За мъжете и “дебеланките”.

• 24 004
  • 575
  •   1
Отговори
# 285
Дали? Боди позитивити движението говори друго.

Напълно съгласна!
Че кой здравомислещ човек ги взима насериозно?

Съжалявам, но 200 кг певица, която се намира за богиня не е нито красиво, нито здравословно.
Съжалявам само за младите хора, за които това може да е извинение да не се занимаят със здравословни проблеми произлизащи от теглото им и това няма нищо общи с боди шейминг.

Сигурно вече съм дърта.

# 286
В България хич не е боди позитивисти. Тук да честа гледка 15-20-годишни момичета, облечени до степен да получат топлинен удар при тия 40 градуса на сянка, които ги имахме, защото са с наднормено тегло. За сметка на това има ужасно вулгарно облечени, просто защото са кльощави и си мислят, че всичко може да сложат. Иначе в чужбина наистина не се притесняват толкова.

https://m.shein.com/eur/SHEIN-SXY-Plus-Cut-Out-Back-Skinny-Short … &rep=dir&ret=meur

Например тези панталонки никоя българка с наднормено тегло няма да си ги купи, но в чужбина ги купуват. В коментарите със снимките на доволни клиенти се вижда какво са повечето. Едната около 60-годишна баба с татуировки демонстрира колко секси се чувства с тези панталонки, докато градинарства. В крайна сметка, не ми изглежда толкова лошо да се чувстваш в мир и хармония със себе си.

# 287
Важни са очите на гледащия... Нито големина, сантиметри, килограми имат значение...

Разликата в двете снимки е само един различен поглед Wink и няколко секунди..

# 288
И двете снимки са ужасни.
//
За жена съм доста взискателна към себе си.
За мъж – трябва да не  енякакъв кукленски красавец, а да ми е мъжествен и секси по мой критерий.

# 289
Аз визирах Lizzo и колкото и да е в мир и хармония със себе си теглото ѝ е нездравословно и е предразположена за всякакви сърдечно-съдови болести още от толкова млада възраст.

За мен не е и красива.

Последна редакция: пн, 24 юли 2023, 16:12 от Threemafan

# 290
Те всички, които не се вписват в стандарта, са в мир със себе си... докато не им кажеш нещо напряко. Голям мир.

# 291
Всяка жена си има собствени критерии и стандарти, всеки мъж - също.
Няма смисъл да обобщаваме.

# 292
Всеки има право да се мисли за уникален, но това не променя факта, че има норми и правила.

# 293
Те всички, които не се вписват в стандарта, са в мир със себе си... докато не им кажеш нещо напряко. Голям мир.

Например?

Не мога да се сетя за подобна ситуация наистина. Едно е Лизо да си се показва в социалните мрежи, никой не е длъжен да я гледа, друго е да се опитваш да казваш нищо напряко за теглото им на реални хора около теб. И аз да съм, ще сметна, че не ти влиза в работата.

# 294
Е да де, ама тук е форум и имаме тема за обсъждане. Невъзпитана съм била, груба съм била, ама нали трябва да да си кажа мнението? Не съм отишла при никоя на плажа да и кажа, че е дебела, нали? Казвам си го тук, където му е мястото.

# 295
Е да де, ама тук е форум и имаме тема за обсъждане. Невъзпитана съм била, груба съм била, ама нали трябва да да си кажа мнението? Не съм отишла при никоя на плажа да и кажа, че е дебела, нали? Казвам си го тук, където му е мястото.
То като цяло, защо да изпиташ такава нужда?😀
“Здравей! Знаеш ли, че си дебела! Исках да ти го кажа!”😅

# 296
Да, нали, ако случайно не е забелязала.

То всъщност и аз казах на едно, около 13-14-годишно момченце, че е дебело, без да ме е питало, след като ми изпрати съобщение във фб, че съм грозна. Така де, и той да е информиран, да не съм само аз.

# 297
Мммм, не съм съгласна.
Ами ако някоя близка жена е с теглото на Лизо? Сестра, пленеммница тийн, която гони 100 кг на 16 години, собствена дъщеря?

Определено ми влиза в работата и не бих си мълчала, за да не ги засегна. Ще искам да им се радвам дълги години, а не да ги гледам на 60 години като човешка развалина от болести.

# 298
И като им кажеш, своята конструктивна забележка ще ги оправиш, барабар със здравословните им проблеми?
Подобни наричащи себе си "директни хора" са просто груби. Безмислено да им казваш, че са дебели, видиш ли  да им се радваш дълго - тя няма да искат да те виждат.

# 299
Непоискан съвет е критика!

Общи условия

Активация на акаунт