За мъжете и “дебеланките”.

• 23 410
  • 575
  •   1
Отговори
# 525
И аз съм със същата височина и 55 кг мога да ги докарам само, ако се ограничавам, или когато детето ме беше съсипало от разходки и не ме оставяше да се наям спокойно. Пък 44 определено не мога.

# 526
Тяло женско при  ръст 175 и тегло 44 кг. е с индекс на телесната маса 14,4 ако жената е около 30-40 год..

Това е значително под нормата и няма как да е на здрав човек.

Възможно е да сте писали на око 44 кг., а реално да са други килограмите или жената е болезнено мършава.

# 527
  • София
Тя може да е прекрасна, но ИТМ е много под нормата и мога да си представя как би изглеждала жена с подобно съотношение.
Третата ми дъщеря е с подобни килограми на по-малък ръст и е болезнено слаба, макар и не с фина структура, а и все още тийнейджърка.

# 528
Dez, в грешка си, Джей Ло не я харесват българските жени, не мъже. Всеки български мъж ще й се зарадва. Иначе определенията на българските мъже, които използва са обидни и неверни.

# 529
ДжейЛо била дебела и късокрака. Е, и? Лош стандарт на живот ли има? Но ако беше зависима от Ганьо, бял ден нямаше да види. А Ганьо го знаем- глиган с тлъст врат и шкембе на алкохолик.
Лудост е да се впрягаш и връзваш на мъж. Така ли не разбрахте, че ви шантажират и тормозят, за да не забелязвате техните сланини и грозни навици.
Кога ще тропне българката по масата, и прати Глигана с претенции там, където му е мястото?
Видели сте еманципация през крив макарон.

По-добре дебела и късокрака, но без див балканец в къщата. Плюя си в пазвата против уроки. Joy
Опичайте си умовете, и не се оставяйте финансово зависими от шопари с претенции. И може и да разберете що е то да се храниш и дишаш свободно.

Интересно мнение. Може ли да дадете дефиниция за Ганьо както и за див балканец,моля.
Интересно, дали в тези определения влизат всички български мъже ?
Много са ми любопитни такива кардинални обобщения.

# 530
Едните са ни прекалено дебели, другите - болезнено слаби... Нямаме угодия, горките ни мъже...

# 531
Аз чакам дефиницията за Ганьо.
Принципно това се отнася за манталитет и възпитание но да видим как го тълкува дамата и какво визира с това.

# 532
Дез, допълни обаче, че освен да се яде, трябва и да се спортува. Не всяка жена бяга като теб по маратони. Ако е на работа - вкъщи и само яде, жената ще надмине мъжа си по дебелина. Grinning

# 533
Аз чакам дефиницията за Ганьо.
Принципно това се отнася за манталитет и възпитание но да видим как го тълкува дамата и какво визира с това.

Ах, защо не можете да четете!
А Ганьо го знаем- глиган с тлъст врат и шкембе на алкохолик.

И не може да чете, освен че е нагъл. Той чакал! Joy
Joy
Чудесно онагледихме материала.
Не ми се пенете, и не ми пращайте лични.

# 534
Коментарът на Дез е грубоват, но в него има доза истина. Всякакви предпочитания, по принцип, се изграждат от обкръжаващата среда, и ако доста от българските мъже предпочитат “еманципирани” жени, които работят наравно, готвят им и им чистят, изглеждащи като 14г Лолити телесно, а определението за хубав мъж според част от българските жени е: татуиран мутряго-мускул. (За съжаление, както се видя днес, последният тип левент често си хваща едва пълнолетни вейки, които да обръсне и набие ако нещо не му слушат тежката дума). Та ясно, че докато преобладават горните предпочитания, някои жени ще се борят с храна и спорт, за да поддържат по 44кг тела и ще намират JLo за дебела и некрасива.

# 535
Изобщо нямам намерение да Ви пращам лични съобщения! Мога да чета и внимателно го правя и личи, че нещо ви куца в писмения изказ и понятията.
Това, че си имате собствени интерпретации за Ганьо - Ваша си работа.
Но това е събирателен образ на манталитет и възпитание,  не на фигура.

Определени мнението Ви е грубо, защото поставяте под общ знаменател хора със медицински проблеми с такива, които са избрали живот без движение ,което е и некоректно.
От мнението Ви личи, че имате ограничен поглед върху мъжете в България щом си позволявате да правите такива обобщения. Нямам намерение да ги оборвам - ще е чиста загуба на време от моя страна, време което ми е ценно и бих го инвестирал за нещо друго.

Да, събитието с момичето е трагично.
Но един МЪЖ които е осъзнат, с интелект и възпитание не би направил такова нещо!
Това,че се е случило е показателно за много неща, но те не са по темата и няма как да го коментираме тук.

# 536
Какво общо има телесната маса със семейната хармония? Да не смятате, че ако жената е дебела, агресивен мъж не може да я набие? Колкото и да е здрава и яка, случаите, в които жена може да надвие мъжа си, ако се стигне до там, ще са мнооого големи изключения.

# 537
Лори, хармонията във връзка е интелект, не телесна маса. Начина на мислене е определящ за отношенията, не формите.
Подсъзнателно мъжете не могат да избягат от еволюцията, жените също.
Обаче всички скачат на изключенията и не се гледа общата тенденция. А и примерите, които се дават са много крайни. И няма как жена да мисли като мъж, както и мъж да има възприятията на жена.
Говорим за нормални взаимоотношения и възприятия, не за бой. Simple Smile

# 538
Как така кое предпочитаме? Аз съм хетеро, и ми е все едно колко килограма са останалите жени.
ДжейЛо била дебела и късокрака. Е, и? Лош стандарт на живот ли има? Но ако беше зависима от Ганьо, бял ден нямаше да види. А Ганьо го знаем- глиган с тлъст врат и шкембе на алкохолик.
Лудост е да се впрягаш и връзваш на мъж. Така ли не разбрахте, че ви шантажират и тормозят, за да не забелязвате техните сланини и грозни навици.
Кога ще тропне българката по масата, и прати Глигана с претенции там, където му е мястото?
Видели сте еманципация през крив макарон.

По-добре дебела и късокрака, но без див балканец в къщата. Плюя си в пазвата против уроки. Joy
Опичайте си умовете, и не се оставяйте финансово зависими от шопари с претенции. И може и да разберете що е то да се храниш и дишаш свободно.

А защо реши, че имам дебел, див и алкохолизиран балканец в къщата си???
Или че балканецът ми определя какво и колко да ям?

# 539
  • Далечният изток
А това пък защо непрекъснато се тиражира, че хубавият мъж бил татуирана мутра според българките?! Да направим една мини представителна извадка на пишещите тук - на коя мъжът ѝ е татуирана дебеловрата мутра?

Общи условия

Активация на акаунт