За мъжете и “дебеланките”.

• 23 399
  • 575
  •   1
Отговори
# 570
Дъщеря ми е професионален (световен) модел и е 175 с 47-48 килограма и изглежда болезнено слаба. Всички смятат, че я изтезавам и държа гладна в килера вероятно. А тя яде повече от мен.
20-те си години бях със същите мерки. И са ме питали дали имам булимия или нещо, а аз си хапвах.
Сега съм с 20-тина кг отгоре и изглеждам напълно нормално. И странно, че се прегърбвам по-малко сега, с тия кила.

А така! Все повече се приближавате към нашата идеална форма - КРЪГ Simple Smile)

Да ви разсмея - имам си обожател! Ти да видиш, а аз щях да припадна. По-млад е с 5 години, трениращ, спортуващ в идеална форма, чак ме е срам аз как изглеждам когато съм със зимното яке даже! Търси ме, обръща внимание и ми направи признание, че ме е забелязал и увлякъл, защото съм "пухкава" /така каза, не посмя да изрче самата истина - явно не е толкова смел или се е страхувал да не ме обиди/. Сега веднага ще скокнете, че е някой луд - не е бе! Колеги бяхме нявгаш, жена има, 2 деца, доста добре реализиран!
Ама както казах по-горе кръгът е съвършенната форма. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 571
  • По света и у нас
Мъжът не е куче, не яде кокали. Друго си е да си гушнеш една пищна жена . 😉
Представям си твоето “пухкава какво е”.

# 572
  • София
Аз съм 67 кг в момента. Аз се имах за леко наляла, тъй като цял живот се въртя около 57. Обаче отношението на мъжете към външния ми вид е изцяло положително, независимо от тяхната форма. Аз предпочитам мускулести де.

# 573
Rockstar, и без да те виждам знам, че си прекрана и изглеждаш добре :*

# 574
А така! Все повече се приближавате към нашата идеална форма - КРЪГ Simple Smile)

Да ви разсмея - имам си обожател! Ти да видиш, а аз щях да припадна. По-млад е с 5 години, трениращ, спортуващ в идеална форма, чак ме е срам аз как изглеждам когато съм със зимното яке даже! Търси ме, обръща внимание и ми направи признание, че ме е забелязал и увлякъл, защото съм "пухкава" /така каза, не посмя да изрче самата истина - явно не е толкова смел или се е страхувал да не ме обиди/. Сега веднага ще скокнете, че е някой луд - не е бе! Колеги бяхме нявгаш, жена има, 2 деца, доста добре реализиран!
Ама както казах по-горе кръгът е съвършенната форма. Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Grinning Сакън!
Не че не изядох парче домашна баница след фитнеса днеска. ММ ме подведе. Но КРЪГ имат право да стават само котките ни Grinning

# 575
Кръгчето е плоска геометрична фигура, виж сферата е друго нещо, хахаха. Моята фигурка гони сферичните размери, като една Вилендорфска Венера съм, но Венера, хахаха. Е и обожатели много нямам, но най важното е че не ми дреме. Когато се навъртаха мъжете около мене, бях млада, значително по-слаба, но не клечка. И в най- слабите си години и в най-дебелите съм била с партньор.

Общи условия

Активация на акаунт