак ще сме в Двете феи, че и при нас е  латино сериал, а там е голямо помещението и позволява повече гости. Много деца с още повече родители, а и шефа на клуба е на моя мъж приятел, не че това ме грее, миналата година ми излезе доста соленичко newsm78 Вики вече се е сетил да пита за тортата - да е с топки каза Mr. Green Ще я видим тая работа Hug

Но ние сме в период на гнездене - ще се местим до края на лятото в къщата на Бояна и сега главата ми гори. След малко пак отиваме да мерим и да мислим кое -къде, ще ходим и до камини център да питаме за цени...Ужас, а трябва до края на август и да съм се научила да карам кола, което ме ужасява Embarassed Сарсарилке, вие какво правите с апартамента? Кога ще се местите на новото място?

А най- големия ми тормоз е здравето на Марти - да ви се оплача отново направи ларингитен пристъп в неделя срещу понеделник, и пак спешна помощ, инжекции, ужас...Дано никога вече не се повтаря, че побелях ..

# 213
Sarsarilka,играчките в този сайт са страхотни.Аз съм купувала на Веси от Банско,главно бутащите играчки-имаше едно пате,а сега има пингвин с топка
Много са оригинални,но пингвина е доста тежичък за дръжката си и постоянно се обръща.Те май тези бутащите не са за нашите дечковци вече newsm78
Много ти благодаря за сайта. Hug

# 214
Привет, другарчета!
Вече направо си плачем за нова предпразнична темичка Hug
Ние стартираме фиестата, но на нас съвсем не ни е празнично Cry Тази сутрин изпратихме принцеската си на селска постоянна градина Sad Не, че като бяха с майка ми в Русе ги виждах по-често... Извинявайте, но споделям с вас, защото зная, че ще срещна разбиране!
Целувки на всички слънчица Heart Eyes
Весело пролетно настроение!  bouquet

# 215
Много се тормозя, защото и миналата година исках да е в клуб, ама в края на март вече нямаше места никъде. Не ме притеснява да е в къщи, но ние сме 100 човека също и не знам как точно ще стане. Открих 1-2 места и в Младост и сега ще ги изследвам, че обикновено всички хубави са далеч. Довечера ще проверявам http://www.pooh-i-priateli.com, а в сряда и тук http://www.usmivkata-bg.com/. После ще сервирам информация.

Бавна,плавна, и на мен ми харесаха, но за съжаление чак сега ги откривам. Срамно е, че не съм имала време да търся.

Веси, още не сме се преместили - одисеята ми не е завършила. Скоро ще има убити и ранени   #2gunfire  или ще се превръщам в самотен родител...  newsm78

# 216
  • Карлово
Здравейте, мамчета!
Нахълтвам в прекрасната ви темичка, за да ви поканя да се заредите с малко великденско настроение и същевременно да подкрепите инициативата на  "фотошопските" мами и ДБМ. Погледнете тази тема, може нещичко да си харесате и вие.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=174878.new#new

# 217
Здравейте Момичета,
на почивката ни във Велинград Катринката скачаше в басейна без никакъв страх, да не говоря как севърти като пумпал из ръцете ми.
Та имам идея да я запиша на плуване. Преди време бях чела от горе, от горе някаква тема, но търсачката нещо ме изнервя и не мога и не мога да я намеря.
Някой от вас има ли такива мераци?

# 218
ЧЕСТИТА ПЪРВА ПРОЛЕТ!!! bouquet  bouquet  bouquet
Желая на всички всичко най-пролетно!!! Heart Eyes

# 219
еййй къде се загубихте?    newsm78
Вчера водих Кети на държество в детската градина на едно съседче. Само в началото й беше интересно и после започна да говори и трябваше да излезем. Иначе на мен страшно много ми хареса. И това затвърди идеята, че трябва да я пусна на градина.
Зори, Еватръгна ли на градина?. Мисля, че ти каза, че на пролет тръгва

# 220
  • София
ЧЕСТИТ РД НА НАШАТА МИЛА АНУШКА!!!!
ПОЖЕЛАВАМ ТИ ДА СИ ВСЕ ТАКА ВЕДРА, ПОЗИТИВНА, ДА ИМАШ МНОГО КЪСМЕТ, ЗДРАВЕ., ЛЮБОВ , ПАРИЧКИ И САМО ХУБАВИ ЕМОЦИИ ДА ТЕ СГРЯВАТ!!
ВЕСЕЛ  ПРАЗНИК И МНООООГО ПОДАРЪЦИ!!
newsm59 newsm59 newsm59  party023  party023 newsm59 newsm59 newsm59
Това е нашият виртуален букет за теб:

Иначе:
Май всички сме се втурнали в обмисляне и организация на рождените дни Mr. Green
Всъщност ще издам тайната, че Зори, Теди и Евка бяха тук уикенда, но с много зададчки и много закратко, та затова не свирих "сбор" Laughing. Ивчо и Евка са си двойка категорично, много са сладки, все един за друг говорят, все за ръка, много смешно. Макар, че той има някои леко странни разбирания за тези отношения, Ева му била "гадже", но ако го питам "За кой ще се жениш?", казва -"Ми за Карина, нали тя ми е приятелка!", аз- "Е нали Евка ти е гадже", "ами да, ама Кари ми е приятелка". Та така- МИР В СЕМЕЙСТВОТО, ЛЮБОВ НАВЪН..май това ще е девиза Joy Joy Joy (което не е лошо май newsm78 Blush Mr. Green)

Аз имам много служебни обърквации, много ги мисля, много умувам, май се оказвам "на попрището жизнено в средата" и доста съм стресирана. Поне има и положителен момент- на минус 6 кг. съм неусетно.Не , 4е е най-добрият начин за отслабване....
Другата седмица вече май трябва да пуснем новата темичка Simple Smile Идва "нашият месец" (т.е. два Simple Smile Simple Smile ), ще имам грижата да направя списъка с рожденниците за двата месеца, че и доста мами имаме в него Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Весел уикенд приятелки!
(Искам да питам какво ще правите за Великден? Ние сме във........ВИДИИИИИИИН!! При Евка Simple Smile Simple Smile Simple Smile УРААА!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes)

# 221
  • Sofia
Честит рожден ден Анушка, желая ти радост, здраве, късмет и любов. Много и хубави подаръци и изненади newsm51

За рождения ден и ние разсъждаваме. Имаме още ден два да умуваме и ще видим дали ще е в клуб или в къщи newsm78

За Великден ще сме си в София, ако е хубаво времето може на Витоша да ги заведем юнаците, може пак на вилата да отидем...

Аз на 9ти април заминавам за Прага Mr. Green Ще пия бира, ще обикалям и ще се заглеждам в чехските младежи (ще ходя с една приятелка, без мъж) Sunglasses Вече чакам с нетърпение момента на заминаването Hug

# 222
Честит рожден ден Анушка !!!

Пожелавам ти много здраве, късмет и успехи. Да си изкараш един страхотен ден с много подаръци, веселие и усмивки   bouquet !

Жени, Евка от 1 юли тръгва на детска градина и честно казано нямам търпение да дойде този ден  Laughing.

# 223
  • София

Жени, Евка от 1 юли тръгва на детска градина и честно казано нямам търпение да дойде този ден  Laughing.

Пак ще си говорим Joy Joy Joy, има да обикаляш няколко дни около двора и да "слухтиш" за твойта принцеска Simple Smile
Това хем на майтап, ама си е истина. Всички минахме оттам Simple Smile Simple Smile

# 224
ЧЕСТИТ РОЖДЕН АНУШКА
Пожелавам ти да си много усмихната, позитивна и обичана. Днешният ден да бъде по-различен и специален и изпълнен с приятни емоции и споделен с любимите ти хора   bouquet

Жени Пепчо ходи вече 2 седмици на градина, в неговата група/той е 1-ва група/ са набор 2003/2004 и повечето дечица са по-големи от него, което го стимулира да стане още по-самостоятелен и дисциплиниран. За мое учудване може да се облича съвсем сам дори и блузите Shocked досега ми беше демонстрирал само чорапи и панталони. Много му е интересно, всеки ден имат занимания по 1-2 часа по някаква учубна книжка от която накрая на деня ми дават съответните листчета по които са училии , мног интересни ми се виждат. Учат за цветовете на светофара, за видовете пролетни цветя, за човешкото тяло и др. такива. Имат два пъти седмично танци и английски/това е по-желание/.Когато е хубаво времето ги извеждат и сутрин и следобед. За сега съм много доволна, остава и да не се разболява и всичко ще е супер. Все още не много съгласен със сутрешното ставане и малко мрънка, но пък после бързо му минава и вечер го взимам с усмивка на устата. Laughing

За Великден ако е ок времето ще сме в Гърция, тъкмо мисля от там да напазарувам подаръците за пожденият ден.

Вие какви подаръци мислите да подарявате на 3 годишните палавници? newsm78
За сега сме решили колело с помощни, много ги харесва и голям мерак има да ги кара, но трябва да измисля и на родата какво да кажа.

Общи условия

Активация на акаунт